Νέα

Lunona

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freesoul77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.367
Πόντοι
7.636
dating???? lol
2-3 μηνυματα(στο τζαμπα) τηλ και γαμησακια
500 μηνυματα πληρωμενα για .... καφεδες .... δεν ξερω σε τι αποσκοπουν περαν απο τα προφιλ που προβαλλονται εδω να εχουν ..... γεματες τσεπες............

καπου εχει
δεν πειραζει για λιγους και καλους
με αρκετα φιλαρακια εχω ανταλλαξει τηλεφωνα απο εκει

και το πουτανονα οπως το αποκαλειτε καλο ειναι για ...... καφε :2funny:

ουτε σε πμ ουτε εδω μεσα εχεις αναφερει 1 ΜΙΑ το γραφω και ολογραφως που να κανει ραντεβου και να μπορεις να δωσεις πληροφοριες.................
παίζει μπαλίτσα Ελλάδα το SA?

Συμφωνώ απόλυτα, λιγους και καλούς....

Στο πτνόνα, δεν είδα χαίρι αδερφέ και εγώ....απάτη και χάσιμο χρόνου και γκαφρών....

Δώσε καμιά ίνφο για SA, pm αν θες....

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Αυτο λεγετε ιδιωτικο απορρητο και τιμωρειτε με φυλακιση ( Αν θελουν να σε τραβηξουν) Δεν το κανω με τιποτα...

Αν νομιζει ο MOD οτι κανω ζημια να με διωξει..

Ουτε διαφημιση κανω στο SA Ουτε σε τιποτα

Καποιοι πριν μιλησουν θα πρεπει να πανε 20 σελιδες πιο πισω και να διαβασουν ποιος ειμαι...

Αν θελουν χαδια εγω δεν ηρθα εδω για αυτο...

Εξηγησα απο την αρχη θα το παω μεχρι τερμα αν δεν αντεχει ο MOD ( Η αλλος ) ας με διωξει...

Το Thread αυτο αν δεν κανω λαθος ειναι για το Putanona...

Εγω στο Thread αυτο δεν ξανα αναφερω κανενα αλλο Dating Site μονο το Putanona...

Τελευταία τροποποίηση:

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.567
Πόντοι
21.585
Αυτο λεγετε ιδιωτικο απορρητο και τιμωρειτε με φυλακιση ( Αν θελουν να σε τραβηξουν) Δεν το κανω με τιποτα...

Αν νομιζει ο MOD οτι κανω ζημια να με διωξει...
ιδιωτικο απορητο σε πμ ή να ρωτησεις την κοπελα να τη γνωρισεις σε κανενα φιλο δεν υπαρχει
εννοειται ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΩΣ να ποσταρεις τηλ σε νημα, εκτος αν ειναι καποια επισημα call girl με προφιλ ή αγγελια

το εβαλες 2 φορες με παραθεση για το SA για διαφημιση, πιστευω αλλου διαφημιση κανεις, φιλικα παντα :hi:

παίζει μπαλίτσα Ελλάδα το SA?

Συμφωνώ απόλυτα, λιγους και καλούς....

Στο πτνόνα, δεν είδα χαίρι αδερφέ και εγώ....απάτη και χάσιμο χρόνου και γκαφρών....

Δώσε καμιά ίνφο για SA, pm αν θες....
καραμπαλίτσα παιζει, δεν θα κανω διαφημιση......................:wink:

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Natasha77,26 Athens Νεα Photo Τα ιδια και τα ιδια ξαναμπηκε ως New User

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Dimitra19Lv,20 Athens Νεα Photo πολυ χειροτερη απο πριν χαλια

Joetribiani

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
161
Πόντοι
1
Peace Guys.... Είμαστε μεγάλα παιδιά, δεν ήρθαμε εδώ να εκθεσουμε ta girls γιατί μας "φάγανε" τα luns... είμαστε εδώ, τουλάχιστον εγώ, για να αποκαθηλωσω τις πωλήτριες...free ride δεν έχει, ο καθένας λέει όσα θέλει να πει...no rush

pol85

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
33
Like
1.352
Πόντοι
2.390

Καποιοι πριν μιλησουν θα πρεπει να πανε 20 σελιδες πιο πισω και να διαβασουν ποιος ειμαι...

Αν θελουν χαδια εγω δεν ηρθα εδω για αυτο...

Εξηγησα απο την αρχη θα το παω μεχρι τερμα αν δεν αντεχει ο MOD ( Η αλλος ) ας με διωξει...

Το Thread αυτο αν δεν κανω λαθος ειναι για το Putanona...
Ιδιωτικο απορρητο? Τι θα σου κανουν στο lunona . Που το 80% εχουν κλεψει φωτο απο insta και αλλου και τα μισα προφιλ απο κατω δεν νομιζω να εχουν τρυπα...

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
SugarBabyCrs,26 Athens Νεα Photo καλυτερη απο πριν...

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
foxybelle,21 Athens Μωρο μου εσυ γαλανοματα...

Herculas

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
18
Like
1.216
Πόντοι
6.765
Annosexy, 26 ξέρουμε τίποτα;

Herculas

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
18
Like
1.216
Πόντοι
6.765

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Οπως εχω πει εγω δεν ενδιαφερομαι ουτε για Call Girls ουτε για Amateurs ουτε για Sugar Girls gr

Ενδιαφερομαι μονο για Sugar Girls (original) και Sugar Babies (original)

Οσοι ενδιαφερονται π.χ για Call Girls γιατι δεν προτιμουν τα Call που εχει εδω το Site bourdela.com

(Η αλλου) Εγω ειδα δεν το ηξερα οτι εδω εχει Call (Ειμαι καινουργιος εδω 10-15 μερες δεν τα ξερω

καλα) Δηλαδη γιατι δεν προτιμουν τα "δικα" μας κοριτσια (Εγω τις ειδα μια χαρα ειναι και ομορφες και

απο ολα) Τι θελω να πω ? Γιατι να ψαχνω στο Putanona (Η αλλου) για Call απο την στιγμη που το Site το

προσφερει ...

Matthew James

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Κριτικές
2
Like
700
Πόντοι
361
Οπως εχω πει εγω δεν ενδιαφερομαι ουτε για Call Girls ουτε για Amateurs ουτε για Sugar Girls gr

Οσοι ενδιαφερονται π.χ για Call Girls γιατι δεν προτιμουν τα Call που εχει εδω το Site bourdela.com

(Η αλλου) Εγω ειδα δεν το ηξερα οτι εδω εχει Call (Ειμαι καινουργιος εδω 10-15 μερες δεν τα ξερω

καλα) Δηλαδη γιατι δεν προτιμουν τα "δικα" μας κοριτσια (Εγω τις ειδα μια χαρα ειναι και ομορφες και

απο ολα) Τι θελω να πω ? Γιατι να ψαχνω στο Putanona (Η αλλου) για Call απο την στιγμη που το Site το

προσφερει ...
Έχεις απόλυτο δίκαιο. Στην πραγματικότητα πιστεύω κανείς δεν ψάχνει cg στο lunona. Όλοι sugar ή amateurs ψάχνουμε απλά είναι πολύ δύσκολο να βρούμε αυτό που ψάχνουμε. Προσωπικά δεν θα έδινα 200€ ++ για μια ώρα σε cg από το lunona, θα διάβαζα τις κριτικές στο bourdela και θα πήγαινα σε ένα κανονικό call girl.

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Παμε σε κατι αλλο τωρα λεμε για τα Γυναικεια Profile του Putanona

οτι ειναι Fake Τα Αντρικα Κυριοι τι ειναι ? Δεν ειναι Fake ? Τι θελω

να πω ? Π.χ εγω εχω 10 Profile 1 κανονικο και 9 Fake και ολοι οι

"Σοβαροι" παικτες αυτο κανουν ( με ενα email και ενα Password εισαι

ετοιμος) Το κανουμε για Check στις γκομενες να δουμε τι παιζει

Μου εχουν πει κοριτσια οτι ψαχνουν Αντρες και δεν βρισκουν διοτι

στο Putanona τα Αντρικα Profile ειναι ολα ψευτικα Αυτο το εχουμε

σκεφτει ?

pol85

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
33
Like
1.352
Πόντοι
2.390

προσφερει ...
απλα στο νονα μπορεις να βρεις ας πουμε κατι πιο σταθερο , να μην εχει μονο το σεξ στο μενου αλλα να επενδυσεις και σε επαφη ή σε αλλα πραγματα. Βεβαια πραγματικα προφιλ ,αποψη μου, εχει λιγα και οσες εχω γνωρισει ειναι μετριες εμφανισιακα και οχι μονο .

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
απλα στο νονα μπορεις να βρεις ας πουμε κατι πιο σταθερο , να μην εχει μονο το σεξ στο μενου αλλα να επενδυσεις και σε επαφη ή σε αλλα πραγματα. Βεβαια πραγματικα προφιλ ,αποψη μου, εχει λιγα και οσες εχω γνωρισει ειναι μετριες εμφανισιακα και οχι μονο .
Αρα δεν ψαχνουμε Call αλλα κατι αλλο Εγω παλι αυτες που γνωρισα και (γαμησα) ηταν 10/10 οχι οτι δεν θα

υπαρχουν και οι μετριες απλα λεω την προσωπικη μου εμπειρια...

pol85

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
33
Like
1.352
Πόντοι
2.390
Αρα δεν ψαχνουμε Call αλλα κατι αλλο Εγω παλι αυτες που γνωρισα και (γαμησα) ηταν 10/10 οχι οτι δεν θα

υπαρχουν και οι μετριες απλα λεω την προσωπικη μου εμπειρια...
10/10 σοβαρα? ησουν δυνατος. Δεν ξερω τα γουστα σου. Μακαρι να υπαρχουν . ΑΦου ηταν 10/10 γιατι δεν αραξες σε στυλ sugar με αυτες και ακομα ψαχνεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom