You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lunona
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freesoul77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 138K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
SMARTBOY
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2021
- Like
- 835
- Πόντοι
- 96
Εδω μιλαμε για Babie δεν μιλαμε να παμε στο Hotel με 50 ευρω Θελει θυσιες ειναι η αληθεια...σευχαριστω smart αλλα δεν εχω καλη αποψη για την Μαρια , ειναι αποτομη , στελνει ολο φωτο , στελνει video 14.000 ! luns και αν δεν το ανοιξεις σε λεει και τσιγκουνη χαχαχα. πιο πολυ κορακι πωλητρια μου κανει αλλα μπορει σε αλλους να παιζει αλλιως.
ναι βρε smart αν ειναι να δωσω 400 ευρω απλα για να δω!! και αλλα τοσα να την ψησω ... δεν αξιζει ...Εδω μιλαμε για Babie δεν μιλαμε να παμε στο Hotel με 50 ευρω Θελει θυσιες ειναι η αληθεια...
εχεις βγει μαζι της? ειναι τοσο ομορφη?Να κανω και λιγο πλακα Οποιος παει μαζι της Ραντεβου ας παρει και την 2η πιστωτικη
διοτι η 1η δεν θα του φτασει χαχαχα
SMARTBOY
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2021
- Like
- 835
- Πόντοι
- 96
Συμφωνω απολυτα μαζι σου 100% Ποσα ? 400 ευρω? Αυτα θα ειναι μονο για τα ποτα...ναι βρε smart αν ειναι να δωσω 400 ευρω απλα για να δω!! και αλλα τοσα να την ψησω ... δεν αξιζει ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε αυτο δεν απαντω αλλα ειναι μουναρα του κερατα...εχεις βγει μαζι της? ειναι τοσο ομορφη?
αν ειναι να ανοιξω video , κτλ 400 ευρω και ποτα 400 ευρω και γεια σου αλλα 400 ευρω και πεταξει μετα εχω περιδο χαχαχα καλυτερα μετα callgirl να το κανω sugarbaby χαχααχΣυμφωνω απολυτα μαζι σου 100% Ποσα ? 400 ευρω? Αυτα θα ειναι μονο για τα ποτα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε αυτο δεν απαντω αλλα ειναι μουναρα του κερατα
SMARTBOY
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2021
- Like
- 835
- Πόντοι
- 96
Παιδια τα Sugar Girls (Original) και τα Sugar Babies ( Original) Θελουν παρα πολλα φραγκα ουτε με 400 ευρωαν ειναι να ανοιξω video , κτλ 400 ευρω και ποτα 400 ευρω και γεια σου αλλα 400 ευρω και πεταξει μετα εχω περιδο χαχαχα καλυτερα μετα callgirl να το κανω sugarbaby χαχααχ
γαμας ουτε με 30000 ευρω θελουν αλλα "πραγματα'' Παιξτε μονο με Amateur αφηστε τις Sugar...
αλλα 'πραγματα' ??Παιδια τα Sugar Girls (Original) και τα Sugar Babies ( Original) Θελουν παρα πολλα φραγκα ουτε με 400 ευρω
γαμας ουτε με 30000 ευρω θελουν αλλα "πραγματα'' Παιξτε μονο με Amateur αφηστε τις Sugar...
The Lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2005
- Like
- 415
- Πόντοι
- 36
..αλωστε αυτο προσπαθει να σε πεισει να κανεις ο "διαφημιστης"(υπαλληλος??) της εταιρειας ...Το βασικό πρόβλημα είναι ότι μπορεί να χαλάσεις και χρόνο και χρήμα και να μιλάς με 10 Μήτσους από τα κεντρικά της εταιρίας
...βλεπε παραδειγμα του διαλογους που μας παραθετει......
SMARTBOY
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2021
- Like
- 835
- Πόντοι
- 96
Οικονομικη κατασταση πολυ "Δυνατη" Σπιτι Αμαξια Μετρητα στο Full Δηλαδη παςαλλα 'πραγματα' ??
με το Ε9 Αυτη ειναι η αληθεια οποιος θελει το δεχεται και οποιος δεν θελει δεν το δεχεται...
γαμπρους ψαχνουνε ??, μαλλον δεν ξερουν τι σημαινει sugarbabeΟικονομικη κατασταση πολυ "Δυνατη" Σπιτι Αμαξια Μετρητα στο Full Δηλαδη πας
με το Ε9 Αυτη ειναι η αληθεια οποιος θελει το δεχεται και οποιος δεν θελει δεν το δεχεται...
SMARTBOY
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2021
- Like
- 835
- Πόντοι
- 96
Αυτες μια χαρα το ξερουν εμεις εχουμε μαυρα μεσανυχτα...γαμπρους ψαχνουνε ??, μαλλον δεν ξερουν τι σημαινει sugarbabe
SMARTBOY
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2021
- Like
- 835
- Πόντοι
- 96
Λιγο το εχεις αυτο...Μίλησα από χθες με 30 και φωτογραφίες είδα αλλά viber δεν πήρα .
Τουλάχιστον έχω πεθάνει στο γέλιο
Matthew James
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 700
- Πόντοι
- 361
Αν μου επιτρέπεις μια συμβουλη κάνε μια δοκιμή με τα νέα προφίλ πρώτα. Οι παλιές ή θα είναι πωλήτριες ή θα ζητούν τον ουρανό με τα άστρα.Μίλησα από χθες με 30 και φωτογραφίες είδα αλλά viber δεν πήρα .
Τουλάχιστον έχω πεθάνει στο γέλιο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K