You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lunona
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freesoul77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 138K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
manplay1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 106
- Πόντοι
- 0
τι 1,5 μυριο luns ωρε;υπαρχει τετοιο πραμα;;;συμφωρηση μου ηρθε
SMARTBOY
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2021
- Like
- 835
- Πόντοι
- 96
Προκειται για 3 γκομενες απο 4 Video η καθε μια (Μονο μεσω Telegram σε καναλι δικο μας οχι στο Putanona)τι 1,5 μυριο luns ωρε;υπαρχει τετοιο πραμα;;;συμφωρηση μου ηρθε
Εγω θελω να παρω τα 3 Video και ο Φιλος τα... 9 (Περιπου 1.5-2Κ ευρω το καθε Video)
Η συμφωνια ειναι να τις γαμανε οι γκομενοι τους (Στους γκομενους οχι προσωπα σε αυτες ναι)
Το 1 Δοκιμαστικο (Test) που στειλαν ηταν... σκετη αποτυχια
Θα πει καποιος με 2Κ δεν πας να την γαμησεις ...Ναι ειναι και αυτο μια... ερωτηση χαχα
Matthew James
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 700
- Πόντοι
- 361
Χαρά στο κουράγιο σου και στο κουράγιο της τσέπης σου κυρίως...Προκειται για 3 γκομενες απο 4 Video η καθε μια (Μονο μεσω Telegram σε καναλι δικο μας οχι στο Putanona)
Εγω θελω να παρω τα 3 Video και ο Φιλος τα... 9 (Περιπου 1.5-2Κ ευρω το καθε Video)
Η συμφωνια ειναι να τις γαμανε οι γκομενοι τους (Στους γκομενους οχι προσωπα σε αυτες ναι)
Το 1 Δοκιμαστικο (Test) που στειλαν ηταν... σκετη αποτυχια
Θα πει καποιος με 2Κ δεν πας να την γαμησεις ...Ναι ειναι και αυτο μια... ερωτηση χαχα
SMARTBOY
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2021
- Like
- 835
- Πόντοι
- 96
Πες τα μου Matthew Αλλα που εγω με την μαλακια που... με δερνει αστα χαχαΧαρά στο κουράγιο σου και στο κουράγιο της τσέπης σου κυρίως...
SMARTBOY
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2021
- Like
- 835
- Πόντοι
- 96
Τελικα πηραμε τα Video!! Πολυ καλα θα ελεγα (Υψηλης Αναλυσης) Παντως ειναι αλλη "Φαση" με καποια που μιλας καιρο... να την δεις μετα να Γαμιεται
(Συν το γεγονος vα διαπιστωσεις οτι ειναι Real Profile) Ακριβο βεβαια... αλλα αλλη Φαση (Δεν το προτεινο σε κανενα)
(Συν το γεγονος vα διαπιστωσεις οτι ειναι Real Profile) Ακριβο βεβαια... αλλα αλλη Φαση (Δεν το προτεινο σε κανενα)
Matthew James
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 700
- Πόντοι
- 361
Πόσα σας στοίχισε η όλη φάση και τι θα κάνετε τώρα το υλικό;Τελικα πηραμε τα Video!! Πολυ καλα θα ελεγα (Υψηλης Αναλυσης) Παντως ειναι αλλη "Φαση" με καποια που μιλας καιρο... να την δεις μετα να Γαμιεται
SMARTBOY
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2021
- Like
- 835
- Πόντοι
- 96
Συνολικα περιπου 23Κ Ευρω (Εγω εδωσα 5Κ ο Φιλος τα υπολοιπα) Ηθελα να δω μια γκομενα που μιλαω 4 Μηνες...αν τελικα ειναι Real ProfileΠόσα σας στοίχισε η όλη φάση και τι θα κάνετε τώρα το υλικό;
Το υλικο... τιποτα βασικα για προσωπικη χρηση Ουτε κατα διανοια... για κατι αλλο
Matthew James
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 700
- Πόντοι
- 361
Με 23Κ προσωπικά θα διοργανωνα ένα ταξίδι σε σεξοπροορισμο τύπου Ταϊλάνδη ή Ανατολική Ευρώπη, κάθε βράδυ θα γαμουσα και άλλη και θα γύριζα και με λεφτά σπίτι.Συνολικα περιπου 23Κ Ευρω (Εγω εδωσα 5Κ ο Φιλος τα υπολοιπα) Ηθελα να δω μια γκομενα που μιλαω 4 Μηνες...αν τελικα ειναι Real Profile
Το υλικο... τιποτα βασικα για προσωπικη χρηση Ουτε κατα διανοια... για κατι αλλο
SMARTBOY
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2021
- Like
- 835
- Πόντοι
- 96
Με αυτη που ηθελες ? Η με καποια που θα εβρισκες εκει ?Με 23Κ προσωπικά θα διοργανωνα ένα ταξίδι σε σεξοπροορισμο τύπου Ταϊλάνδη ή Ανατολική Ευρώπη, κάθε βράδυ θα γαμουσα και άλλη και θα γύριζα και με λεφτά σπίτι.
Υπαρχει Mega διαφορα
Ειναι δυο διαφορετικες "Πραξεις"
Για μενα... παιζει ρολο αυτο
Τελευταία τροποποίηση:
Joetribiani
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2021
- Like
- 161
- Πόντοι
- 1
Τι έγινε κορίτσια, έπεσε ξέρα...... όλες οι παλιές users πάλι στο βγήκατε online...
SMARTBOY
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2021
- Like
- 835
- Πόντοι
- 96
Ειδαν οτι ζητανε ενα καρο Μαλακιες και σιγα σιγα μπαινουν στο... νοημαΤι έγινε κορίτσια, έπεσε ξέρα...... όλες οι παλιές users πάλι στο βγήκατε online...
Νομιζαν οτι τους περιμενε ο Πριγκιπας Harry...χαχαχα
Τελευταία τροποποίηση:
Joetribiani
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2021
- Like
- 161
- Πόντοι
- 1
Μυρτώ, Μαρία, Ναταλία (3σε1) σαν μεξικάνικο όνομα.... καλησπέρα..... καιρό είχες να φανείς...
SMARTBOY
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2021
- Like
- 835
- Πόντοι
- 96
Ναι γιατι το... Modelling και τα ξενοδοχεια εχουν πολυ δουλεια τωρα τα ΧριστουγενναΜυρτώ, Μαρία, Ναταλία (3σε1) σαν μεξικάνικο όνομα.... καλησπέρα..... καιρό είχες να φανείς...
Και ειναι κουρασμενα τα Κοριτσια (Μαλλον 50αρες χοντροκωλες) Αλλα τα... Luns Αερα ομως χαχαχα
SMARTBOY
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2021
- Like
- 835
- Πόντοι
- 96
Η αληθεια ειναι οτι η Μυρτω μου ειχε πει... να κανουμε ραντεβου Αλλα οταν ζητησα τηλ μου ειπε μετα την συναντησηΜυρτώ, Μαρία, Ναταλία (3σε1) σαν μεξικάνικο όνομα.... καλησπέρα..... καιρό είχες να φανείς...
Οταν μου το ειπε... προφασιστηκα 10 διαφορετικα πραγματα για να το ακυρωσω (Ποτε δεν παω ραντεβου χωρις τηλεφωνο Τι ειμαι ? Κλεφτης χαχα)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K