Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.266
- Πόντοι
- 2.036
Εγώ το έχω αλλά μάλλον κάπου έχει γίνει κάποιο λάθοςκι εγω ακομη περιμενω..
Εγώ το έχω αλλά μάλλον κάπου έχει γίνει κάποιο λάθοςκι εγω ακομη περιμενω..
μαλλον..Εγώ το έχω αλλά μάλλον κάπου έχει γίνει κάποιο λάθος
...το στρινγκ από δαύτες κρεμιέται για 1-2 μέρες τύπε...Και ο Τζόρνταν είχε αποσυρθεί αλλά ξαναγύρισε ... θα το ξεκρεμάσει κι αυτή το στρινγκ λίαν συντόμως
Εδω στο bou δεν υπάρχουν μικρά μεγέθη, άνω των 20 cm ολοιΜε απο οτι καταλαβα οι επιστημονικοι οροι για να πω αυτα που θελω ειναι: Cif & cim & 2 εκτόνωσεις +50€ το anal σε μικρα μεγεθη δεν νιωθω ακομα ετοιμη για ξεσκισμα απο πισω
Ευχαριστώ!εχεις το τηλεφωνο μου στα μηνυματα σου.....
Εγω ακόμα περιμένω.Μολις σου Απαντησα
τα 15.000 μηνυματα ειναι οντως τοσα?Εγω ακόμα περιμένω.
ετοιμος και εσυ κυριεΚαι εγώ ακόμα περιμένω
Εσένα σε έχει σίγουρο γιατί γουστάρεις τις κοντές οπότε θα περιμένεις πολύ.Εγω ακόμα περιμένω.
Και σε μενα ΜαγδαΕιμαι εδω πραγματικα 5 ωρες και απανταω μονο σε μηνυματα
οποτε κατι εκανα σημερα
Δεν κάνουμε τίποτα έτσι κορίτσι. Ένα ραντεβού ένα pm πάει αλλιώς θα σε συναντήσουμε του χρόνου τέτοιο καιρό.Ειμαι εδω πραγματικα 5 ωρες και απανταω μονο σε μηνυματα
οποτε κατι εκανα σημερα
Σε 69 τελειώνει συνάδελφε.Εγώ το έχω αλλά μάλλον κάπου έχει γίνει κάποιο λάθος
Με σήματα καπνού βολεύεσαι συνάδελφε;Ενα κινητό σου (Μάγδα), ένα φαξ (κάτι διάβασα πιο πάνω), ένα περιστέρι με σημείωμα, ένα dead drop. Όλα τα παραπάνω ειναι καλοδεχούμενα. Ως τότε υπάρχει κανείς που θέλει να μοιραστεί την εμπειρία του με την κοπέλα;
Μάλιστα. Εγώ έχω άλλο, το οποίο προφανώς είναι λάθοςΣε 69 τελειώνει συνάδελφε.
Εννοούσα ότι με 69 τελειώνει το κορίτσι.Μάλιστα. Εγώ έχω άλλο, το οποίο προφανώς είναι λάθος
Εν τω μεταξυ δε θυμαμαι αν της εστειλα πμΕσένα σε έχει σίγουρο γιατί γουστάρεις τις κοντές οπότε θα περιμένεις πολύ.