Νέα

(Μ)παοκ cars

• Μέλος που άνοιξε το νήμα darksun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6

Επισκέπτης
μαλακια των παοκτζηδων που σπαγανε τα αυτοκινητα των οπαδων του παναθηναικου στην ευρωλογκα!!επισης μαλακια των βαζελων που σπασανε τα αυτοκινητα των παοκτζηδων!!η μαλακια παει συννεφο!!! :jerking: :jerking:!!νταρκσαν ηρεμησε λιγακι!!!ακου τη συμβουλη μου και χαμηκωσε τους τονους!!

apsouu

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
όπως είχε πεί και ο Albert Einstein: 2 πράγματα είναι χωρίς τέλος σε αυτόν τον κόσμο. Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και δεν είμαι και τόσο σίγουρος για το πρώτο ...

ayto to pano apo serres den kserw pou to vrikate h kalhtera poios apo esas to kataskeyase mia pou eimai apo serres kai tetoio pano pote sta xronika ths den eixe h serres

metallica1

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
megalh magkia kanate me ta aytokinita mpravo lagoi kapsate aytokinhta xwris na yparxei kanenas ekei kai vazontas ta stroumfakia sas na min mas afhnoun na vgoume apo to ghpedo toulaxiston emeis otan sas ta spagame kai ta kaigame eisastan ekei mprosta na ta kamarwnete na spane...tora ti leei tha kanete alla 6 xronia na aneveite edw panw?giati an kanete to lathos kai anevete den prokeite na perasete zwntanoi ta temph

apsou εσυ θα μας σκοτωσεις?
με φταρνισμα?

Κλανιαρηδες

Επισκέπτης
ηρεμηστε ολοι σας!!!η μαγκια ξεχειλιζει εδω μεσα!!ας χαμηλωσετε τους τονους και οι μεν και οι δε!!δεν τιμα κανεναν αυτα που εχουνε ειπωθει!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Πες τα ρε warhol. Γεμίσαμε φονιάδες και τσαμπουκάδες εδώ μέσα.

Επισκέπτης
αυτα τα πραγματα δεν αρμοζουν σε ενηλικα ατομα!!!υπαρχουν σοβαροτερα πραγματα που μας απασχολουν απο το ποιος εκαψε το αυτοκινητο του αλλου,ποιος πηρε πανο απο ποιον κτλ!!λιγο να ηρεμησουνε τα πνευματα!!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μάγκες, ήμουν και εγώ χθες γήπεδο και έχω να πώ ότι είναι κρίμα και άδικο να αμαυρώνεται η εικόνα ενός κατά γενική ομολογία καλού (με τα ελληνικά δεδομένα, έτσι) παιχνιδιού από μερικούς κομπλεξικούς κουραδόμαγκες- κακές απομιμήσεις γαύρων οι οποίοι θυμήθηκαν να ανταποδώσουν όσα έκαναν πριν 6 χρόνια κάποιοι άλλοι μπουγατσόμαγκες που ξεχνάνε την κατάντια τους με το να βρίζουν την Αθήνα..

Και οι ενέργειες βίας δεν δικαιολογούνται ούτε ΑΙΤΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ εκτός αν σημείο αναφοράς μας είναι η λογική του παραλόγου....

Το απόστημα που λέγεται οργανωμένοι οπαδοί με την έννοια των ένοπλων συμμοριών που γαμούν με τις πλάτες της ομάδας τους και τα λεφτά όλων μας, πρέπει να σπάσει...Και δεν θα γίνει αυτό αν οι ΠΑΕ συνεχίσουν να επιδοτούν αυτά τα "νετσαφιεφικά κωλόπαιδα" μιας και μιλήσατε για αναρχία για να έχουν ιδωτικούς στρατούς οι πρόεδροι τους....

THANOS ASKITIS

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Θα επρεπε να ντρεπεστε και οι μεν και οι δε.Τι φταινε τα αυτοκινητα του καθενα που μπορει να μην εχουν καν σχεση με τισ κωλο ομαδες σας!!

Η ζωη και η μαγκια ειναι εκει εξω, στη βιοπαλη και οχι εκει που νομιζετε κακομαθημενα παιδακια του μπαμπα σας

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Και οι ενέργειες βίας δεν δικαιολογούνται ούτε ΑΙΤΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ εκτός αν σημείο αναφοράς μας είναι η λογική του παραλόγου....

Φίλε Ψυχολογοψυχίατρε/πρώην βουλευτή

Συμφωνώ σε όλα εκτός από αυτό:

Δικαιολογία: αναφέρεται στο ισχύον δίκαιο ή/και στην ικοινώς αποδεκτή έννοια δικαίου
Αιτιολογία: αναφέρεται στη σχέση αιτίας-αποτελέσματος και μόνο, χωρίς αναφορά σε κάποια γενικώτερη λογική.

Εφ΄οσον δεν έχουμε παρθενογέννηση της (ναι, ηλιθιότατης) βίας, έχουμε και κάποιες αιτίες και σε μια απ' αυτές αναφέρθηκα, χωρίς φυσικά να προσπαθήσω να αναλύσω το ζήτημα σε βάθος.

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
όπως είχε πεί και ο Albert Einstein: 2 πράγματα είναι χωρίς τέλος σε αυτόν τον κόσμο. Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και δεν είμαι και τόσο σίγουρος για το πρώτο ...

Νομίζω ότι ο Αντενάουερ είχε πει κάτι καλύτερο:
"Είναι πολύ άδικο αν σκεφτείς ότι ο Θεός μας έδωσε περιορισμένη ευφυία, όταν μας έδωσε αστείρευτη βλακεία".

alchemist

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
φιλοι μου για τα επεισοδια εχω να πω μονο οτι η βια ειναι μια απαραιτητη μορφη εκφρασης της ανθρωπινης φυσης απο αρχαιοτατων χρονων...
οσο για τη θεση μου απεναντι  διλημμα μεταξυ των οπαδων, να δηλωσω αρχικα οτι 6 χρονια πριν στα επεισοδια δε συμμετειχαν μονο παοκτσηδες αλλα γενικοτερα θεσσαλονικεις ολων των οπαδικων αποχρωσεων (παραπεμπω στο γνωστο βιντεο οπου γκομενα με κασκολ του ηρακλη σπαει, και καλα κανει, αυτοκινητο με αλβανικες - αθηναικες πινακιδες).
οσο για τα μπαοκια που το παιζουν παναγιτσες, να θυμηθουν τα αμαξια που εκαψαν οι ιδιοι 10 μερες πριν στην εκθεση και να βγαλουν το σκασμο!!! τωρα σας επιασε ο πονος ρε μαγκες????
και μια συμβουλη...φαγωθειτε οσο μπορειτε παλικαρια...μεταξυ σας...σας αξιζει...

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗ ΒΙΑ
ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ
ΣΑΣ ΧΩΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ

Επισκέπτης
αρειανος ειμαι και εγω αλλα με τα λεγομενα του φιλου που υποστηριζουμε την ιδια ομαδα διαφωνω!!!μπορει πριν 6 χρονια καποιοι μεμονομενοι οπαδοι του αρη και του ηρακλη να συμεττειχαν και αυτοι στα επεισοδια αλλα η συντριπτικη πλειοψηφια απο εμας δεν ασχοληθηκε καν!!το να σπας αυτοκινητα καποιων δεν ειναι μαγκια!!!το να πετας βομβες μολοτωφ ουτε αυτο ειναι μαγκια!!γενικα ηρεμηστε ολοι!!!!!

THANOS ASKITIS

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
αρειανος ειμαι και εγω αλλα με τα λεγομενα του φιλου που υποστηριζουμε την ιδια ομαδα διαφωνω!!!μπορει πριν 6 χρονια καποιοι μεμονομενοι οπαδοι του αρη και του ηρακλη να συμεττειχαν και αυτοι στα επεισοδια αλλα η συντριπτικη πλειοψηφια απο εμας δεν ασχοληθηκε καν!!το να σπας αυτοκινητα καποιων δεν ειναι μαγκια!!!το να πετας βομβες μολοτωφ ουτε αυτο ειναι μαγκια!!γενικα ηρεμηστε ολοι!!!!!

Ξερετε  τι ειναι?    :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Καφροι...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗ ΒΙΑ
ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ
ΣΑΣ ΧΩΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ

Μας κάνατε τα 3  2

Και οι αναφορές στον εμφύλιο (την ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ στιγμή της νεώτερης Ελληνικής ιστορίας, σ' έναν αδελφοκτόνο πόλεμο) δεν δείνουν κάτι καλό για σένα.

Ελπίζω να έχω κάνει λάθος

VAMOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
εγω ενα εχω να πω....πηγα σαλονικα για διακοπες καλοκαιρι με το αυτοκινητο μου πριν 2 χρονια και τι το ηθελα!Μαρτυριο οταν εβλεπαν πινακιδες απο Αθηνα εκανα τα ασχοι!Ενα μονο να σας πω με εγραψαν χωρις λογο για παρκαρισμα ασε που ειχε 100 αυτοκινητα διπλα μου και δεν ειχε κανενας κληση...ρε δεν πανε να γαμηθουνε οι κομπλεξικοι...αλλα ετσι ειναι οταν εισαι δευτερος  εχεις κομπλεξ με τον πρωτο,γιατι οι πατρινοι δεν εχουν προβλημα με τους αθηναιους?Ακου εκει θελουνε να τους λενε συμπρωτευουσα...και πρασινα αλογα...που αλλου στον κοσμο υπαρχει συμπρωτευουσα?Αλλα για να μην νιωθουνε ασχημα βρηκαν την λυση τι να πω....
Μεχρι και μετρο θελουνε!Τι να το κανεις το μετρο βρε ανθρωπε οταν η σαλονικα απο την μια πλευρα μεχρι την αλλη με τα ποδια ειναι 30 λεπτα?Αλλα αφου εφτιαξαν στην αθηνα πρεπει και στη σαλονικα και παει λεγοντας...

Επισκέπτης
σε γραψανε επειδη ειχες παρκαρει παρανομα?αν πραγματι ησουν τοτε καλα κανανε!!και εγω οταν ανεβαινω πανω ,το αυτοκινητο μου εχει αθηναικες πινακιδες και δεν εχω αντιμετωπισει ποτε προβλημα!!για το μετρο εχεις δικιο,ειναι μαλακια και δεν νομιζω να γινει!!απο κει και περα και στην αθηνα υπαρχουν ενα καρο προβληματα!

VAMOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
δεν ειμουνα παρανομος σου λεω,ασε που διπλα μου ειχε και αλλα αυτοκινητα και δεν ειχε κανενας κληση...πολυ περιεργο που δεν εχεις αντιμετωπισει προβληματα με πολυ κσομο που εχω κανει αυτη την συζητηση μου εχουν πει οτι συναντησαν ολοι προβληματα....

Επισκέπτης
εγω ενα εχω να πω....πηγα σαλονικα για διακοπες καλοκαιρι με το αυτοκινητο μου πριν 2 χρονια και τι το ηθελα!Μαρτυριο οταν εβλεπαν πινακιδες απο Αθηνα εκανα τα ασχοι!Ενα μονο να σας πω με εγραψαν χωρις λογο για παρκαρισμα ασε που ειχε 100 αυτοκινητα διπλα μου και δεν ειχε κανενας κληση...ρε δεν πανε να γαμηθουνε οι κομπλεξικοι...αλλα ετσι ειναι οταν εισαι δευτερος  εχεις κομπλεξ με τον πρωτο,γιατι οι πατρινοι δεν εχουν προβλημα με τους αθηναιους?Ακου εκει θελουνε να τους λενε συμπρωτευουσα...και πρασινα αλογα...που αλλου στον κοσμο υπαρχει συμπρωτευουσα?Αλλα για να μην νιωθουνε ασχημα βρηκαν την λυση τι να πω....
Μεχρι και μετρο θελουνε!Τι να το κανεις το μετρο βρε ανθρωπε οταν η σαλονικα απο την μια πλευρα μεχρι την αλλη με τα ποδια ειναι 30 λεπτα?Αλλα αφου εφτιαξαν στην αθηνα πρεπει και στη σαλονικα και παει λεγοντας...

μην λέμε ότι θέλουμε, παρακαλώ, δεν είναι δα και Ηγουμενίτσα εδώ πέρα. Έλα να μείνεις εδώ να δεις την γλύκα και την κίνηση που τρως αν κατέβεις στο κέντρο.... Σίγουρα δεν είναι Αθήνα (ευτυχώς) αλλά και πάλι σκατά είναι..... Το μετρό θα είναι χρήσιμο.
Και επιπλέον είναι λογικό να γίνονται περισσότερα έργα στην Αθήνα, αλλά να μην αγνοείται τελείως και όλη η υπόλοιπη χώρα, έτσι?
Όσο γι' αυτό με τις κλήσεις, δυστυχώς είχα ακούσει το ίδιο παλιότερα από μια Αθηναία φίλη μου που μένει εδώ και είχε φέρει και το αυτοκίνητό της... αλλά δεν νομίζω να συμβαίνει πολύ συχνά.
ας παραμερίσει πια ο καθένας τον τοπικισμό του, κουραστικό καταντάει...

VAMOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
μην λέμε ότι θέλουμε, παρακαλώ, δεν είναι δα και Ηγουμενίτσα εδώ πέρα. Έλα να μείνεις εδώ να δεις την γλύκα και την κίνηση που τρως αν κατέβεις στο κέντρο.... Σίγουρα δεν είναι Αθήνα (ευτυχώς) αλλά και πάλι σκατά είναι..... Το μετρό θα είναι χρήσιμο.
Και επιπλέον είναι λογικό να γίνονται περισσότερα έργα στην Αθήνα, αλλά να μην αγνοείται τελείως και όλη η υπόλοιπη χώρα, έτσι?
Όσο γι' αυτό με τις κλήσεις, δυστυχώς είχα ακούσει το ίδιο παλιότερα από μια Αθηναία φίλη μου που μένει εδώ και είχε φέρει και το αυτοκίνητό της... αλλά δεν νομίζω να συμβαίνει πολύ συχνά.
ας παραμερίσει πια ο καθένας τον τοπικισμό του, κουραστικό καταντάει...

εισαι ωραιος φιλε! ;) Συμφωνω μαζι σου....κυριως στο τελευταιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom