The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.463
- Πόντοι
- 25.467
Θέλω κώλο!
Εδώ είσαι βρε; Έλα γρήγορα στο νήμα σου.Θέλω κώλο!
Καλημέρα όμορφηΚαλημέρα στη πιο όμορφη παρέα
Ανέβασε και καμιά φωτογραφία αν θες.Οπότε το ανεβάζω και εγώ
6945928464
Φυσικά και πρέπει..Κυρίως να μας δείχνουν και λίγο την μπροστινή σου εικόνα...Χωρίς να αμφισβητώ την πολύ όμορφη όπισθεν όψη...Ορίστε και πρέπει σύντομα να βγάλω καινούργιες φωτογραφίες
Επιβάλλεται θα έλεγα.Ορίστε και πρέπει σύντομα να βγάλω καινούργιες φωτογραφίες
Ναι έχεις δίκιο δουλεύω με τις συγκεκριμένες πολύ καιρό και λόγο κατάστασης δεν μπήκα στη διαδικασία να βγάλω καινούργιες θα γίνει σύντομαΕπιβάλλεται θα έλεγα.
Συμβουλη...Δεν χρειάζεται να είναι επαγγελματικές εντελώς...Πολλές φορές ένα αυθόρμητο στήσιμο...Δείχνει και είναι πιο όμορφο ως εικόνα μαςΝαι έχεις δίκιο δουλεύω με τις συγκεκριμένες πολύ καιρό και λόγο κατάστασης δεν μπήκα στη διαδικασία να βγάλω καινούργιες θα γίνει σύντομα
Ναι ισχύει και αυτές π έχω ενας πελάτης με τράβηξε στο Παγκράτι με κινητό , οι απλές φωτογραφίες πιστεύω είναι πιο κοντά στη πραγματικότηταΣυμβουλη...Δεν χρειάζεται να είναι επαγγελματικές εντελώς...Πολλές φορές ένα αυθόρμητο στήσιμο...Δείχνει και είναι πιο όμορφο ως εικόνα μας
Λυπάμαι δε κάνω αναλΒαλε και κωλαρακι στο πρόγραμμα και πιστεύω θα γινει χαμος
Αφου ειναι δουλεμενο...γτ δεν κανεις?Λυπάμαι δε κάνω αναλ
γιατί τον δίνει όπου θέλει ρε φίλος!Αφου ειναι δουλεμενο...γτ δεν κανεις?
Ας βαλει και αυτη +20 ετσι και αλλιως λιγο πολυ σε ολες σχεδον το πληρώνεις έξτραγιατί τον δίνει όπου θέλει ρε φίλος!
εχω χωρισει γκομενες γιατι δεν μου εδιναν κωλαρακι ενω φαινοταν δουλεμενοΑφου ειναι δουλεμενο...γτ δεν κανεις?