Νέα

Μαγαζάκια με ώριμες κύριες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα makrixeris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 306
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΒΑR με γυναικες ωριμες περιποιημενες που ψαχνονται?

• Μακαρι να ξερα!!!

Ψήφοι: 5 12,2%
  • Και γω θελω να μαθω!!

Ψήφοι: 36 87,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    41

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Όχι τύπε δεν νομίζω. Όλα παίζουν βέβαια κάνε καλύτερα καμιά βόλτα προς ένσταση μεριά. Η κατλίλα έχει φάση όμως.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

dimis_kavlas

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
32
Πόντοι
1
Ρεπορτάζ Σαββάτου από "Ενσταση" και "SOS" στο πρώτο έπαιζε πολύ παιχνίδι με MILFS μόνες ως επι το πλείστον, θέλει όμως να πας με παρέα γιατί το ανέβεις στην πίστα στο ξεκάρφωτο και να αρχίσεις να κουνιέσαι μόνος σου δε λέει, παρ' όλα αυτά το τόλμησα κι έσπασα τα μούτρα μου γιατι αυτή με την οποία έκανα παιχνίδι με έκλασε κανονικά στην πίστα .....  :badair: :badair: :badair: το περίεργο είναι πως βρέθηκα με μία μεταmilf - προgilf να κολοτρίβεται πάνω στο καβλί μου στα καλά καθούμενα  :huh: :huh: πλάκα είχε δε λέω απλά η τύπισσα ήταν πολύ πολύ για ένα  :pipa2: και  :2on1: στα γρήγορα στην τουαλέτα και τίποτε άλλο οπότε και δεν επεδίωξα κάτι, πάντος αν πάς με παρέα 2 - 3 μαζί για να έχεις και αέρα να μπορείς να ανέβεις πίστα γίνετε παιχνίδι καλό. Θεϊκό MILF!!!! κατέφτασε κατά τις 2:30 γύρω στα 40 - 45 τούμπανο η κυρία και έσερνε μαζί κι ένα τεκνά θα ήταν δε 8α ήταν 19 - 20 .... ένα μεγάλο μπράβο και στην Κυρία που σε αυτή την ηλικία κάνει το μεγαλύτερο μέρος των κεφαλιών να γυρνάνε και να φαντασιώνονται πράγματα αλλά και στον πιτσιρικά γιατί τέτοιο MILF μακάρι να μου την έπεφτε κι εμένα όταν ήμουν 19 - 20. Συνέχεια στο SOS όπου πήγα στις 3:10 μια παρέα με 3 πάκια μπακούρια, μια παρέα με 3 πάκια και 3 Ελληνίδες, (η μία εξ αυτών κοντοπούτανο γύρω στα 35 πολύ καλό κομμάτι) μια παρέα με 3 ελληνίδες μόνες που μετά προστέθηκαν άλλες 2 που ήρθαν κατα τις 4 παρά, κι ένα ζευγάρι πακιστανικής καταγωγής με την κοπέλα μάλλον όχι πακιστανή, αρκετά μελαχρινή γύρω στα 22 - 25 με κορμί άγαλμα καμπύλες ότι πρέπει και κούνημα ξέφρενο. Γενικότερα παίζανε όλες με όλους, σφηνάκια μου ήρθαν από το πουθενά όταν σηκώθηκα να χορέψω κατα τις 4 ζεϊμπέκικο από γκόμενα που ούτε καν είχα καταλάβει ότι βλεφάριαζε, σε γενικές γραμμές αξίζει να πας αντροπαρέα να κάνεις χαβαλέ.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.932
Πόντοι
1.406
Ρεπορτάζ Σαββάτου από "Ενσταση" και "SOS" στο πρώτο έπαιζε πολύ παιχνίδι με MILFS μόνες ως επι το πλείστον, θέλει όμως να πας με παρέα γιατί το ανέβεις στην πίστα στο ξεκάρφωτο και να αρχίσεις να κουνιέσαι μόνος σου δε λέει, παρ' όλα αυτά το τόλμησα κι έσπασα τα μούτρα μου γιατι αυτή με την οποία έκανα παιχνίδι με έκλασε κανονικά στην πίστα .....  :badair: :badair: :badair: το περίεργο είναι πως βρέθηκα με μία μεταmilf - προgilf να κολοτρίβεται πάνω στο καβλί μου στα καλά καθούμενα  :huh: :huh: πλάκα είχε δε λέω απλά η τύπισσα ήταν πολύ πολύ για ένα  :pipa2: και  :2on1: στα γρήγορα στην τουαλέτα και τίποτε άλλο οπότε και δεν επεδίωξα κάτι, πάντος αν πάς με παρέα 2 - 3 μαζί για να έχεις και αέρα να μπορείς να ανέβεις πίστα γίνετε παιχνίδι καλό. Θεϊκό MILF!!!! κατέφτασε κατά τις 2:30 γύρω στα 40 - 45 τούμπανο η κυρία και έσερνε μαζί κι ένα τεκνά θα ήταν δε 8α ήταν 19 - 20 .... ένα μεγάλο μπράβο και στην Κυρία που σε αυτή την ηλικία κάνει το μεγαλύτερο μέρος των κεφαλιών να γυρνάνε και να φαντασιώνονται πράγματα αλλά και στον πιτσιρικά γιατί τέτοιο MILF μακάρι να μου την έπεφτε κι εμένα όταν ήμουν 19 - 20. Συνέχεια στο SOS όπου πήγα στις 3:10 μια παρέα με 3 πάκια μπακούρια, μια παρέα με 3 πάκια και 3 Ελληνίδες, (η μία εξ αυτών κοντοπούτανο γύρω στα 35 πολύ καλό κομμάτι) μια παρέα με 3 ελληνίδες μόνες που μετά προστέθηκαν άλλες 2 που ήρθαν κατα τις 4 παρά, κι ένα ζευγάρι πακιστανικής καταγωγής με την κοπέλα μάλλον όχι πακιστανή, αρκετά μελαχρινή γύρω στα 22 - 25 με κορμί άγαλμα καμπύλες ότι πρέπει και κούνημα ξέφρενο. Γενικότερα παίζανε όλες με όλους, σφηνάκια μου ήρθαν από το πουθενά όταν σηκώθηκα να χορέψω κατα τις 4 ζεϊμπέκικο από γκόμενα που ούτε καν είχα καταλάβει ότι βλεφάριαζε, σε γενικές γραμμές αξίζει να πας αντροπαρέα να κάνεις χαβαλέ.
Φορτωσες τιποτα τυπε?

