KATI ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΓΑΜΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕΣ ΚΟΤΕΣ :
Χαρακτηριστική περίπτωση οργανισμού, που τα σκατά δεν προχωράνε προς τα κάτω αλλά προς τα πάνω... Ειλικρινή περαστικά - αν και δεν το βλέπω... >
KATI ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΓΑΜΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕΣ ΚΟΤΕΣ :
όπως είχε πεί και ο Albert Einstein: 2 πράγματα είναι χωρίς τέλος σε αυτόν τον κόσμο. Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και δεν είμαι και τόσο σίγουρος για το πρώτο ...
megalh magkia kanate me ta aytokinita mpravo lagoi kapsate aytokinhta xwris na yparxei kanenas ekei kai vazontas ta stroumfakia sas na min mas afhnoun na vgoume apo to ghpedo toulaxiston emeis otan sas ta spagame kai ta kaigame eisastan ekei mprosta na ta kamarwnete na spane...tora ti leei tha kanete alla 6 xronia na aneveite edw panw?giati an kanete to lathos kai anevete den prokeite na perasete zwntanoi ta temph
Και οι ενέργειες βίας δεν δικαιολογούνται ούτε ΑΙΤΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ εκτός αν σημείο αναφοράς μας είναι η λογική του παραλόγου....
όπως είχε πεί και ο Albert Einstein: 2 πράγματα είναι χωρίς τέλος σε αυτόν τον κόσμο. Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και δεν είμαι και τόσο σίγουρος για το πρώτο ...
αρειανος ειμαι και εγω αλλα με τα λεγομενα του φιλου που υποστηριζουμε την ιδια ομαδα διαφωνω!!!μπορει πριν 6 χρονια καποιοι μεμονομενοι οπαδοι του αρη και του ηρακλη να συμεττειχαν και αυτοι στα επεισοδια αλλα η συντριπτικη πλειοψηφια απο εμας δεν ασχοληθηκε καν!!το να σπας αυτοκινητα καποιων δεν ειναι μαγκια!!!το να πετας βομβες μολοτωφ ουτε αυτο ειναι μαγκια!!γενικα ηρεμηστε ολοι!!!!!
ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗ ΒΙΑ
ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ
ΣΑΣ ΧΩΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ
εγω ενα εχω να πω....πηγα σαλονικα για διακοπες καλοκαιρι με το αυτοκινητο μου πριν 2 χρονια και τι το ηθελα!Μαρτυριο οταν εβλεπαν πινακιδες απο Αθηνα εκανα τα ασχοι!Ενα μονο να σας πω με εγραψαν χωρις λογο για παρκαρισμα ασε που ειχε 100 αυτοκινητα διπλα μου και δεν ειχε κανενας κληση...ρε δεν πανε να γαμηθουνε οι κομπλεξικοι...αλλα ετσι ειναι οταν εισαι δευτερος εχεις κομπλεξ με τον πρωτο,γιατι οι πατρινοι δεν εχουν προβλημα με τους αθηναιους?Ακου εκει θελουνε να τους λενε συμπρωτευουσα...και πρασινα αλογα...που αλλου στον κοσμο υπαρχει συμπρωτευουσα?Αλλα για να μην νιωθουνε ασχημα βρηκαν την λυση τι να πω....
Μεχρι και μετρο θελουνε!Τι να το κανεις το μετρο βρε ανθρωπε οταν η σαλονικα απο την μια πλευρα μεχρι την αλλη με τα ποδια ειναι 30 λεπτα?Αλλα αφου εφτιαξαν στην αθηνα πρεπει και στη σαλονικα και παει λεγοντας...
μην λέμε ότι θέλουμε, παρακαλώ, δεν είναι δα και Ηγουμενίτσα εδώ πέρα. Έλα να μείνεις εδώ να δεις την γλύκα και την κίνηση που τρως αν κατέβεις στο κέντρο.... Σίγουρα δεν είναι Αθήνα (ευτυχώς) αλλά και πάλι σκατά είναι..... Το μετρό θα είναι χρήσιμο.
Και επιπλέον είναι λογικό να γίνονται περισσότερα έργα στην Αθήνα, αλλά να μην αγνοείται τελείως και όλη η υπόλοιπη χώρα, έτσι?
Όσο γι' αυτό με τις κλήσεις, δυστυχώς είχα ακούσει το ίδιο παλιότερα από μια Αθηναία φίλη μου που μένει εδώ και είχε φέρει και το αυτοκίνητό της... αλλά δεν νομίζω να συμβαίνει πολύ συχνά.
ας παραμερίσει πια ο καθένας τον τοπικισμό του, κουραστικό καταντάει...