Talibanakos44
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.419
- Πόντοι
- 736
Εεεεε ναι αυτό λέμε κ εμείς ότι όταν έξω είναι 200-250 η ώρα εδώ το 140-150 είναι κομπλε επίσης το 120-100 θεωρείται φθηνό, κ μη ξεχνάς ότι αυτς δεν ξυπνάνε ενα πρωί πανε αεροδρόμιο κ έρχονται εδώ μη λέμε ότι θελουμε , δε τις συμφέρει η Ελλάδα εδώ έρχονται οι τελευταίες η οι μέτριες καλές το καλοκαίρι ν κάνουν κ κανένα μπάνιο. Επίσης απ αυτές π έρχονται σχεδόν καμία δε θέλει είναι μέρος του τουρ ναι θ πας Γαλλία Ιταλία Ιορδανια αλλά θα πς κ Ελλάδα 10 μέρες έτσι πάει το έργο. Άμα οι τιμές ήταν 50-70 την ώρα θα γράφανε ας έρθει κ ένα καλο μουνι κ ας το πληρώσουμε, τέλος όταν η ελληνίδα βλέπει μια 25 Ρωσίδα σε γραφείο στα 150 σ λέει νταξει ας το βάλω εγώ 120-130 πχ όταν βλέπει χοντρές στα 80€ η 35+ στα 100.Δεν μιλησα για ειδος αναγκης. Γενικοτερα η αγορα προσαρμοζετε στους μισθους της χωρας. Οι γνωστες του αντικειμενου εχω δει οτι πολλες φορες παραθετουν τις ιδιες κοπελες που ερχονται εδω, σε γραφεια απο αλλες χωρες (πχ ντουμπαι) πουυ οι τιμες ειναι πολλαπλασιες της ελλαδας. Για ιδιες κοπελες, ιδιες υπηρεσιες!
Παρολο που ειναι αλλο θεμα, αποψη μου ειναι οτι οντως ειναι ειδος πρωτης αναγκης μιας και το ανεφερες.
Μαλιστα υπαρχουν και ανεπτυγμενες ευρωπαικες χωρες που αναγνωριζουν το σεξ ως ειδος πρωτης αναγκης και το επιδοτουν σε ατομα που το χρειαζονται (βαριες περιπτωσεις ΑΜΕΑ).