Νέα

(Μ)παοκ cars

• Μέλος που άνοιξε το νήμα darksun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Gamolas

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Είναι μάταιη αυτή η συζήτηση φίλε αλφα291. Τι να σου απαντήσω και τι να σου πω για τις μαλακίες που κάνανε οι παοκτζιδες κάφροι και οι παναθηναικοί κάφροι αφού δεν είμαι ένας απο αυτούς κι ούτε θεωρώ οτι οι ενέργειές τους στο γήπεδο με εκπροσωπούν ως παοκτζη.

Αλλά αν θέλεις μπορώ κι εγώ με την σειρά μου να ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΣΩ και όχι να ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΣΩ τα σπασίματα των αυτοκινήτων απο τους παοκτζήδες το 2000. Η δικαιολογία είναι πάρα παρα πολύ απλή. Είναι ιεροσυλία εδώ στην σαλόνικα να πανηγηρίσουν στον λευκό πύργο οπαδοί ομάδας από την χαμουτζία. Είναι όσο να πεις προκλητικό. Τόσο προκλητικό όσο χρειάζονταν για να ξεσηκωθούν όλοι οι πρεζαράδες της Σαλόνικας.

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Και μην τολμήσεις να ξαναπιάσεις την λέξη αναρχία στο στόμα σου γιατί ουτε καν τι σημαίνει δεν ξέρεις. ένα ολόκληρο πολιτικό-κοινωνικό συστημα να έχει φτάσει να θεωρήται συνόνημο του τραμπουκισμού και του Χούλιγκανισμού εξαιτίας 10 μαλακισμένων που χρειαζόντουσαν ιδεολογικό υπόβαθρο για τους τραμπουκισμούς τους.

+1

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Δεν αλλάζει τίποτα βέβαια αλλά μόνο το 4 ισχύει:
"Βούλγαροι" σε ποιούς το φωνάξαμε;
Το σύνθημα έλεγε "Ελλάδα.....Από κει και κάτω είναι Αλβανία"
Δεν πετάχτηκε με στιλό τίποτα...ήταν καπνογόνα με το χέρι (τουλάχιστον αυτά είδα εγώ).

Αλλά ξαναλέω πως δεν κάνει και καμμιά διαφορά.

Το μόνο που μπορεί να δεχτώ είναι πιθανά το Αλβανία αντί για Βουλγαρία. Για τα άλλα είμαι 100% σίγουρος. Και ξεχωρίζω πολύ καλά τις φωτοβολίδες από τα καπνογόνα. Τώρα γιατί φώναζαν "Βούλγαροι", τι να πω... Σίγουρα το έκαναν, όπως και φώναξαν "γκολ" στο 2ο δικό μας . Μάλλον είναι μια μορφή χιούμορ.

Και μάλιστα πίσω μου καθόταν ένας κύριος 50+ Παοκτζής με 2 παιδιά, μάλλον μαθητές λυκείου και τα συζητάγαμε.

Το βασικό για μένα είναι να ξεμαλακιστούμε όλοι μας.

Και να μην ξεχάσετε ότι χειροκροτήσαμε (και μας χειροκρότησε) και το Θοδωρή όταν έγινε αλλαγή (εκτός από το Χαραλαμπίδη)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Είναι μάταιη αυτή η συζήτηση φίλε αλφα291. Τι να σου απαντήσω και τι να σου πω για τις μαλακίες που κάνανε οι παοκτζιδες κάφροι και οι παναθηναικοί κάφροι αφού δεν είμαι ένας απο αυτούς κι ούτε θεωρώ οτι οι ενέργειές τους στο γήπεδο με εκπροσωπούν ως παοκτζη.

Αλλά αν θέλεις μπορώ κι εγώ με την σειρά μου να ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΣΩ και όχι να ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΣΩ τα σπασίματα των αυτοκινήτων απο τους παοκτζήδες το 2000. Η δικαιολογία είναι πάρα παρα πολύ απλή. Είναι ιεροσυλία εδώ στην σαλόνικα να πανηγηρίσουν στον λευκό πύργο οπαδοί ομάδας από την χαμουτζία. Είναι όσο να πεις προκλητικό. Τόσο προκλητικό όσο χρειάζονταν για να ξεσηκωθούν όλοι οι πρεζαράδες της Σαλόνικας.

ΟΚ φίλε μου,

συνεννοηθήκαμε 101%

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Οι σύνδεσμοι πουλάνε την ηρωίνη... (παλιά το φωνάζαμε για τους μπάτσους, αν θυμάστε...)  ;)

Karamanlis

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν, κατά κανόνα δεν συμμετέχω σε αθλητικές συζητήσεις γιατί θεωρώ ότι βγαίνουμε εκτός τόπικ του site και επίπλέον δεν είμαι πολύ θερμόαιμος οπαδός.
Ωστόσο εδώ θα κάνω την εξαίρεση γιατί ξεπεράσαμε κάποια όρια, δεν είναι δυνατόν να μας το παίζουν μάγκες και οι οπαδοί που πάνε στο γήπεδο με λουστρίνι και γραβάτα και μπριγιαντίνη στο μαλλί...! Οι άνθρωποι που προσλαμβάνουν αναρχικούς από το εξωτερικό για να έρθουν να τα σπάσουν...!  :))) Έλεος...  Έβγαλε κι η μύγα κώλο κι έχεσε τον κόσμο όλο!

βλακακο κοιτα και αυτο απο εχθες

Συνημμένα

• mpaok2.jpg
    mpaok2.jpg
    87,5 KB · Εμφανίσεις: 56

xiale

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
όπως είχε πεί και ο Albert Einstein: 2 πράγματα είναι χωρίς τέλος σε αυτόν τον κόσμο. Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και δεν είμαι και τόσο σίγουρος για το πρώτο ...

Επισκέπτης
αθλιε φασιστα ψηφοφορε του ψωμιαδη , κοιτα ποιοι μιλανε για γραβατες οι βλαχοσκυλομπαροκ θαμωνες της πλατειας αριστοτελους......

Αναρχια-βια-θυρα 13
Εξαρχεια athens fans

ε όχι και ψηφοφόρος του ψωμιάδη... εγώ δεν χαρακτήρισα έτσι......!!!
συν ότι την πλατεία αριστοτέλους και τα σκατομάγαζα που έχει εκεί είμαι ο πρώτος που τα κράζει...
συν ότι εσείς έχετε την φήμη των ακροδεξιών με ΝΟΠΟ κλπ. κλπ....

Επισκέπτης
οσο για τους εισαγωμενους αναρχικους του παο, παλι μαλακιες λες, εισαγωμενους φερανε οι Γαυροι, απο Μοσχα, φασιστες, οχι αναρχικους και τους γαμησαμε στο παγκρατι

τι πα πω... εγώ άκουσα ότι εσείς τους φέρατε, λογικά θα το λέγανε οι γαύροι και εσύ τώρα μου λες ότι οι γαύροι τους έφεραν... και ο κάθε οπαδός της κάθε ομάδας θα διέσπειρε αντίστοιχες φήμες. Οπότε, άδικο έχω που δεν κάθομαι να συζητήσω για αθλητικά...?

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Προς τους απανταχού συνδεσμίτες:

Ηρεμήστε και σταματήστε να πλακώνεστε στο ξύλο. Μπορεί να χτυπήσετε, να σκοτωθείτε, ή - ακόμα χειρότερα - να σας κόψει το χαρτζηλίκι ο μπαμπάς και να αναγκαστείτε να δουλέψετε...  ;)

Επισκέπτης
βλακακο κοιτα και αυτο απο εχθες

τι να πω, καλαμακοφάγε φίλε μου, τελικά μάλλον τα στερεότυπα δεν ισχύουν πια... οι βάζελοι δεν έχουν γραβάτες και λουστρίνια, οι γαύροι δεν είναι παδιά της εργατιάς απ το λιμάνι, και οι παοκτσήδες δεν είναι όλοι αριστεροί κλπ. κλπ. κλπ.... κυκλοφορούν στερεότυπα της δεκαετίας του 60'

OP
OP
D

darksun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
τι πα πω... εγώ άκουσα ότι εσείς τους φέρατε, λογικά θα το λέγανε οι γαύροι και εσύ τώρα μου λες ότι οι γαύροι τους έφεραν... και ο κάθε οπαδός της κάθε ομάδας θα διέσπειρε αντίστοιχες φήμες. Οπότε, άδικο έχω που δεν κάθομαι να συζητήσω για αθλητικά...?

παντως μπριγιαντινη φορανε οι mods ΚΑΙ εκει εχεις μπερδευτει
γενικα εισαι ασχετος, απο πουτανες τουλαχιστον  ξερεις κανενα καλο μπουρδελο να μας πεις?

Επισκέπτης
παντως μπριγιαντινη φορανε οι mods ΚΑΙ εκει εχεις μπερδευτει
γενικα εισαι ασχετος, απο πουτανες τουλαχιστον  ξερεις κανενα καλο μπουρδελο να μας πεις?

εγώ φταίω, ρε φίλε, με το ράδιο-αρβίλα που πέφτει στην πιάτσα? ξέρεις τι εννοώ... Όσο για μπουρδέλα δεν ξέρω και πολλά πράγματα. Ήμουν φαν των στούντιο και των βιζιτούδων, αλλά ο μαλάκας ο ψωμιάδης (θα με πείτε και ψηφοφόρο του πανάθεμά σας...) και άλλοι φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης φρόντισαν να κλείσουν και να μαζέψουν ότι καλό υπήρχε... και σ' αυτό τον τομέα σκατά δηλαδή...

MISTER_TRIPER

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μαγκες επειδη ημουνα θεσσαλονικη το 2000 οποιος σπερνει ανεμους θεριζει θυελες. Μονο αυτο λεω.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
αλλά ο μαλάκας ο ψωμιάδης (θα με πείτε και ψηφοφόρο του πανάθεμά σας...) και άλλοι φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης φρόντισαν να κλείσουν και να μαζέψουν ότι καλό υπήρχε... και σ' αυτό τον τομέα σκατά δηλαδή...

Υπήρξαν και χειρότερα φίλε μου!

Ο Πετσάλνικος είχε κάνει όλη την Ελλάδα (από Κρήτη μέχρι Έβρο, για να μην παρεξηγηθούμε χωρίς λόγο) προπύργιο της ηθικής  πριν κάτι χρόνια......

Και όμως επηζήσαμε!

Ntavas13

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μήπως μπορείς να εξηγήσεις τί ακριβώς εννοείς γι' αυτούς που δεν ήταν στο γήπεδο;
Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που αποστέλει προς την Σούπερ Λίγκα, τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης, Βύρωνα Πολύδωρα και τον Υφυπουργο Αθλητισμου, Γιώργο Ορφανό, καταδικάζει την στάση της αστυνομίας, για όσα έγιναν και όσα δεν έγιναν στον αγώνα του ΟΑΚΑ προς τον ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση ξεκινά με ευχαριστήριο προς την ΠΑΕ ΠΑΟ «για την φιλοξενία στο χθεσινό αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος» και συνεχίζει.

«Από την άλλη πλευρά καταδικάζει τη στάση της αστυνομίας, η οποία επέτρεψε σε οπαδούς του Παναθηναϊκού να πλησιάσουν μετά τη λήξη του αγώνα το πάρκινγκ όπου ήταν σταθμευμένα αυτοκίνητα οπαδών του ΠΑΟΚ και να προκαλέσουν σοβαρές υλικές ζημίες, ενώ ταυτόχρονα επιτέθηκαν και σε φίλους της ομάδος μας στήνοντας ενέδρα, αφού υπήρχε παντελής έλλειψη προστασίας από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Η άριστη συμπεριφορά των φίλων του ΠΑΟΚ στις κερκίδες του ΟΑΚΑ, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν σε μεγάλο βαθμό εξαιτίας των μέτρων της αστυνομίας κατά την προσέλευσή τους στο γήπεδο, ανταμείφθηκε με επιθέσεις με μολότοφ, βανδαλισμούς, καταστροφές ΙΧ και την απαθή στάση της αστυνομίας, η οποία μόνο ασφάλεια δεν παρείχε.

Η αναβάθμιση και η ποιότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου μέσω της Σούπερ Λίγκας δεν εξαρτάται μόνο από τα τελετουργικά και την απόδοση των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και από αυτά που συμβαίνουν στις κερκίδες και έξω από τα γήπεδα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος των αγώνων».

MISTER_TRIPER

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Δε διαφωνω αλλα μετα το τελος του ματς και ενω ειχαν φυγει οι οργανωμενοι, οι μπουγατσοκοτες την επεφταν σε μεμονομενους δικους μας στο κεντρο της πολης,κανοντας τους μαγκες σε οικογενειαρχες και ξεμπαρκους θεσσαλονικεις παναθηναικους.

asteroskoni

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
135
Πόντοι
1
λευτερια-λευτερια στις πουτανες του Βορα

ΠΑΟ ΝΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΑΝΤΟΥ

Stories

Νέο!