kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.056
- Πόντοι
- 6.256
Σήμερα ανοιξαν τα πανεπιστήμια,Μολις στο εστειλα. Ευχαριστώ για την υπομονη
Καλή αρχή
Σήμερα ανοιξαν τα πανεπιστήμια,Μολις στο εστειλα. Ευχαριστώ για την υπομονη
Με 5 μηνυματα ειναι οκ δε χρειαζεται κριτικη, γραφτειτε επισκεπτεςΚάτσε ντε, δεν είναι να γραφτούν μονο....νομιζω ότι πρέπει να γράψουν και κάποιες κριτικές πριν μπορούν να στείλουν πμ .....θα αναστενάζουν τα στούντιο για να έχουν να γραψουν
Μαγεία δηλαδή!?Είστε έρωτας εσείς οι petite...1.60 υψος εχω ψηλη δεν με λες ?
καλημερα περιμενω τηλ. σου
επιτέλους ένας λογικός!Τι να τα κάνεις τα πανεπιστήμια, τις σπουδές και τις ξένες γλώσσες... Αν έχεις μουνί και είσαι εμφανίσιμη, τα φράγκα θα έρθουν... Άνοιξε ΤΩΡΑ ένα νήμα στο μπου, ΜΗΝ περιμένεις το τζόκερ!
Εγώ αν ήμουν στην θέση της, θα σκεφτόμουν ΣΟΒΑΡΑ να αυξήσω την τιμή στα 200 + 100 πρωκτικό(κάτω των 10 πόντων όμως)
¨Οπως και στις άλλες που κάνουμε ουρές τα μέλη στα νήματά τους, και κάποιες απαξιούν κιόλας να... απαντήσουν(αν είσαι κάποιας ηλικίας, χ,ψ, χαρακτηριστικά, και έχεις κάνει τάμα στον Ύψιστο, ίσως, ΙΣΩΣ λέω, και να μας απαντήσουν).
Υ.Γ.: μετά κάποιοι αναφέρονται απαξιωτικά σε αγαπούληδες, στα έργα και ημέρες αγαπούληδων, λες και όλοι πρέπει να μοιάζουμε στο πώς γαμάμε και ερωτευόμαστε, μήπως υπάρχει και πρότυπο συμπεριφοράς να το μάθουμε.... Ότι θέλει και γουστάρει ο καθένας κάνει.
Υ.Γ.2: συγνώμη για τα σχόλια, αλλά ένοιωσα την επιθυμία να τα πω. Συνεχίστε τώρα για τα τηλέφωνα.
για αυτό της προτείναμε εναλλακτικό τρόπο και πιο σωστό αλλά για δικούς της λόγους δεν θέλει!...και τηλέφωνο να πάρετε...αν η κοπέλα έχει 300 μηνύματα αναπάντητα...όσο και να θέλει να φανεί σωστή και ευγενική...απλά δεν γίνεται να απαντήσει σε όλους...
...από ότι κατάλαβα θέλει να ξέρει το nick του πελάτη...για αυτό δεν ανεβάζει το κινητό σε κοινή θέα...για αυτό της προτείναμε εναλλακτικό τρόπο και πιο σωστό αλλά για δικούς της λόγους δεν θέλει!
Καπου θα διαβασε οτι με τα ποστ εχεις πιο πολλες ελπιδες να λαβεις τον αριθμοΕντάξει δεν χρειάζεται να το γράφεις δημόσια. Κι άλλοι το περιμένουν
Καλημέρα, όχι σε όλους..Καλημερα καλη βδομάδα δειτε τα μηνυματα σας εχω απαντησει σε πολλους...
Καλημέρα Μάγδα!! Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!!Καλημερα καλη βδομάδα δειτε τα μηνυματα σας εχω απαντησει σε πολλους...
σε εμενα οχι ακομη...Καλημέρα Μάγδα!! Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!!
Για κοίτα τα μνμ σου μήπως απαντήσεις και στους λιγουςΚαλημερα καλη βδομάδα δειτε τα μηνυματα σας εχω απαντησει σε πολλους...