Καλησπερα, δε ξερω για τις αλλες αλλα την fiji την γνωρισα και βγαινουμε περιστασιακαΔειτε τωρα Depy22,23 και Fiji,23 Παντα μαζι Online Fake του κερατα Αυτο που λεγαμε...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lunona
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freesoul77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 138K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
καλησπερα παιδια, πως καταλαβαινεται οτι ειναι fake? ρωταω για να μαθω να μη την πατησω!Η πρωτη κ η τελευταια δε ξερω σιγουρα αλλα εμπειρικα κ μονο θα πω κ αυτες ειναι fake φιλε
Καλησπέρα δεν λες και τα προφιλ να Γλυτώσουν πεταμένα λεφταΚαλησπερα παιδες. Εγω θα σας πω το εξης, ειμαι γραμμενος κανα δυο χρόνια τώρα στο Lunona. Εγω θα πω οτι είναι όντως ακριβό πολύ, αλλά για όσους είναι παντρεμένοι και ψάχνουν κάτι έξτρα μέσω ίντερνετ, ειναι οκ.. εγώ έχω βγει 3 φορές, μία για φαί , μία για καφέ (δεν μου κατσε για κατι περισσοτερο) και μία σε ξενοδοχείο απευθειας.. Οντως κάποιες το παιζουνε ντίβες, δε ξέρω τι φάση, θέλει να είσαι επιλεκτικός, εγώ αυτό έχω καταλάβει. εχει και φεικ λογικα οπως παντου, σιγουρο αυτο. εγω ζηταω να μιλαω στο τηλεφωνο παντως με οποια μιλαω. Μου εχει τυχει στο μιλφακια να μιλαω με καποιες και να με παρουν τηλεφωνο επειδη ειχα ζητησει και με πηρε το ιδιο ατομο! Ιδια φωνη!!! Τραγικο!!!! Το lunona πάντως για μενα είναι οκ , για μένα τουλάχιστον που ειμαι παντρεμένος.
ημουν και γω κανα 6μηνο..προκοπη δεν ειδα..τωρα ειμαι στο koronadates που ειναι και πιο φθηνο,εκει κατι παιζει...Καλησπερα παιδες. Εγω θα σας πω το εξης, ειμαι γραμμενος κανα δυο χρόνια τώρα στο Lunona. Εγω θα πω οτι είναι όντως ακριβό πολύ, αλλά για όσους είναι παντρεμένοι και ψάχνουν κάτι έξτρα μέσω ίντερνετ, ειναι οκ.. εγώ έχω βγει 3 φορές, μία για φαί , μία για καφέ (δεν μου κατσε για κατι περισσοτερο) και μία σε ξενοδοχείο απευθειας.. Οντως κάποιες το παιζουνε ντίβες, δε ξέρω τι φάση, θέλει να είσαι επιλεκτικός, εγώ αυτό έχω καταλάβει. εχει και φεικ λογικα οπως παντου, σιγουρο αυτο. εγω ζηταω να μιλαω στο τηλεφωνο παντως με οποια μιλαω. Μου εχει τυχει στο μιλφακια να μιλαω με καποιες και να με παρουν τηλεφωνο επειδη ειχα ζητησει και με πηρε το ιδιο ατομο! Ιδια φωνη!!! Τραγικο!!!! Το lunona πάντως για μενα είναι οκ , για μένα τουλάχιστον που ειμαι παντρεμένος.
Blackbeard
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2019
- Like
- 132
- Πόντοι
- 1
Καινούργιο είναι ?ημουν και γω κανα 6μηνο..προκοπη δεν ειδα..τωρα ειμαι στο koronadates που ειναι και πιο φθηνο,εκει κατι παιζει...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για κάνε μια παρουσιάσει
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.367
- Πόντοι
- 7.636
Για πες πληροφορίες αρχηγέ....ημουν και γω κανα 6μηνο..προκοπη δεν ειδα..τωρα ειμαι στο koronadates που ειναι και πιο φθηνο,εκει κατι παιζει...
Καινούργιο είναι ?
Για κάνε μια παρουσιάσει
κανα χρονο υπαρχει σχεδον.δεν εχει τοσο αισχρο κλεψιμο οπως το αλλο που θα στειλεις μια φωτο και φευγει κανα 6ευρω.εμπαινα για sexting εκει οσο ημουν αγγλια την ανοιξη..μετα που γυρισα καταφερα να ψησω 2 για εξω.με την μια τζιφος πολυ ψωνισμενη και μου σπασε τα νευρα.με την αλλη με καποια εξοδα βεβαια καταληξαμε σε ξενοδοχειο.
με βαση τις τιμες σιγουρα καλυτερο του lunona επισης στο λουνονα με τις περισσοτερες ηταν σαν να μιλαω με μποτακια.τουλαχιστον στο koronadates μπορεις να κανεις και νορμαλ διαλογο και σαιμπερ και καταλαβαινεις οτι μιλας με γυναικα και οχι με μποτΓια πες πληροφορίες αρχηγέ....
Διαγραμμένο μέλος 224993
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2022
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Παιδιά αξίζει το Λούλονα;;;!
Blackbeard
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2019
- Like
- 132
- Πόντοι
- 1
Όχι φίλοςΠαιδιά αξίζει το Λούλονα;;;!
Κόστος ?με βαση τις τιμες σιγουρα καλυτερο του lunona επισης στο λουνονα με τις περισσοτερες ηταν σαν να μιλαω με μποτακια.τουλαχιστον στο koronadates μπορεις να κανεις και νορμαλ διαλογο και σαιμπερ και καταλαβαινεις οτι μιλας με γυναικα και οχι με μποτ
πανω κατω στα μισα απο το lunona.Όχι φίλος
Κόστος ?
εγω συναγωνιστες θεωρω οτι ειναι που θα πεσεις , σιγουρα ειναι ακριβο το λουνονα , αλλα ειναι που θα πεσεις υπαρχουν γυναικες που ξερουν τι θελουν και ειναι ετοιμες , υπαρχουν και fake σιγουρα πλεον οταν βλεπω πολυ μπλα μπλα και συναντηση μηδεν την κανω με ελαφρα ....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K