Νέα

Μα τι στο καλό συνέβη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα carmelo_anthony
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
Εννοείται φίλε πως δεν εννούσα εσένα.Σορρυ αν παρεξηγήθηκες

Ευχαριστώ για τη συμβουλή  :cheesy: :cheesy:

Θα γινεις καλος ρε μη μασας.

Παντως το παν ειναι η τακτικη''προπονηση''.Θα τα μαθεις ολα τα κολπα του πεοντος κατα την ''προπονηση''.Μετα πηγαινε και σε μπουρδελο για εφαρμογη.

Καυλα να εχουμε παντα. :cheesy:

OP
OP
C

carmelo_anthony

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εγώ δεν κάνω καθόλου πλάκα,
την ίδια ώρα θες να τελειώσεις την πρώτη φορά,
και την ίδια ώρα θες την έκτη φορα ???

Υπάρχει περίπτωση αν αρχίσω με διείσδυση να μην ξανασυμβέι τόσο πρόωρη εκσπερμάτωση??

Επισκέπτης
Συγγνωμη για τη πλακα απο εμενα.Πιστευω παντως οτι το θεμα ειναι ψυχολογικο και οχι οργανικο.Σιγουρα ομως πρεπει να συμβουλευτεις ειδικο ;)

Πρώτη φορά "τον ακούμπησε" ο άνθρωπος ρε! Λογικό είναι να ξεροχύσει! Tι του λες για ειδικούς; Πρέπει να γαμήσει 20-30 φορές και μετά

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ρε φίλε εδώ που έγραψες τι περίμενες?
Στο σαιτ του ασκητή νομίζεις ότι είσαι?
Στις 10 μαλακίες θα ακούσεις και ένα σωστό!
Αυτό το 1/10 πάντως μπορεί να το ακούσεις και στο σάιτ του εν λόγω :2funny: ;)

Επισκέπτης
Ρε φίλε εδώ που έγραψες τι περίμενες?
Στο σαιτ του ασκητή νομίζεις ότι είσαι?
Στις 10 μαλακίες θα ακούσεις και ένα σωστό!

Aυτό δεν είναι σωστό να συμβαίνει. Nα κάνουμε πλάκα, OK αλλά σε ένα θέμα που κάποιος έχει το κόλλημά του δεν πρέπει να κάνουμε πλάκα. Kαι όποιος αστειέυεται με την σοβαρή απορία ή το κόλλημα του άλλου σε σεξουαλικό θέμα είναι Mαλάκας.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Φιλε μου καλα σου λενε οι προηγουμενοι στην αρχη ετσι ειναι καθε φορα θα αργεις περισοτερο να χυσεις και μια μαλακια πριν δεν ειναι κακο

OP
OP
C

carmelo_anthony

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αυτό είναι που θα κάνω πριν ξαναπάω καμια 2 με 3 φορές τη μέρα. Αλλα όπως προείπα συνέβη και το εξής παράδοξο:
Ούτε καν πρόλαβε να σηκωθεί πλήρως και μόλις μου τον ρούφηξε σε λίγα δευτερόλεπτα τερμάτισε πρώτος αλλα είναι σαν να βγήκε τελευταίος. Δεν ξέρω ίσως την επόμενη φορά την πω να καθήσει πάνω μου πρώτα . Για σας ποιά είναι η πιο καυλωτική στάση για ένα πρωτάρη?

Επισκέπτης
Αυτό είναι που θα κάνω πριν ξαναπάω καμια 2 με 3 φορές τη μέρα. Αλλα όπως προείπα συνέβη και το εξής παράδοξο:
Ούτε καν πρόλαβε να σηκωθεί πλήρως και μόλις μου τον ρούφηξε σε λίγα δευτερόλεπτα τερμάτισε πρώτος αλλα είναι σαν να βγήκε τελευταίος. Δεν ξέρω ίσως την επόμενη φορά την πω να καθήσει πάνω μου πρώτα . Για σας ποιά είναι η πιο καυλωτική στάση για ένα πρωτάρη?

Kάνεις και κάτι ερωτήσεις αδερφάκι μου... Σου προτείνω πισωκολλητό, η καλύτερη στάση ιδίως για πρωτάρη

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057

Φιλε Αντώνη για να δοθεί λυση απαντησε στις εξής απορίες μου που δεν διευκρίνησες ως τώρα.
1-Τη γουστάρηζες παρα πολύ την συγκεκριμένη που πήγες?
2-Πόσο καιρό είχες να την πάιξεις η να γαμήσεις πριν πάς?
3-Η ηλικία σου.
:birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom