Νέα

(Μ)παοκ cars

• Μέλος που άνοιξε το νήμα darksun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ρε φιλε τι αρης και παπαριες? αφου δεν υπαρχετε πουθενα, για εμας τους αθηναιους ειστε κατι το ισοδυναμο με την καβαλα η την καλαμαρια

φερτε στο γηπεδο καμια μπουγατσα με τυρι καλυτερα

φίλε δεν έχεις άδικο, για να το θέσουμε ωμά όντως είναι λογικό ο άρης να είναι για εσάς κάτι σαν την καβάλα ή την καλαμαριά και ουσιαστικά κάτι τέτοιο είναι αν εξαιρέσεις την ιστορία του. Αλλά για να μην νομίσετε ότι κράζω μόνο τους άλλους, και ο ΠΑΟΚ αν εξαιρέσουμε και πάλι την ιστορία και τον κόσμο του είναι κάτι σαν το αιγάλεω ή την ξάνθη την τελευταία διετία-τριετία....
αλλά μην συγκρίνεις τα πράγματα με αυτό τον τρόπο, γιατί για ομάδες που κάνουν μεγάλη ευρωπαϊκή πορεία οι τρεις "μεγάλες ομάδες". οι οποίες στην Ελλάδα είναι πράγματι μια κατηγορία πάνω από τις άλλες, είναι σαν την Μπριζ, ή την Γκράσχοπερς, ή την Δυναμό Κίεβου ή ακόμα πιο ασήμαντες να μην σου πω... Δεν λέω ότι μου αρέσει αυτό, έτσι? Απλά λέω να μην χρησιμοποιείς τέτοια λογική!

Επισκέπτης
εγω παντως εχω να πω οτι ο αρης παιζει πολυ ωραια μπαλα φετος και φχαριστιεμαι να τον βλεπω!!φιλε σαλονικιε θα διαφωνησω μαζι σου!!ειναι πραγματικοτητα οτι οι 3 ομαδες της θεσσαλονθκης δεν τα πανε καλα τα τελευταια χρονια αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι σαν τη καβαλα!δεν αναλυω περισσοτερο γιατι δυστυχως καποιοι εδω μεσα θα αρχισουν τα δικα τους παλι!!

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Αίσχος και Ντροπή... κάποια στιγμή θα πρέπει επιτέλους να σταματήσουν όλες αυτές οι μαλακίες... "Βούλγαροι" από τη μια και "Ελλάδα είναι μέχρι τη Λαμία, από εκεί και κάτω είναι Αλβανία" από την άλλη...  :ak: :ak: :ak:

WALKER

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ΘΥΡΑ 7 ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ... :cussing: :ak: :cussing:

Συνημμένα

• ULTRAS OLYMPIAKOS.jpg
    ULTRAS OLYMPIAKOS.jpg
    28,5 KB · Εμφανίσεις: 37

Επισκέπτης
εγω παντως εχω να πω οτι ο αρης παιζει πολυ ωραια μπαλα φετος και φχαριστιεμαι να τον βλεπω!!φιλε σαλονικιε θα διαφωνησω μαζι σου!!ειναι πραγματικοτητα οτι οι 3 ομαδες της θεσσαλονθκης δεν τα πανε καλα τα τελευταια χρονια αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι σαν τη καβαλα!δεν αναλυω περισσοτερο γιατι δυστυχως καποιοι εδω μεσα θα αρχισουν τα δικα τους παλι!!

Δεν λέω ότι είμαστε σαν την καβάλα, φίλε μου (όχι ότι έχω κάτι εναντίον της καβάλας), αλλά για τους οπαδούς του πρώην ΠΟΚ θα ήταν δικαιολογημένο να πουν κακοπροαίρετα κάτι τέτοιο. Φαντάσου ότι η -στα χαρτιά τουλάχιστον- ισχυρότερη ομάδα της Θεσ/νίκης έκανε 2 ήττες και 1 ισοπαλία σε 3 εκτός έδρας αγώνες ενάντια στους 3 πρώτους, και ακόμα και αυτή η ισοπαλία χαρακτηρίστηκε "γκέλα της ΑΕΚ"...

klewnas

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Διαβάστε και θα καταλάβετε...

