@Stella*** θα πω κατι το οποιο το ειχα γραψει και σε αλλο νημα καποιας συναδερφησας σου
Αν παρατηρησει προσεκτικα με ολες εσας τις ανεξαρτητες γινεται το εξης:
Μπαινει μια καινουργια κοπελα λεγοντας οτι το δωρακι της? Η τιμη της? (Οπως θες πεστο) ειναι π.χ. 150 και αρχιζουν διαφοροι να διαμαρτυρονται..
Μπαινει καποια αλλη κοπελα και λεει οτι η τιμη ειναι 100.. και παλι βλεπεις καποιους να διαμαρτυρονται λεγοντας οτι τα 100 ειναι πολλα η λενε οτι ειναι λιγα και οτι ειναι υποπτο που δεν τιμολογειται παραπανω..
Εστω οτι οτι η κοπελα που κοστολογηγει τον εαυτο της 100 αποφασιζει να ανεβασει την τιμη π.χ. στα 120.. Τοτε οι ιδιοι διαμαρτυρονται οτι ειναι πολλα η οτι επρεπε να αφησει την τιμη στα 100...
Και εδω κολαει το ερωτημα: Εσυ που διαμαρτυρεσαι γιατι το κανεις αυτο? Ειπες οτι η κοπελα κοστολογειται λιγο (ανεβασε την τιμη της).. Γιατι ζητας τωρα τα ρεστα?
Οποτε ποιο ειναι το ηθικο διδαγμα?
Απαντηση: Ειτε εσεις τα ανεξαρτητα call girl κοστολογησετε τον εαυτο σας 10,2030,4050,60,70,80,90,100 (πανω απο 100) απλα παντα θα υπαρχουν διαμαρτυριες απο ατομα που δεν μπορεις να τα πιασεις απο πουθενα..
Επισης σκεψου και το αλλο: Οσοι διαμαρτυρονται γιατι το κανουν? Εχει καποιο νοημα?
Απαντηση :Οχι, διοτι πολυ απλα καμια σας δεν θα ριξει την τιμη (αυτο απλα το ξερουμε οσοι περνουμε call girl κατα καιρους)
Ποια ειναι η λυση λοιπον για οσους διαμαρτυρονται?
Απαντηση: Να συναντησουν εσενα η οποια call girl τους αρεσει και να πουν : "Ξερεις κατι , δεν εχω το ταδε ποσο η θεωρω οτι το ποσο αυτο ειναι υπερβολικο.. οποτε θα σου δωσω οσα μπορω να σου δωσω η θα σου δωσω οσα εγω θεωρω οτι αξιζει να παρεις η θα σε γαμ..σω απλα τσαμπα"
Και σιγουρα αν το πει αυτο καποιος σε εσενα η σε οποιαδηποτε αλλη call girl σε καποιο ραντεβου προφανως μια απαντηση που θα του δωσετε θα ειναι καπως ετσι " Ναι δεν πειραζει.. δωσε οτι θες η μην μου δινεις τιποτα"
Καλα δεν τα λεω
@Stella*** ?