Χαιρετε Κυριοι.Μιας και θα βρισκομαι το προσεχες τριημερο στας Αθηνας,και μιας και τυχγανει να ειμαι fun των milf-gilf,σκεφτομαι να περασω απο το SOS club στην πλατεια Αμερικης μιας και ακουσα καποια καλα λογια απο καποιους συναγωνιστες,και αν ηταν ευκολο θα ηθελα μερικες ακομα πληροφοριες.Πρωτον λειτουργει ολο το ΠΣΚ η μονο σαββατο?
Παιζουν καποια αξιοπρεπη πουρα ηλικιας 50-55(εστω 55-60,πανω απο 60 δεν τη παλευω
) Δεν περιμενω γκομενες με σουπερ προσωπα σωματα κτλ,ενταξει για 50ρες μιλαμε,αλλα τουλαχιστον να ειναι απο αυτες που κρατιουνται σε ενα σχετικα καλο επιπεδο ωστε να βγαζεις γουστα.
Τριτον παιζουν και ελληνικα γκιλφακια η περισσοτερο αλβανιδες και γενικα ανατολικο μπλοκ(οκ οχι οτι με χαλανε ρε παιδι μου αλλα οκ ακομα και οταν προκειται για γρια γιδα προτιμω το ντοπιο κρεας
)
Επισης επειδη θα παω μονος και δεν θα εχω το αποκουμπι του χαβαλε και της καφριλας με καποιο φιλο,σε περιπτωση που δεν κατσει κατι καλο τουλαχιστον μπορεις να πιεις ενα γαμωποτο σαν ανθρωπος και να μην παει τελειως στραφι η βολτα?
Και τελος,αν και αυτο θα το κρινω εκει αναλογως τι θα δω,οσοι εχετε παει συνηθως ορμανε τα πουρα η περιμενουν να κανεις την κινηση εσυ
Αυτα!οποιος φιλος μπορει να δωσει καμια πληροφορια θα ειναι ευπροσδεκτη
και αφου κανω και εγω τη βολτα μου θα γραψω την εμπειρια μου