DRAKOS31

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
Mπαρ παιζει για να κατσεισ η μονο τραπεζακια?

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Παίζει και μπαρ και τραπεζάκια τύπε. Στο Ένσταση στο μπαρ «κάθεσαι» όρθιος τουλάχιστον εως την τελευταία φορά που είχα πάει.
Εμένα τα σφινάkια στο SOS τα κέρασε η ιδιοκτήτρια ένα granny και βάραγε και παλαμάκια όταν χόρεψα την ζεμπεκιά.
Ωραία πράγματα!

:zombie:

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Μήπως έχουμε ενημέρωση από Constantino palace υπόγειο στην πλατεία Βικτωρίας. Έχω καιρό να πάω και όταν πέρασα ένα βράδυ ήταν κλειστά.

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Πολύ πιθανόν να έκλεισε. Ήταν η διασκέδαση του αύριο όπως έγραφε η πινακίδα κάτω στην υπόγα.

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Δεν είχε καθίσματα μέσα κάτι περίεργα παγκάκια όπου γινόταν το παιχνίδι όλο. Κάποιος μου είχε πει ότι είχε προβλήματα με την άδεια γιατί δεν είχε έξοδο κινδύνου και σε περίπτωση φωτιάς θα καίγονταν όλοι σαν τα ποντίκια μέσα.

:blowup:

DRAKOS31

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
Δεν είχε καθίσματα μέσα κάτι περίεργα παγκάκια όπου γινόυαν το παιχνίδι όλο. Κάποιος μου είχε πει ότι είχε προβλήματα με την άδεια γιατί δεν είχε έξοδο κινδύνου και σε περίπτωση φωτιάς θα καίγονταν όλοι σαν τα ποντίκια μέσα.

:blowup:
  :rockon: :rockon: :rockon:

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
To ΣΟΣ σήμερα θα είναι ανοιχτό όπως με πληροφόρησε η διεύθυνση του καταστήματος.
Όσα σαπάκια γουστάρουν καλτίλα ας κατέβουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom