-Zuperman-
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Εμένα δεν μου έχεις απαντήσει...Απανταω σε καθε εναν ξεχωριστά
Παρασκευη θα βγαλω και νεες φωτο μου
Εμένα δεν μου έχεις απαντήσει...Απανταω σε καθε εναν ξεχωριστά
Φανταζομαι ότι ισχύει, εγώ ακόμα πάντως δεν έχω πάρει κάτι...Απανταω σε καθε εναν ξεχωριστά
εχεις το τηλεφωνο μου στα μηνυματα σου.....Έτσι...Τρόπος επικοινωνίας;
Θα το ηθελα και εγω, σου εχω στειλει πμ.εχεις το τηλεφωνο μου στα μηνυματα σου.....
Φανταζομαι ότι ισχύει, εγώ ακόμα πάντως δεν έχω πάρει κάτι...
πρεπει να σε πουν 6-7 φορες να το δωσεις ε?εχεις το τηλεφωνο μου στα μηνυματα σου.....
Η φιλόλογος βιζιτάρει ή δεν μπήκε στο κόλπο ακόμα ?Άσχετο αλλά επειδή το έκανα κι εγώ λάθος και πρόσφατα μου το διόρθωσε μια φίλη φιλόλογος , το «είδωμεν» είναι ανορθογραφία!
Οι σωστοί τύποι είναι:
1) είδομεν —> α' πληθ. Οριστική Αορίστου Β
2) ίδωμεν —> α' πληθ. Υποτακτική Αορίστου Β'
3) οψόμεθα —> α' πληθ. Οριστική Μέλλοντα.
Σωστότερο από πλευράς νοήματος το τελευταίο ;)
Απανταω σε καθε εναν ξεχωριστά
Η φιλόλογος βιζιτάρει ή δεν μπήκε στο κόλπο ακόμα ?
Πουταναρα εσυ ποσα ξερειςΌχι , το χουμε ρίξει στην πλάκα οι ιδρυτές και δεν προσελκύουμε νέα μέλη ?
...έχει βάλει μια άνω τελεία τύπε...έτσι λέει...Η φιλόλογος βιζιτάρει ή δεν μπήκε στο κόλπο ακόμα ?
Εάν είσαι Αθήνα στείλε ένα πμ...Όχι , το χουμε ρίξει στην πλάκα οι ιδρυτές και δεν προσελκύουμε νέα μέλη ?
κι εγω θα ηθελα τον αριθμο σουΕχω 3-4η στηθος πολυ ομορφο προσωπο
Οποιος θελει να του δωσω τον αριθμο μου να μου στειλει μηνυμα εδω
Και ο Τζόρνταν είχε αποσυρθεί αλλά ξαναγύρισε ... θα το ξεκρεμάσει κι αυτή το στρινγκ λίαν συντόμως...έχει βάλει μια άνω τελεία τύπε...έτσι λέει...
...αλλά αφού δεν μπαίνει στο Bou ο Κωστάκης...δεν μπορούμε να μάθουμε την αλήθεια...
Εμφανής η έλλειψη φοιτητριών στην πουτανοαγοράΌχι , το χουμε ρίξει στην πλάκα οι ιδρυτές και δεν προσελκύουμε νέα μέλη ?
σε εμενα γιατι οχι...???Απανταω σε καθε εναν ξεχωριστά