Νέα

Μα τι στο καλό συνέβη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα carmelo_anthony
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

carmelo_anthony

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πήγα στο μπουρδέλο (θα) ήταν η πρώτη μου φορά(21 χρονών) και με το που με φοράει τη  καπότα η κοπέλα και ενώ το πέος μου ήταν σχετικά σε μη κατάσταση καύλας και μου άρχιζε να σηκωθεί αρχίζει να μου το ρουφά και σε 10 δευτερόλεπτα τελείωσα καλά ήταν μια αλλη αίσθηση που σχεδόν δεν έχει καμία σχέση με τη μαλακία αλλα τουλάχιστον η κορύφωση του αυνανισμού διαρκεί περισσότερο.
Τη παρακάλεσα 100 φορές να μου βάλει αλλη καπότα και να μη πληρώσω διπλά αλλα τζίφος.Ασε που δεν συννενοούμασταν και καλά(είναι απο τη Καραιβική)

ΤΟ θέμα που με απασχολεί είναι μήπως έχω οργανικό πρόβλημα όπως πρόωρη εκσπερμάτωση ή τίποτα συναφές;

????????

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Πόσες μέρες είχες να εκσπερματώσεις;

Επισκέπτης
Οχι ρε μη μασας.Αγχος προφανως ειναι.Σε ολους μπορει να τυχει..
Τωρα εαν σου συμβαινει επανελλημενα κοιταξε το.

OP
OP
C

carmelo_anthony

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Να σου πω εκσπερματώνω μπορεί και 5 φορές τη μέρα επειδή είμαι σε πολύ καύλα κατάσταση το τελευταίο καιρό και ούτε με παίρνει ο ύπνος εξαιτίας αυτού

OP
OP
C

carmelo_anthony

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εννοώ χωρίς αυνανισμό απλα μόνο με τις φαντασιώσεις που χω

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ε τότε παίχτηνα 6 φορές και μετά πήγαινε στο μπουρδέλο !!!

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.530
Πόντοι
606
Φιλαρακο εισαι μια χαρα.Οι αλλοι εχουν προβλημα που αργουν :dancing:

Επισκέπτης
Γάμα γάμα και ξαναγάμα. H τριβή με το αντικείμενο φέρνει και τα αποτελέσματα που θέλουμε. Aν κάτσεις να το σκέφτεσαι τώρα για κάνα μήνα χέσε μέσα. Ξαναπήγαινε. Γάμα στου 20άρικου, στου 50άρικου, βρες γκόμενα, καμμιά καυλιάρα χοντρούλα (άκου τον παππού), κάνε καμάκι σε θείτσες άνω των 50 μην κολώνεις στην εμφάνιση γιατί οι ασχημούλες στο γαμήσι "δίνουν ψυχή". Aυτή είναι η συμβουλή μου.

OP
OP
C

carmelo_anthony

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια εγώ σας είπα το πρόβλημα και εσείς σπάτε πλάκα ;; :tickedoff: :tickedoff:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ρε παιδια εγώ σας είπα το πρόβλημα και εσείς σπάτε πλάκα ;; :tickedoff: :tickedoff:

Είσαι εντελώς καινούριος στο σάιτ, δηλαδή ούτε καν διάβαζες τον προηγούμενο καιρό;
Γιατί αν διάβαζες θα ήξερες ότι έτσι γίνεται πάντα.

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
Φιλε εκσπερματωνεις γρηγορα γιατι εισαι απειρος ακομα και απο το θεμα μαλακιας.

Τραβα καθημερινα τουλαχιστον μια μαλακια.Και φροντισε καθε φορα να κρατας ολο και πιο πολυ.

Θα δεις σιγουρα αποτελεσματα σε βαθος χρονου. :rockon:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.530
Πόντοι
606
Συγγνωμη για τη πλακα απο εμενα.Πιστευω παντως οτι το θεμα ειναι ψυχολογικο και οχι οργανικο.Σιγουρα ομως πρεπει να συμβουλευτεις ειδικο ;)

OP
OP
C

carmelo_anthony

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Τραβα καθημερινα τουλαχιστον μια μαλακια.Και φροντισε καθε φορα να κρατας ολο και πιο πολυ.

Εννοείται φίλε πως δεν εννούσα εσένα.Σορρυ αν παρεξηγήθηκες

Ευχαριστώ για τη συμβουλή  :cheesy: :cheesy:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Πήγα στο μπουρδέλο (θα) ήταν η πρώτη μου φορά(21 χρονών) και με το που με φοράει τη  καπότα η κοπέλα και ενώ το πέος μου ήταν σχετικά σε μη κατάσταση καύλας και μου άρχιζε να σηκωθεί αρχίζει να μου το ρουφά και σε 10 δευτερόλεπτα τελείωσα καλά ήταν μια αλλη αίσθηση που σχεδόν δεν έχει καμία σχέση με τη μαλακία αλλα τουλάχιστον η κορύφωση του αυνανισμού διαρκεί περισσότερο.
Τη παρακάλεσα 100 φορές να μου βάλει αλλη καπότα και να μη πληρώσω διπλά αλλα τζίφος.Ασε που δεν συννενοούμασταν και καλά(είναι απο τη Καραιβική)

ΤΟ θέμα που με απασχολεί είναι μήπως έχω οργανικό πρόβλημα όπως πρόωρη εκσπερμάτωση ή τίποτα συναφές;

????????
φιλε ειναι η πρωτη σου φορα,τι προβλημα να εχεις,την πρωτη φορα αλλος χυνει αμεσως,αλλος καθολου,αλλου δεν του σηκωνεται,πρεπει να πας αρκετες φορες για να μπεις στο νοημα του σεξ

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
εγώ δεν κάνω καθόλου πλάκα,
την ίδια ώρα θες να τελειώσεις την πρώτη φορά,
και την ίδια ώρα θες την έκτη φορα ???

Stories