Νέα

(Μ)παοκ cars

• Μέλος που άνοιξε το νήμα darksun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

darksun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ ΜΕ ΤΥΡΙ, ΠΩΣ ΓΥΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣ/ΚΗ  ΕΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΑΚΑ?

τα ρεστα που σας χρωστουσαμε απο την ευρωλινγκα .....πηρατε....

οσοι ηταν εχθες στο γηπεδο καταλαβαν

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
To ευρωλίΝγκα στα αρβανιτοχώρια το λέτε;
Είμασταν χθες στο γήπεδο ναι. Σας ακούσαμε να φωνάζετε «Βούλγαροι» και άλλα ωραία. Εσύ θα ανέβεις Τούμπα;

Ntavas13

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ειμουν και εγω εχθες....οτι αμαξι ειχε πινακιδα απο Ν, εσπαγε , το ιδιο και τα πουλμαν

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Και για να μην παρεξηγηθώ: ήταν τεράστια μαλακία αυτό που έκαναν επάνω με τα αυτοκίνητα στην Ευρωλίγκα (γαμώ το κόμπλεξ μας), αλλά κάποτε πρέπει να σταματήσει αυτή η ιστορία. Και αυτά τα «Βούλγαροι» τι τα θέλατε; Ο Σαλπιγγίδης έγινε Ελληνας τώρα;

Ntavas13

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΣΠΑΣΑΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΘΕΣΣ/ΚΗ ,αλλα αυτα ετσι ειναι στην ελλαδα.
σειρα σας να τα χασετε

Επισκέπτης
Λοιπόν, κατά κανόνα δεν συμμετέχω σε αθλητικές συζητήσεις γιατί θεωρώ ότι βγαίνουμε εκτός τόπικ του site και επίπλέον δεν είμαι πολύ θερμόαιμος οπαδός.
Ωστόσο εδώ θα κάνω την εξαίρεση γιατί ξεπεράσαμε κάποια όρια, δεν είναι δυνατόν να μας το παίζουν μάγκες και οι οπαδοί που πάνε στο γήπεδο με λουστρίνι και γραβάτα και μπριγιαντίνη στο μαλλί...! Οι άνθρωποι που προσλαμβάνουν αναρχικούς από το εξωτερικό για να έρθουν να τα σπάσουν...!  :))) Έλεος...  Έβγαλε κι η μύγα κώλο κι έχεσε τον κόσμο όλο!

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ ΜΕ ΤΥΡΙ, ΠΩΣ ΓΥΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣ/ΚΗ  ΕΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΑΚΑ?

τα ρεστα που σας χρωστουσαμε απο την ευρωλινγκα .....πηρατε....

οσοι ηταν εχθες στο γηπεδο καταλαβαν

Μήπως μπορείς να εξηγήσεις τί ακριβώς εννοείς γι' αυτούς που δεν ήταν στο γήπεδο;

klewnas

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
φιλε σαλονικιεπσαχνει...

τετοιες μαλακιες λέτε και τα πληρώνετε? δλδ τι σε χαλαει αν πηγαινουμε κυριλλλλλλλλλατοι στο γηπεδο? πως πρεπει να πηγαινουμε δηλαδη ? οπως τα πρεζακια της θυρας 4 που στοιβαζονται στην Θ4β μες στην μπιχλα και μετα πανε μεχρι το "γυραδικο¨ ή τον χρήστο απέναντι και ζητιανευουν για ενα γύρο ? (για οσους γνωριζουν απο σαλονικα και τουμπα)...

το θεμα ειναι οτι πηραμε την κουπα στο μπασκετ και μας σπαγανε τα αμαξια στον περιφερειακο....
και σενα αν στο ειχαν κανει αυτο, χθες θα καταλαβαινες τα χρωστουμενα...

ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ μεν,αλλά...

DESAPARECIDO

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Για ενα πραγμα  θλιβομαι...που σαν οπαδος του  ΠΑΟ  καταντησαμε να εχουμε <<οπαδους>> που κοροιδευαμε αλλες ομαδες οτι ειχαν στις ταξεις τους...οσοι εχουν ζησει  οπαδικες στιγμες και απο αλλες ομαδες λεω μεχρι τα τελη 80 ξερουν...Αδερφιστικα πεσιματα 30 σε 1 δεν υπηρχε περιπτωση  ουτε  μαλακιες με μολοτωφ  σε ι.χ ( ηλιθιοι που χερεστε)   που εχουν  μεσα παιδακια...ημουν χτες παρκαρισμενος  στο δρομο λιγο εξω απο το παρκιν που ηταν τα αυτοκινητα απο θεσσαλονικη  και τα ειδα ....το εχετε χασει το παιχνιδι   παιδες....και δε κατηιγορω  τους παναθηναικους ( μη φανω και καλα ως <<παναθηναικος>>  )και  οι αλλοι δε πανε πισω....αλλα ελεος   εδω γινοντε ντου σε μερες και ωρες ασχετες με ματς( δε δικαιολογω οτι τις μερες των αγωνων πρεπει να καιγεται το συμπαν)  ..δε ξερω ισως τα νεα ντραγκς  εχουν δραση ολη τη βδομαδα οχι μονο κυριακες ...

klewnas

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
προσωπικά μας ειχαν κυνηγησει στην θεσ/νικη επειδή ειχαμε παει στο γηπεδο και ειχαμε πινακιδες απο αθηνα...ασχετα που ο φιλος μου ειναι βερος θεσ/νικιος και πηγαμε γηπεδο μαζι για να δουμε ενα ευρωπαικο αγωνα....

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
η καφριλα σε ολο της το μεγαλειο.... να σπας το αυτοκινητο του αλλου επειδη ειναι διαφορετικη ομαδα. οποιος και να το κανει οποιος και να το ξεκινησε οποιος και να το συνεχιζει.. μπουρδελοχωρα που ζουμε. darksun συγχαρητηρια για το κατορθωμα σας που το υπερηφανευεσαι κιολας...αρειανος ειμαι για να μη νομισουν καποιοι οτι ειμαι παοκι και με αρχισουνε αλλα η καφριλα δεν εχει χρωματα απλα αυτη ειναι η αλλη οψη της ελλαδας και δυστυχως αυτη που επικρατει. η λυση ειναι μια ! παιζει παο- οσφπ? στο οακα απο 30000 κοσμο ο καθενας χωρις εισητηρια χωρις αστυνομια και οι πορτες κλειδωμενες. τα ασθενοφορα να μπουν μολις σκοτωθουν μεταξυ τους ολοι. αρης παοκ ? το ιδιο . μετα απο μερικα τετοια ντερμπι η βρωμα των γηπεδων δε θα υπαρχει πια και θα μεινουμε οι υπολοιποι να πηγαινουμε γηπεδο.

xiale

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
εχετε δίκιο . η μέγιστη μαγκια σήμερα είναι ποιος θα σπάσει τον άλλο στο ξύλο. Αφου είστε όλοι τόσο μάγκες γιατί δεν ανεβαίνετε σε έαν Ρινγκ να δούμε την μαγκιά σας. και για να μην έχουμε παρεξηγήσεις αυτό πάει σε όλους ...

Gamolas

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
1
η λυση ειναι μια ! παιζει παο- οσφπ? στο οακα απο 30000 κοσμο ο καθενας χωρις εισητηρια χωρις αστυνομια και οι πορτες κλειδωμενες. τα ασθενοφορα να μπουν μολις σκοτωθουν μεταξυ τους ολοι. αρης παοκ ? το ιδιο . μετα απο μερικα τετοια ντερμπι η βρωμα των γηπεδων δε θα υπαρχει πια και θα μεινουμε οι υπολοιποι να πηγαινουμε γηπεδο.

Φίλε είπες μεγάλη ατάκα! Η καλύτερη λύση που έχω ακούσει μέχρι τώρα και ούτε αστειευομαι ούτε κοροιδεύω. Κάθε ομάδα έχει τα δικά της καραπρεζόνια (τα οποία συντηρούνται απο τους συνδέσμους) και τα γαμάνε όλα. Κι αν μπει κανένας φυλακή, τσάκο τα υπόλοιπα πρεζόνια να κάνουν πορείες και να βρίζουν προέδρους (προς θεού δεν υπερασπίζομαι αυτές τις λέρες)..Σκέτο μπουρδέλο είμαστε...

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Χωρίς να θέλω να ρίξω λάδι στη φωτία, έχω ρε σεις μια απορία:

Υπάρχει κανένας ΠΑΟΚτζης Αθηναίος που να έχει αυτοκίνητο με αθηναικές πινακίδες (ά ρε ΑΜΑΝ !) που να έχει ανέβει στην τούμπα να δεί αγώνα της ομάδας του και να του έχουν κάνει το αμάξι του καλοκαιρινό ??

Αν υπάρχει θέλω να τον ρωτήσω τι σκέφτηκε μετά απο αυτό το συμβάν: Για το επίπεδο των οπαδών της ομάδας που υποστηρίζει και αν σκέφτηκε μετά απο αυτό να αλλάξει ομάδα ή να αλλάξει πόλη διαμονής.

OP
OP
D

darksun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν, κατά κανόνα δεν συμμετέχω σε αθλητικές συζητήσεις γιατί θεωρώ ότι βγαίνουμε εκτός τόπικ του site και επίπλέον δεν είμαι πολύ θερμόαιμος οπαδός.
Ωστόσο εδώ θα κάνω την εξαίρεση γιατί ξεπεράσαμε κάποια όρια, δεν είναι δυνατόν να μας το παίζουν μάγκες και οι οπαδοί που πάνε στο γήπεδο με λουστρίνι και γραβάτα και μπριγιαντίνη στο μαλλί...! Οι άνθρωποι που προσλαμβάνουν αναρχικούς από το εξωτερικό για να έρθουν να τα σπάσουν...!  :))) Έλεος...  Έβγαλε κι η μύγα κώλο κι έχεσε τον κόσμο όλο!
αθλιε φασιστα ψηφοφορε του ψωμιαδη , κοιτα ποιοι μιλανε για γραβατες οι βλαχοσκυλομπαροκ θαμωνες της πλατειας αριστοτελους......

Αναρχια-βια-θυρα 13
Εξαρχεια athens fans

Συνημμένα

• mpaok1.jpg
    mpaok1.jpg
    61,3 KB · Εμφανίσεις: 56
  • mpaok1.jpg
    mpaok1.jpg
    61,3 KB · Εμφανίσεις: 63
OP
OP
D

darksun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
οσο για τους εισαγωμενους αναρχικους του παο, παλι μαλακιες λες, εισαγωμενους φερανε οι Γαυροι, απο Μοσχα, φασιστες, οχι αναρχικους και τους γαμησαμε στο παγκρατι

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Έχω γράψει και παλαιότερα, πως οι εμπειρίες μου από Θεσ/νίκη είναι πολύ καλές (80's). Πιάναμε κουβέντα και δεν έτυχε να γίνει τίποτα τις φορές που πήγα επάνω.

Με το μπάσκετ το 2000 όμως ήταν απαράδεκτοι και έδρασαν οργανωμένα. Σίγουρο είναι πως η πλειοψηφία των ηλιθίων ήταν τόσο θολωμένοι που δεν μπορούσαν να κατέβουν οδηγώντας. Έτσι κάποιοι εντελώς άσχετοι την πλήρωσαν, όπως συνήθως.

Επειδή όμως ήμουν στο γήπεδο να τονιστούν τα εξής:

1. Οι ΜΠαοκχτσήδες φώναζαν οι ίδιοι "βούλγαροι"

2. Φώναζαν και το "Ελλάδα είναι μέχρι τη Λαμία
                              από κεί και πάνω είναι Βουλγαρία"

3. Ενώ ήταν απομονωμένοι (αντιδιαμετρικά απο τους δικούς                            μας οργανωμένους) πέταξαν βεγγαλικά/καπνογόνα (μέτρησα 2, 1 προς τη θύρα δεξιά από τα δημοσιογραφικα και ένα στη 15 , καθόμουν στη Ρ1) καθώς και μία φωτοβολίδα με πιστόλι στην 16 -πάνω διάζωμα, η οποία έπεσε και πάνω σε ανθρώπους. 

4. Μετά από αυτά προσπάθησαν να σπάσουν τα δεξιά τους κιγκλιδώματα.

ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ, απλά ΑΙΤΙΟΛΟΓΩ τη συμπεριφορά των δικών μας.

Περιμένατε κάτι διαφορετικό καρντάσια?

Εκτός αν εσείς στη Θεσ/νίκη (που μου αρέσει σαν πόλη, κυρίως για τις γκομενάρες που κυκλοφορούν και είναι του ναι=ναι, όχι=όχι,  χωρίς παπαριές) όποιον έχει τέτοια συμπεριφορά απέναντί σας τον κάνετε γαμπρό σας.......

Επαναλαμβάνω: Καταλαβαίνω, αλλα δε δικαιολογώ τη συμπεριφορά των δικών μας!

Ίσως πρέπει να βρεθούν οι οργανωμένοι των 2 ομάδων και να λυθούν αχρείαστες παρεξηγήσεις με τις απαραίτητες ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ συγγνώμες.

OP
OP
D

darksun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μήπως μπορείς να εξηγήσεις τί ακριβώς εννοείς γι' αυτούς που δεν ήταν στο γήπεδο;

Γυαλιά καρφιά τα έκαναν άγνωστοι (πιθανότατα οπαδοί και των δύο ομάδων) αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Συγκεκριμένα οι οπαδοί του «δικέφαλου», όταν μετά την λήξη της αναμέτρησης κατευθύνθηκαν προς τα πούλμαν και τα αυτοκίνητά τους αντίκρισαν ένα φρικιαστικό θέαμα.

Νεαροί οπαδοί, στο πάρκινγκ του Ολυμπιακού Σταδίου και έξω από αυτό προξένησαν φθορές με βόμβες μολότοφ, πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα σε 26 αυτοκίνητα συνολικά και ένα λεωφορείο. Το πούλμαν  αλλά και τα περισσότερα ΙΧ ήταν σπασμένα και καμένα με αποτέλεσμα να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις και τα θύματα να αναζητούν τους υπεύθυνους για να υποβάλλουν μηνύσεις.

Τέσσερα άτομα κρατούνται και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα ανάμεσα στα 10 που προσήχθησαν το βράδυ της Κυριακής (24/9)από αστυνομικούς για τα επεισόδια που σημειώθηκαν μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Ολυμπιακό Στάδιο. Προανάκριση για τα επεισόδια διενεργείται από τη Αστυνομική Διεύθυνση βορειοανατολικής Αττικής.

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
1. Οι ΜΠαοκχτσήδες φώναζαν οι ίδιοι "βούλγαροι"

2. Φώναζαν και το "Ελλάδα είναι μέχρι τη Λαμία
                               από κεί και πάνω είναι Βουλγαρία"

3. Ενώ ήταν απομονωμένοι (αντιδιαμετρικά απο τους δικούς                            μας οργανωμένους) πέταξαν βεγγαλικά/καπνογόνα (μέτρησα 2, 1 προς τη θύρα δεξιά από τα δημοσιογραφικα και ένα στη 15 , καθόμουν στη Ρ1) καθώς και μία φωτοβολίδα με πιστόλι στην 16 -πάνω διάζωμα, η οποία έπεσε και πάνω σε ανθρώπους. 

4. Μετά από αυτά προσπάθησαν να σπάσουν τα δεξιά τους κιγκλιδώματα.

Δεν αλλάζει τίποτα βέβαια αλλά μόνο το 4 ισχύει:
"Βούλγαροι" σε ποιούς το φωνάξαμε;
Το σύνθημα έλεγε "Ελλάδα.....Από κει και κάτω είναι Αλβανία"
Δεν πετάχτηκε με στιλό τίποτα...ήταν καπνογόνα με το χέρι (τουλάχιστον αυτά είδα εγώ).

Αλλά ξαναλέω πως δεν κάνει και καμμιά διαφορά.

xiale

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
εως εδώ ... και υπερηφανεύεσαι και απο πάνω.προασπάθησε να μην δέιχνεις συνεχώς πόσο ανώριμο σπυριάρικο 12χρονο είσαι.
Και μην τολμήσεις να ξαναπιάσεις την λέξη αναρχία στο στόμα σου γιατί ουτε καν τι σημαίνει δεν ξέρεις. ένα ολόκληρο πολιτικό-κοινωνικό συστημα να έχει φτάσει να θεωρήται συνόνημο του τραμπουκισμού και του Χούλιγκανισμού εξαιτίας 10 μαλακισμένων που χρειαζόντουσαν ιδεολογικό υπόβαθρο για τους τραμπουκισμούς τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom