#euaggelos28#
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2024
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Νεφέλη έχω ακούσει και εγώ ότι είναι καλή αλλά αδερφέ άμα θες σίγουρα πράγματα πάνε Δανάη..Νεφέλη
Νεφέλη έχω ακούσει και εγώ ότι είναι καλή αλλά αδερφέ άμα θες σίγουρα πράγματα πάνε Δανάη..Νεφέλη
Για πες αδερφέ εντυπώσεις από Νεφέλη εσύ που την πήρες ..Νεφέλη
Την είχα πάρει στο άλλο το μαγαζί μασάζ μην περιμένεις τίποτα ιδιαίτερο τα τυπικά κάνει τώρα στο δεύτερο ημίχρονο είναι πολύ δυνατή βγάζει ρούχα πιάνεις κανονικά και σε καυλωνει εύκολαΓια πες αδερφέ εντυπώσεις από Νεφέλη εσύ που την πήρες ..
Πρώτη φορά την ακούω την Άννα αν την πάρεις κάποιος να μας πει εντυπώσεις...Την είχα πάρει στο άλλο το μαγαζί μασάζ μην περιμένεις τίποτα ιδιαίτερο τα τυπικά κάνει τώρα στο δεύτερο ημίχρονο είναι πολύ δυνατή βγάζει ρούχα πιάνεις κανονικά και σε καυλωνει εύκολα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μια Άννα που είναι σήμερα την έχει δοκιμάσει κανείς;
Μεταγραφή από goldenΠρώτη φορά την ακούω την Άννα αν την πάρεις κάποιος να μας πει εντυπώσεις...
Την έχεις δοκιμάσει;Μεταγραφή από golden
Στο golden ναι, εδώ οχι. Τίποτα ιδιαίτερο. Μόνο Δανάη και Νεφέλη αξίζουν. Αλλά όχι για 55€. Αν έχετε χρήματα αναζητήστε αλλού α τα ξοδέψετεΤην έχεις δοκιμάσει;
Δυστυχως. Αν θες τετοιο κοριτσι πρεπει να ταξιδεψεις στην συμπρωτευουσαΕκτός από το λαδομαγαζο(Lux) ξέρει κανένας αν υπάρχει λαδοκοριτσο να πηγαίνει σε σπίτια ή ξενοδοχείο για μασάζ nuru,body to body κλπ??
Και στην Θεσσαλονίκη μια είναι που τα κανει αυτά δεν έχει επιλογέςΔυστυχως. Αν θες τετοιο κοριτσι πρεπει να ταξιδεψεις στην συμπρωτευουσα
ΜακρυάKαλησπερα Μάγκες σήμερα παίζει Λίνα Μαρίνα Νάνσυ....
Έχει πάρει κανείς την Νάνσυ να μας πει εντυπώσεις??
Χαχαχα τι γίνεται ρε φίλε η μία χειρότερη αλκ την αλλη είναι ...Μακρυά
Η νεφέλη ήταν γιωτομπαλο στο Γκόλντεν. Πήγε λουξ και έγινε και καλή από την μια μέρα στην άλλη. 55 ευρώ χωρίς λόγο ενώ παντού είναι 50. Για τα χοντρά μόνο Δανάη και νεφέλη που είναι μονοφθαλμες στις υπόλοιπες τυφλέςΧαχαχα τι γίνεται ρε φίλε η μία χειρότερη αλκ την αλλη είναι ...
Μάλλον αδερφέ έχει καιρό να δώσει εμφάνιση...Η Άρια σταμάτησε?