Νέα

Μα πως γίνεται και δεν τους πιάνει φαγούρα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα razorcool
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

razorcool

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον εδω και καιρο μου εχει γενηθει μια απλη απορια....
Ολοι μας παρακολουθουμε τσοντες σωστα? και ολοι μας βλεπουμε τους αντρες πρωταγονιστες να ειναι τα @@ τους ξυρισμενα τελειως και αποκλειετε να το κανουν απλα με ξυραφι και σαπουνι καθοτι (χιχιχι ειμαι κακουλης) εψησα ενα φιλο και το κανε ο κακομοιρης πεθανε στην φαγουρα χαχαχαχαχα ...
εχει κανεις καμια ιδεα? τι μπορει να χρισιμοποιουν? ωστε να μην εχουν προβλημα??? :S

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Κοντρα το εβαλε το ξουραφι?

Υπαρχει θρεντ ΄΄Ξυρισμενο ή Θαμνος΄΄

Ε ρε καψιμο....

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
εψησα ενα φιλο και το κανε ο κακομοιρης πεθανε στην φαγουρα. χει κανεις καμια ιδεα? τι μπορει να χρισιμοποιουν? ωστε να μην εχουν προβλημα???
Να πεις τον φίλο σου να κάνει login και να ρωτήσει ο ίδιος

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.634
Πόντοι
19.485
Εγώ που τα χω δεν με τρώνε καθόλου! Ισως στην αρχή, μετά θα το συνηθήσει

Επισκέπτης
Πες του... φιλου σου να βαλει την καλη του να του κανει μια πιπα και να τον ξυρισει η ιδια. Αμα ειναι ...ορθιος θα ξυριστει μια χαρα. Και πες του... φιλου σου να παρει αφρο Avene (απο το φαρμακειο) που δεν ερεθιζει.

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Και στεγνό ξούρισμα περικαλώ, χωρίς νερά-αφρούς και λοιπές αηδίες  :S :S :S :S :S :S :S :S

εννοείται, και μετά καθαρό οινόπνευμα :grin:

μια συνταγή με απόλυτη επιτυχία
συνιστάται ανεπιφύλακτα

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Με ημερομηνία εγγραφής στο forum πριν από 2.5 χρόνια (29 Μαΐου 2006) και μόλις 5 posts από τότε, να δεις που ο razorcool είναι άλλος ένας από τους αμέτρητους κλώνους που κάποιος εξυπνάκιας έχει δημιουργήσει για να μπαίνει, να πετάει μια βλακεία και να εξαφανίζεται αθέατος.

...για μπες κύριος με το ΚΑΝΟΝΙΚΟ σου nick να γελάσουμε! Αλλά πως να μπείς αφού είσαι πολλαπλώς baned!

OP
OP
R

razorcool

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
όχι ρε συ γιατί το λες, εγώ αυτά τα γράφω για το συνολικό καλό του αντρικού πληθυσμού!!!
oxi oxi  ΕΛΕΟς απλα μπενω παρακολουθω τα ποστ και απλα δενε χω κατι να πω οποτε και δεν το λεω μπορουν καλιστα οι moders na doyn thn ip moy

οσον αφορα το να μπει ο φιλος μου που λετε πιο πανω να ροτισει ο ιδιος μα οανθρωπος εγω τον επεισα να το κανει δεν τον νιαζει να το κσανακανει η να ρωτισει κατι..
επισης ειπατε γαι καποιο λινκ? επθι αυτου μπορω να εχω το λινκ αυτο????

OP
OP
R

razorcool

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
εγω πριν καμια 20ρια μερες το εκανα πρωτη φορα με αφρο και ξυραφι (μεχρι τοτε τριμιν μονο) και δε με επιασε ποτε φαγουρα...

Βεβαια...εγω πλενομαι... :sunglasses:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
εγω ποτέ δεν έχω φαγούρα...χρόνια τώρα......γιατί δεν ..τα ξυρίζω ποτέ..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
R

razorcool

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
εγω ποτέ δεν έχω φαγούρα...χρόνια τώρα......γιατί δεν ..τα ξυρίζω ποτέ..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν μου λες εχεις ρωτισει ποτε γυναικα τι προτμαει περισοτερο? να εισαι ξυρισμενος η οχι υποθετωντασ παντα οτι και εσυ σου αρεσει ενα περιποιημενο μουνακι ξυρισμενοτελιως η ελαφρα και οχι αφανα του jimmy hentrix νομιζω?????

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
πάντως μέχρι ΄τωρα καμμιά δεν μου έχει πει ...άει ξυρίσου...ευτυχώς.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom