You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
M.M.E ..εσείς τι πιστεύετε γι' αυτά;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Provios
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 41
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.453
- Πόντοι
- 17.885
Επαγγελματίες καταστροφολόγοι και τρομολάγνοι. Αλήτες καιροσκόποι/κερδοσκόποι. Για άλλη μια φορά σε ένα ακόμα κλάδο: ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
Επισκέπτης
Πουλημένοι γλοιώδεις λιμοκοντόροι όλοι τους εκεί... από την καθαρίστρια μέχρι τον ιδιοκτήτη του καναλιού!!!
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/news/data/upimages/zougla/voulg-poutanas000000001.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Καλημέρα.
Αυτό το θέμα είναι η μεγαλύτερη υποκρισία των ΜΜΕ.
έγραψε μια μαλακία το μαλακισμένο γιατί έτσι ήθελε, καλά έκανε δικαίωμά του είναι.
Στην προχθεσινή επίθεση στο Κολονάκι τα άλλα τα μαλακισμένα πέταγαν χαρτιά που ζητούσαν απελευθέρωση του Υιού του Βούτση στελέχους του Συνασπισμού. Είδατε πουθενά να το αναφέρουν τα ΜΜΕ;
Το κάνανε αβαβα.
Ουστ παλιουποκριτές
POLYATAKTOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Εχω παψει εδω και καιρο να παρακολουθω τους ψευτες των ιδιωτικων καναλιων.Βλεπω ειδησεις ,κυριως απο ΝΕΤ, εκει τουλαχιστον δεν κανουν την τριχα...τριχια , λιγο CNN για παγκοσμια θεματα και φυσικα, ενημερωνομαι καθημερινα απο διαφορα blogs. Αλλα τους λιμοκοντορους/ες των ιδιωτικων..ΤΕΛΟΣ!!!!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
παληκαριαααααααααααααααααααααααααααααααααααα
τί γραφετε ωρε ????
6. Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:
-Ομάδες ατόμων (π.χ. θρησκευτικές, φυλετικές κ.ά.)
-Δημόσια Πρόσωπα
-Την προσωπικότητα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων.
-Άλλους χρήστες του site
τί γραφετε ωρε ????
6. Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:
-Ομάδες ατόμων (π.χ. θρησκευτικές, φυλετικές κ.ά.)
-Δημόσια Πρόσωπα
-Την προσωπικότητα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων.
-Άλλους χρήστες του site
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/news/data/upimages/zougla/voulg-poutanas000000001.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Σε καμιά δεκαριά χρόνια τον βλέπω και αυτόν βουλευτή!
Ειδικα φετος την εχω καταργησει την τηλεοραση!
Εκτος απο "διακοσμητικο" στοιχειο στο δωματιο μου,η μονη της χρηση ειναι να βλεπω καμμια ταινια πλεον!
Ο καθενας λεει οτι θελει προκειμενου να εχει ακροαματικοτητα και καποιες φορες δεν εστιαζουν στα προβληματα
οσο θα επρεπε!Ειδικα οι ειδησεις εχουνε γινει ενα reality/τηλεπαιχνιδι που πολλες φορες ξεπερνα καθε κινηματογραφικο σεναριο!Η πλακα ειναι οτι ταζουν στον κοσμακη οτι θα επανερθουν μετα απο καιρο για να δουνε λεει αν βοηθησανε στην επιλυση καποιων προβληματων.....λυπαμαι αλλα μολις τα ακουγα αυτα γελαγα
Εκτος απο "διακοσμητικο" στοιχειο στο δωματιο μου,η μονη της χρηση ειναι να βλεπω καμμια ταινια πλεον!
Ο καθενας λεει οτι θελει προκειμενου να εχει ακροαματικοτητα και καποιες φορες δεν εστιαζουν στα προβληματα
οσο θα επρεπε!Ειδικα οι ειδησεις εχουνε γινει ενα reality/τηλεπαιχνιδι που πολλες φορες ξεπερνα καθε κινηματογραφικο σεναριο!Η πλακα ειναι οτι ταζουν στον κοσμακη οτι θα επανερθουν μετα απο καιρο για να δουνε λεει αν βοηθησανε στην επιλυση καποιων προβληματων.....λυπαμαι αλλα μολις τα ακουγα αυτα γελαγα
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.453
- Πόντοι
- 17.885
Δεν ανέχομαι να ακούω τον κάθε λεφτά παρουσιαστή/α που ζει στα Β.Π με τζιπ, με "φίλους-κολλητούς" επιχειρηματίες-πολιτικούς-μεγαλοεκδότες και να παίζει τέννις στην Εκάλη να μιλάει για ανθρώπινο πόνο, ανεργεία, φτώχεια... Λέει ένα τραγούδι: "αν μου κρύβεις την αλήθεια πες μου ψέμματα σωστά..." ΑΥΤΟΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ, ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΝΤΕΛΩΣ...ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ!
Ανθρώπινες κρεατομηχανές που μπροστά στο χρήμα και την τηλεθέαση πουλάνε για κρέας και την μάνα τους. Δεν έχουν ιερό και όσιο. Ξεχνάτε τότε με τον Οτσαλάν ότι είχαν δημιουργήσει φανταστικό στρατόπεδο Κούρδων στην Καλάμάτα. Ιδιωτικά και δημόσια εξυπηρετούν τα αφεντικά τους.
partouzemporas
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Oξω τα παλιολαμογια
Παρόμοια θέματα
- Μόνιμο
- Ψηφοφορία