Καλησπερα σας!!!δυστηχως εχω φαει και εγω πολυ χρημα στο Lunona καποιες φορες κατεληξε στο επιθυμητο αποτελεσμα, καποιες αλλες ηταν λεφτα για πεταμα (καλα να παθω βεβαια).Διαβαζω αυτο το feed σχεδον καθημερινα και ευχαριστω τον smartboy για αυτα που εγραφε στην αρχη.Αλλα ρε φιλε πρεπει να εχεις αληθεια σοβαρο θεματακι για να ασχολεισαι ολη τη μερα με αυτες τις καριες .Θελω να πω δεν ξερω αν πρεπει να σε παρω σοβαρα πια η οχι.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lunona
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freesoul77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 138K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Matthew James
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 700
- Πόντοι
- 361
Καλά, εννοείται, απλά αν έχεις φάει 700-1000€ στο lunona, με αντίστοιχο μπάτζετ θα πηδήξεις 2-3 γκόμενες σε ένα ΣΚ. Να πιάσει τόπο το σάιτ! ??Πολυ σωστη παρατηρηση αλλα με μια διαφορα Αν αυτος που το κανει υπολογισει
Το κοστος μετακινησης ξενοδοχεια κτλ και το Call δεν ξερω αν ξεκαυλωσει η αν του
Μπει... ενα παλουκι στον κωλο χαχα
SMARTBOY
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2021
- Like
- 835
- Πόντοι
- 96
Συμφωνω με αυτη την λογικη του αποτελεσματος (Να γαμησει)Καλά, εννοείται, απλά αν έχεις φάει 700-1000€ στο lunona, με αντίστοιχο μπάτζετ θα πηδήξεις 2-3 γκόμενες σε ένα ΣΚ. Να πιάσει τόπο το σάιτ! ??
Αλλα διαφωνω με την λογικη του σκοπου Δηλαδη αυτος που μπηκε στο Putanona
Αν ο σκοπος (Στοχος) ειναι να γαμησει Call Girls Αν ειναι παω πασο
Προσωπικα δεν συμφωνω με αυτο αλλα Ok χαχα
SMARTBOY
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2021
- Like
- 835
- Πόντοι
- 96
Αν ηταν απλα θεματακι θα ηταν καλα Ειναι σοβαρο το θεμα για εμενα Αδελφε Κ-9 (Ασχολουμαι και... την νυχτα εκτος την ημερα χαχα)Καλησπερα σας!!!δυστηχως εχω φαει και εγω πολυ χρημα στο Lunona καποιες φορες κατεληξε στο επιθυμητο αποτελεσμα, καποιες αλλες ηταν λεφτα για πεταμα (καλα να παθω βεβαια).Διαβαζω αυτο το feed σχεδον καθημερινα και ευχαριστω τον smartboy για αυτα που εγραφε στην αρχη.Αλλα ρε φιλε πρεπει να εχεις αληθεια σοβαρο θεματακι για να ασχολεισαι ολη τη μερα με αυτες τις καριες .Θελω να πω δεν ξερω αν πρεπει να σε παρω σοβαρα πια η οχι.
Στο αλλο που ρωτας φυσικα και δεν πρεπει να με παρεις σοβαρα
Αλλωστε στην Ελλαδα... ποτε και τιποτα δεν το παιρνουμε σοβαρα
Το αλλο τωρα που ειπες οτι καποιες φορες κατεληξε στο επιθυμητο αποτελεσμα ανυπομονω να μας πεις με καθε
Λεπτομερεια ποιο ηταν αυτο (Να κανουμε και τους υπολογισμους μας χαχα)
Τελευταία τροποποίηση:
SMARTBOY
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2021
- Like
- 835
- Πόντοι
- 96
Οχι μονο ευκολα δεν το βρισκει καποιος αλλα ουτε και δυσκολα (Για να μην πω και καθολου χαχα) Την αληθεια σου λεωΕυχαριστώ. Σκέφτηκα μήπως έβρισκα «εύκολα» κάνα κοριτσάκι να περνάω τον χρόνο μου με το αζημίωτο, αλλά μάλλον τζίφος. Δεν ξέρω πού να απευθυνθώ
Να απευθυνθεις ? Πουθενα μονος σου σιγα σιγα με... υπομονη και συνεση (Διαβασε ολα τα Post στο Thread εδω εχει τρομερες πληροφοριες)
Διαγραμμένο μέλος 215434
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2021
- Like
- 2.719
- Πόντοι
- 446
Με 2 ατομα προσφατα τα λεγαμε π εχουν λογαριασμους πανω απο χρονο και μου ειπαν οτι εχουν ξενερωσει κ μπαινουν ελαχιστα κ σπανια φορτωνουν . Στο τελος θα μεινουν οι ελαχιστες αληθινες να στελνουν στις fake για να κανα λεσβιακο πλακομουνι
Herculas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 1.240
- Πόντοι
- 6.765
Μάγκες εγώ έριξα Χ .
Μίλησα με 150 από δαύτες και ούτε 1 δεν έστειλε μήνυμα ή κλήση σε κινητό που έδωσα .
Μόνο η Taurus που είπαμε είναι wannabe call girl .
Οι υπόλοιπες είναι ξεκάθαρα fake .
Την ίδια περίοδο με το 1/3 των χρημάτων βγήκα 3 ραντεβού από tinder .
Γενικά το site δεν το ξέρει κανείς και είναι εντελλώς γελοίο να εμφανίζονται κάθε
μέρα 2-3 μουνάρες ως καινούριες . Δεν παίζει ούτε καν στατιστικά .
Η δικαιολογία του site ότι κάνουν έλεγχο στις κοπέλες με φωτογραφία τους με ειδικό
κείμενο εκτυπωμένο σε χαρτί και μετά βιντεοκλήση είναι απλά Μαλακίες .
Έχουν 2-3 υπαλλήλους και παίζουν όλα τα accounts .
Γνώμη μου .
Μίλησα με 150 από δαύτες και ούτε 1 δεν έστειλε μήνυμα ή κλήση σε κινητό που έδωσα .
Γενικά το site δεν το ξέρει κανείς και είναι εντελλώς γελοίο να εμφανίζονται κάθε
Η δικαιολογία του site ότι κάνουν έλεγχο στις κοπέλες με φωτογραφία τους με ειδικό
Γνώμη μου .
SMARTBOY
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2021
- Like
- 835
- Πόντοι
- 96
Ραντεβου απο το Tinder ? Mε ωραιες γκομενες η με νοικοκυρες ?Μάγκες εγώ έριξα Χ .
Γνώμη μου .
Εκανες τιποτα η μειναμε στον Καφε ?
Herculas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 1.240
- Πόντοι
- 6.765
Tinder με μία Γαλλίδα 25 ετών μόνο φάσωμα που λένε και οι νέοι .Ραντεβου απο το Tinder ? Mε ωραιες γκομενες η με νοικοκυρες ?
Εκανες τιποτα η μειναμε στον Καφε ?
Άλλη μία στα 37 βγήκαμε μυρίστηκε χρήμα και το έπαιξε σοβαρή , έριξα άκυρο .
Και μία στα 29 ωραίο κορίτσι που πάει καλά το πράμα 3ο ραντεβού hotel και δώρο από εμένα μετά .
Το σπρώχνει για σχέση το σπρώχνω για σούγκαρ φάση .
SMARTBOY
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2021
- Like
- 835
- Πόντοι
- 96
Η γνωμη μου για Tinder ειναι μονο εξωτερικοTinder με μία Γαλλίδα 25 ετών μόνο φάσωμα που λένε και οι νέοι .
Άλλη μία στα 37 βγήκαμε μυρίστηκε χρήμα και το έπαιξε σοβαρή , έριξα άκυρο .
Και μία στα 29 ωραίο κορίτσι που πάει καλά το πράμα 3ο ραντεβού hotel και δώρο από εμένα μετά .
Το σπρώχνει για σχέση το σπρώχνω για σούγκαρ φάση .
Εδω Ελλαδα ειναι οτι εχει "Ξεμεινει"
Σταθηκες τυχερος θα ελεγα
Τα "Futures" Κοριτσια που παιζουν στο Putanona
Στο Tinder δεν παιζουν ουτε κατα... διανοια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις