Διαγραμμένο μέλος 184764
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2018
- Like
- 945
- Πόντοι
- 81
Αντε κοριτσαρα μ. Το τηλ σ περιμένω κ φώτο μ πατουσιτσεςΑπανταω σε καθε εναν ξεχωριστά
Παρασκευη θα βγαλω και νεες φωτο μου
Αντε κοριτσαρα μ. Το τηλ σ περιμένω κ φώτο μ πατουσιτσεςΑπανταω σε καθε εναν ξεχωριστά
στο 3ο παρακαλετο ποστ εχει 11,03% εκπτωση...Τελικά χρειάζεται να παρακαλέσουμε για να πηδήξουμε με πληρωμή ή όχι;
Εγώ ακόμη περιμένω να μου στείλεις το τηλέφωνό σου....Απανταω σε καθε εναν ξεχωριστά
Πόσες φορές το έχεις ζητήσει;Εγώ ακόμη περιμένω να μου στείλεις το τηλέφωνό σου....
εσυ καλη μου εισαι για γουστα ερωτικα και να διαβαζεις συγχρονως ποιηση ή να κανουμε συντακτικο....Άσχετο αλλά επειδή το έκανα κι εγώ λάθος και πρόσφατα μου το διόρθωσε μια φίλη φιλόλογος , το «είδωμεν» είναι ανορθογραφία!
Οι σωστοί τύποι είναι:
1) είδομεν —> α' πληθ. Οριστική Αορίστου Β
2) ίδωμεν —> α' πληθ. Υποτακτική Αορίστου Β'
3) οψόμεθα —> α' πληθ. Οριστική Μέλλοντα.
Σωστότερο από πλευράς νοήματος το τελευταίο ;)
3η και τυχερη.τριτη φορα ζηταω τηλεφωνο σου.
Εγώ είμαι ακόμα στη δεύτερη.3η και τυχερη.
ρωτανε οι ανθρωποι να ενημερωθουν το [πότέ] θα την κλειισουν ραντεβου ειναι το θεμα ...Όλος ο κόσμος στην ουρά με το κατσαρολάκι για το συσίτιο. Θα την τρελάνατε τη γυναίκα με την βιασύνη σας
Ζήτα το άλλη μία κι εσύ. Η τρίτη είναι η τυχερήΕγώ είμαι ακόμα στη δεύτερη.
Όχι ρε συνάδελφε. Αν θέλει ας μου το δώσει με δύο.Ζήτα το άλλη μία κι εσύ. Η τρίτη είναι η τυχερή
Εδώ θα περάσουν βδομάδες για το τηλ......φαντάσου να κλείσεις και ραντεβού μετάρωτανε οι ανθρωποι να ενημερωθουν το [πότέ] θα την κλειισουν ραντεβου ειναι το θεμα ...
για δωσε κι σε εμενα3η και τυχερη.
Εξ ου κ το οψόμεθα εις φιλίππους.... σωστή η φίλη φιλόλογοςΆσχετο αλλά επειδή το έκανα κι εγώ λάθος και πρόσφατα μου το διόρθωσε μια φίλη φιλόλογος , το «είδωμεν» είναι ανορθογραφία!
Οι σωστοί τύποι είναι:
1) είδομεν —> α' πληθ. Οριστική Αορίστου Β
2) ίδωμεν —> α' πληθ. Υποτακτική Αορίστου Β'
3) οψόμεθα —> α' πληθ. Οριστική Μέλλοντα.
Σωστότερο από πλευράς νοήματος το τελευταίο ;)
Δεν εχεις απαντησει δυο μερες τωρα κουκλαΑπανταω σε καθε εναν ξεχωριστά
Ακόμη περιμένω το τηλ σουΑπανταω σε καθε εναν ξεχωριστά
Γκουχου γκουχου 3η μερα....Απανταω σε καθε εναν ξεχωριστά