Πριν 2 εβδομάδες είχα ανέβει θεσ/νίκη για να πάρω ένα αντίγραφο πτυχίου απο το Πολυτεχνείο...την πόλη που σπουδασα 5,5 χρονια την λάτρεψα...πάρκαρα το αμαξάκι μου στο κυλικείο μπροστά...
το βράδυ που γίναν τα επεισόδια απο τα Μπαόκια,μην πω τιποτα άλλο βαρύτερο, το αμαξάκι μου το κάψαν(ευτυχώς ενοικιασμένο)...
με είδατε εμένα στην τηλεόραση και άλλους ομοιοπαθείς να κλεγόμαστε και να στέλνουμε επιστολές στην πολιτεία,στην super league,στα κανάλια,στα περίπτερα,στα μπουρδέλα ???

ΟΧΙ!!! Μας εδωσε κανεις τον λόγο ? Ενδιαφέρθηκε κανείς ??? ΟΧΙ!!!
Μιλήσαμε για κωμπλεξικούς βορειοελλαδίτες και το κατεστημένο του Βορρά ? ΟΧΙ...!!!

Την Κυριακή το βράδυ ήμουνα στο ΟΑΚΑ...και έβλεπα τους οπαδούς μας να καίνε τα Μπαόκικα αυτοκίνητα....
Σε πρώτη φάση με πείραξε......όταν ομως ακουσα στο ραδιο φεύγοντας οτι κλαιγονται τα Μπαοκια για τους κωλοαθηναίους και τις γνωστές πίπες, ΕΝΩ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΨΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ, μου ερχόταν να πάω και γω έξω απο το ΟΑΚΑ....

Εχει να πει κανεις τιποτα? ΟΧΙ
Γεια σας!

sds

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ρε μαγκα εσυ  που το παιζεις ΑΡΕΙΑΝΟΣ και μου γραφεις για γραμμο και για βιτσι, κοψε την βραδυνη, σε χαλαει.. κανενας αρειανος δεν πηρε μερος στα αισχη της τσιμισκη το 2000. εμεις δεν ειμαστε βλαχομαγκες να στινουμε καρτερι σε ανυποψιαστους περαστικους που περνανε με τ αμαξια τους και να τα σπαμε.. το κακο με τα πουλια ειναι οτι τα τελευταια χρονια το μονο που εκαναν ειναι ενεδρες.. η οπαδικη τους μαγκια ειναι μεχρι εκει.. πηγαν να μου κανουν και συλλαλητιριο και στο τελος καιγαν αμαξια και περιουσιες συμπολιτων τους.. ηρθαν και στα λαγοσκουφεια μεσα απ το ασυλο,  μην τυχον και τους συλλαβουν.. φαγανε το ντου τους, στειλαμε 20 στο αχεπα, και στανιαραν..
οσο για τον αλλο που μας ειπε και καλα ανυπαρκτους στην  αθηνα, να του πω οτι περσυ την νμαυρη χρονια, στο "μαυροθαλλασιτης" καταβεσαμε περισσοτερο λαο, απ οτι η πουτανα του βορρα τωρα με τον παο.. για να μην μιλησω για τον τελικο της πατρας με τον γαυρο, την στιγμη που μολις ειχαμε πεσει β.. καλα ειναι να πετατε μια παπαρια, αλλα να την αιτιολογητε κιολας..

;-)

sds

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
και το ποιος ειναι ανυπαρκτος, θα το δουμε απο τις εκδρομες που θα κανουμε στην αθηνα φετος.. εμεις, και οι δικεφαλες κοτες..

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
για τους φιλους παναθηναικους!

Συνημμένα

• kapnogona.JPG
    kapnogona.JPG
    51 KB · Εμφανίσεις: 72

markhsios

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Το 2000 όταν έγιναν τα έκτροπα ήμουν φοιτητής στη Θεσσαλονίκη, από πόλη της επαρχίας, ούτε θεσσαλονικιός ούτε αθηναίος δηλ.
Το βράδι εκείνο μετά τον αγώνα, εγώ προσωπικά δεν είχα πρόβλημα, το αυτοκίνητό μου είχε πινακίδες άλλης πόλης,αλλά όχι βέβαια της Αθήνας και δεν διέτρεξα κανένα πρόβλημα. Αυτό βέβαια δείχνει ότι το μένος και το κόμπλεξ των παοκτσήδων κατευθυνόταν προς τους Αθηναίους και όχι προς τους οπαδούς γενικά του Παναθηναικού.
Η Θεσσαλονίκη είναι φοβερή πόλη και οι Μακεδόνες ίσως οι πιο σωστοί, φιλόξενοι και καλόκαρδοι Έλληνες, αλλά ρε παιδιά αυτό που διαπίστωσα εγώ ως τρίτος ουδέτερος παρατηρητής είναι ένα ανεξήγητο, αδικαιολόγητο κόμπλεξ με την Αθήνα. Δηλαδή εμείς οι υπόλοιποι που ζούμε σε άλλες πόλεις  της Ελλάδας με την ίδια λογική πρέπει να βρίζουμε και τους μεν και τους δε.
Είναι εντελώς παράλογο.
Αυτό που πραγματικά με πείραξε είναι το γεγονός ότι τις προηγούμενες μέρες πριν τον ημιτελικό με την Έφες Πίλσεν έβγαιναν στα τοπικά ραδιόφωνα Παοκτσήδες (από απλούς φιλάθλους ως και οργανωμένους οπαδούς και αρχηγούς συνδέσμων) και εύχονταν καλή επιτυχία και νίκη στην Έφες Πίλσεν. Τονίζω το γεγονός ότι δεν το έκαναν αρειανοί ή ηρακλειδείς, αλλά παοκτσήδες που οι περισσότεροι από αυτούς ήρθαν στην Θεσσαλονίκη και την Μακεδονία πρόσφυγες ξεριζωμένοι από ποιους βέβαια???? Μα εννοείται από τους Τούρκους.
Από τότε τους σιχαίνομαι και δεν θέλω να ακούω τίποτε γι'αυτούς. Δίκαια τους περιγελούν οι υπόλοιποι οπαδοί της Θεσσαλονίκης ως γύφτους και αμόρφωτους, γιατί τέτοιοι είναι και δεν σέβονται καν την ιστορία της ομάδας τους και την ιστορική τους καταγωγή. Ό,τι παθαίνουν, το προκαλούν οι ίδιοι με τις μαλακίες τους.
Ποιος άλλος βλάκας θα έβγαινε στην ΔΕΘ μια χρονιά με μύρια όσα κοινωνικο- οικονομικά προβλήματα, με ανεργία, με φτώχεια, με εξαθλίωση, με πιεστικά κοινωνικά προβλήματα να διαδηλώσει και να ζητήσει από τον Καραμανλή να του λύσει το ιδιοκτησιακό του πρόβλημα με το απύθμενης γελοιότητας και φαιδρότητας σύνθημα "Λευτεριά στον ΠΑΟΚ"??????
Το χωριό καιγόταν και η πουτάνα λουζόταν......

WALKER

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ΘΥΡΑ 7 ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ....... :thefinge: :cussing: :thefinge:

Συνημμένα

• ULTRAS OLYMPIAKOS.jpg
    ULTRAS OLYMPIAKOS.jpg
    97 KB · Εμφανίσεις: 98

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
όποτε βλεπω θεμα με τιτλο σχετικο με ποδοσφαιρο ουτε καν μπαινω να το χαζεψω λιγο.
ε σημερα την εκανα τη μαλακια μου... (δινω στον εαυτο μου μια-δυο το πολυ την εβδομαδα).
....και βεβαια επιβεβαιωσα αυτο που πιστευω χρονια τωρα, το οποιο λεω και στους φιλους μου, και με κοροιδευουν οπως ειναι φυσικο, πως δεν ξερω ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ανθρωπο που να ασχολειται με το ποδοσφαιρο στην ελλαδα. και για να προλαβω πιθανες ενστασεις, εννοω πραγματικα ΣΟΒΑΡΟ (διαβαστε ετυμολογια σε λεξικο), γιατι καμία ΣΟΒΑΡΗ οντοτητα δεν δεχεται να την χρησιμοποιουν με το χυδαιο και εξευτελιστικο τροπο που χρησιμοποιουνται οι φιλαθλοι και οι οπαδοι στην ελλαδα....
αυτααααααααααά........

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Τα λεγομενα του markhsiou, δυστυχως εχουν μια δοση αληθειας.
Βεβαια θελω να πιστευω οτι αυτα δεν ισχυουν για την πλειονοτητα των Μακεδονων. Εγω προσωπικα οταν ημουν φανταρος για 8 μηνες Θεσσαλονικη ειχα γνωρισει αρκετο κοσμο και μαλιστα παοκτζηδες που ασχολουνταν με τα συνδεσμιακα και ομολογω οτι μου φερθηκαν με τον καλυτερο τροπο (αν και ηξεραν τοτε οτι και γω ημουν αρρωστος Παναθηναικος και ασχολουμουν με συνδεσμους ,εκδρομες κτλ ).
Υπηρχαν βεβαια και οι κολλημενοι...
Τωρα παντος τους Παναθηναικους  τους περιμενουν πως και πως και γι αυτα που εγιναν την κυριακη αλλα και γι αυτα που ειχαν γινει στου   Ζωγραφου με τους οπαδους του αρη...

Επισκέπτης
Κοίτα για να μην τα πολυλογώ, το κεντρικό θέμα με λίγα λόγια είναι ότι ο κόσμος στην Θεσσαλονίκη έχει τα προβλήματά του και είναι λογικό να κατηγορήσει την κυβέρνηση γι' αυτά και να συσχετίσει τους αθηναίους γενικότερα ως ευνοούμενους. Λες και η Αθήνα είναι ο επίγειος παράδεισος ώστε να την ζηλεύουμε τόσο πολύ, έτσι...?
Δεν λέω βέβαια υπάρχει μια μικρή τάση για περιφρόνηση όλης της χώρας πλην της πρωτεύουσας, και επιπλέον ευνοούνται οι 3 ομάδες του ΠΟΚ, αλλά αυτό είναι λογικό σε μια διεφθαρμένη χώρα. Μεγαλύτερη πόλη, περισσότερος κόσμος, περισσότεροι οπαδοί = περισσότεροι πελάτες, οπότε συμφέρει πολλούς.

Υ.Γ.1 Για τους φίλους αρειανούς, φυσικά και έχουν κόσμο οι ομάδες μας, δεν εννοώ ότι αυτό είναι το πρόβλημά μας, εδώ η Λάρισα δείτε πόσο κόσμο έχει και τι εκδρομές κάνει... Το πρόβλημά μας είναι το τι πετυχαίνουν από πλευράς τίτλων και διακρίσεων...

Υ.Γ.2 Δεν παίρνω κι όρκο αλλά για τις καταστροφές που αναφέρετε δεν ευθύνονται μόνο οι παοκτσήδες. Εγώ πληροφορήθηκα -και πολύ εύλογο μου φαίνεται- ότι στις διάφορες συγκεντρώσεις, έκθεση κλπ., μπήκαν οι γνωστοί άγνωστοι που ζούνε για να τα σπάνε μέσα στον υπόλοιπο κόσμο και αυτοί κυρίως τα έκαναν λίμπα. Αυτοί δεν έχουν πρόβλημα, θα μεταμφιέζονταν σε οτιδήποτε προκειμένου να σπάσουν πράγματα αδιακρίτως..................

Υ.Γ.3 Τώρα που το λέτε θυμάμαι που είχα γνωρίσει ένα παλικάρι που είχε πάρει μεταχειρισμένο αμάξι με αθηναϊκές πινακίδες και που και που έβρισκε να λείπουν κομμάτια ή χαρακιές από κλειδιά. ʼρα είναι γεγονός ότι υπάρχει κόσμος που βγάζει την συσσωρευμένη οργή του όπου να 'ναι χωρίς να το σκεφτεί. Για τον συγκεκριμένο όμως δεν πειράζει, ήταν τρέντυ μαλάκας, και να τον πλάκωναν στο ξύλο περνώντας τον για αθηναίο δεν θα με χαλούσε καθόλου.......!

Επισκέπτης
καποιοι εδω μεσα δεν βαζουν μυαλο!!αντε παλι φωτογραφια με κατι μαλακες με ροπαλα να κρατανε πανο αντιπαλης ομαδας!η μαγκια ξεχειλιζει σε ορισμενους!!αντε ψαξτε σε κανενα σαιτ να βρειτε και αλλες τετοιες φωτογραφιες να χαιρεστε με αυτες τις μαλακιες!καντε κατι στη ζωη σας ρε!!!!

Επισκέπτης
και στην τελικη οι κομπλεξικοι ειναι οι οπαδοι του παοκ!!αυτοι βγηκαν και πανυγηριζαν στο λευκο πυργο οταν εχασε στο μπασκετ ο ολυμπιακος απο τη μπανταλονα!αυτοι κανανε επιτιμο μελος τον τομσον που εβαλε το τριποντο!οπως και καποιος αλλος ειπε δεν σεβονται τιποτα και δεν ξερουν ιστορια!και αυτη τη μαλακια που κανανε πριν 6 χρονια με τα αυτοκινητα πανω ηταν ντροπη!!!οπως ντροπη ηταν που ανταπεδωσαν οι παναθηναικοι οπως ντροπη ηταν που πεταξαν μολοτωφ και πηγε να καει ενας οπαδος του αρη!!και μερικοι τα θεωρουν μαγκια ολα αυτα!!

Ntavas13

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
αφου μιλαμε για καμμενα αυτοκινητα αλλλοθρησκων, βρηκα και εγω ενα βιντεακι με 1 καμμενο αυτοκινητο γαυρου μετα απο ντερμπυ παο-θρηνος.

δες εδω

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
ΕΛΕΟΣ. Alex επιτέλους κλείδωσε το thread. Αν είναι δυνατόν. Βγάζετε φωτογραφίες και video με πανώ και μάπες και νομίζετε πως γίνατε μάγκες ? darksun πες μου σε παρακαλώ ποιος ήταν ο σκοπός σου ανοίγωντας αυτό το thread σε αυτό το site και όλοι αυτοί που βγάζετε φωτογραφίες και video? Να λένε α δέστε οι hooligans? Για μένα όλοι αυτοί έχουν κόμπλεξ ύπαρξης. Σταματήστε να χαίρεστε γράφοντας ιστορίες που ακούσατε από φίλους σας . Και στο κάτω κάτω αν είστε hooliκια κρατήστε το για το εαυτό σας δε νομίζω να ενδιαφέρει κανέναν εδώ μέσα. Δίνετε αφορμή και στους άλλους να βρίζουν το αναρχικό χώρο εξαιτίας σας.  Τι να πω ο καθένας έχει ενα επιχείρημα για τους οπαδούς της ομάδας του και αυτή η συζήτηση δε θα βγάλει άκρη γι αυτό σταματήστε τη. Όποιος νομίζει ότι έτσι γίνεται μάγκας ας μάθει ότι κάνει λάθος. Αναφέρομαι μόνο σε αυτούς που βγάλαν πανό από οπαδικά sites και πουλάνε προπαγάνδα. Ούτε αναρχικός είμαι ούτε hooligan. Αυτή είναι απλά η γνώμη μου. Αλλά και αυτοί που νομίζετε ότι είστε κάνετε λάθος. Hooligans του Ίντερνετ είστε. Να κλειδωθεί το thread.

OP
OP
D

darksun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ο σκοπος ήταν ο εξης. οποιος τα βαζει με το ΠΑΟ, το αντιτιμο θα ειναι πολυ ακριβο. Οποιοι ξερουν απο πεσιματα σε Παναθηναικους θα το ξερουν ηδη

Επισκέπτης
αυτες τις ψευτοαπειλες ειναι που δεν γουσταρω!! >:(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom