Νέα

Lunona

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freesoul77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Matthew James

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Κριτικές
2
Like
700
Πόντοι
361
Σαν μανιταρια πεταγονται οι ατιμες και εχω μπλοκαρει του κοσμου απο αυτα που λετε οι ιδιοι ή μονος μου.Δηλαδη μακελειο και επιτυχια με οτι απομεινε μηδεν ακομα.Απορια θα βγαινε κανεις χωρις τηλ σε καφε-μπαρ με καμια;;
Με όσες βγήκα είχα πάρει τηλ πρώτα. Χωρίς τηλ θα φας φόλα

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.567
Πόντοι
21.585
Σαν μανιταρια πεταγονται οι ατιμες και εχω μπλοκαρει του κοσμου απο αυτα που λετε οι ιδιοι ή μονος μου.Δηλαδη μακελειο και επιτυχια με οτι απομεινε μηδεν ακομα.Απορια θα βγαινε κανεις χωρις τηλ σε καφε-μπαρ με καμια;;
οχι, εκτος αν ειχα μιλησει σε αλλο app που δεν χρηζει αριθμο τηλεφωνου πχ. telegram, line κλπ
το ειχα κανει με καποιες ξενες απο SA, αλλά ηταν για ραντεβου και οχι καφε

Matthew James

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Κριτικές
2
Like
700
Πόντοι
361
Σε ποσο χρονικο διαστημα πηρες τηλ ? Και τι κατηγορια Γυναικας ηταν ?
Έχω πάρει 3 γκόμενες από λουνονα, καμία δεν ήταν call girl. Και με τις 3 η συμφωνία ήταν πήγαινα τις έπαιρνα, πηγαίναμε ξενοδοχείο, κρασάκι πρώτα, κουβέντα και σεξ, 150€ η μία 200€ οι άλλες. Ρωτάω απ' ευθείας " τι ψαχνεις;" και ανάλογα πώς πάει η κουβέντα ζητάω τηλέφωνο. Μαξ 20 μηνύματα πριν ζητήσω τηλ

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.567
Πόντοι
21.585
Έχω πάρει 3 γκόμενες από λουνονα, καμία δεν ήταν call girl. Και με τις 3 η συμφωνία ήταν πήγαινα τις έπαιρνα, πηγαίναμε ξενοδοχείο, κρασάκι πρώτα, κουβέντα και σεξ, 150€ η μία 200€ οι άλλες. Ρωτάω απ' ευθείας " τι ψαχνεις;" και ανάλογα πώς πάει η κουβέντα ζητάω τηλέφωνο. Μαξ 20 μηνύματα πριν ζητήσω τηλ
σωστος :hi:

Matthew James

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Κριτικές
2
Like
700
Πόντοι
361
Αν στο " τι κατηγορία ηταν" μιλάς για εμφάνιση καμία από τρεις δεν είναι κατηγορία μοντέλου αλλά και οι 3 είναι πολυ αξιαγαμητες. Στο δικό μου σύστημα ήταν 7 - 7,5 ?

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Αυτο το εχω πει και πιο παλια κατα την γνωμη μου κανενας δεν πρεπει να βγει χωρις να εχει μιλησει "εντατικα" στο τηλ ...τοσα γινονται...
Αν στο " τι κατηγορία ηταν" μιλάς για εμφάνιση καμία από τρεις δεν είναι κατηγορία μοντέλου αλλά και οι 3 είναι πολυ αξιαγαμητες. Στο δικό μου σύστημα ήταν 7 - 7,5 ?
Ok μιλας καθαρα για Amateur ...Πολυ καλα

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Αρα αλλος ενας που παραδεχτηκε ( Εκτος εμενα) οτι ειχε καποιες επιτυχιες... Και ο αγωνας συνεχιζεται...

Matthew James

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Κριτικές
2
Like
700
Πόντοι
361
Προσωπικά αυτό ακριβώς ψάχνω στο lunona, καβλιαρικα αματουρια που συμπληρώνουν το χαρτζιλίκι του μπαμπά κάνοντας ραντεβού. Θέλω την κουβεντουλα, τη γνωριμία, το σεξ πάει πολύ καλύτερα μετά. Άσε που λόγω ηλικίας (42) δυσκολεύομαι να μου σηκωθεί 2 φορές μέσα σε μια ώρα, χωρίς χημεία.

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Προσωπικά αυτό ακριβώς ψάχνω στο lunona, καβλιαρικα αματουρια που συμπληρώνουν το χαρτζιλίκι του μπαμπά κάνοντας ραντεβού. Θέλω την κουβεντουλα, τη γνωριμία, το σεξ πάει πολύ καλύτερα μετά. Άσε που λόγω ηλικίας (42) δυσκολεύομαι να μου σηκωθεί 2 φορές μέσα σε μια ώρα, χωρίς χημεία.
Το λεω καθαρα για καποιους που μπορει να εχουν την οποια αμφιβολια οτι κανεις δεν γαμαει στο Putanona...

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.567
Πόντοι
21.585
Το λεω καθαρα για καποιους που μπορει να εχουν την οποια αμφιβολια οτι κανεις δεν γαμαει στο Putanona...
το θεμα ειναι δεν εχουν αναφερθει ακομα προφιλ που ..... γαμιουνται
δυσκολευουμε την κατασταση στο νημα.... πολυ
Κι αυτες ραντεβου ψαχνουν και οχι τα δεν ξερω πόσα ...... 0.035 ευρω ανά Lun

φιλικά παντα :hi:

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
το θεμα ειναι δεν εχουν αναφερθει ακομα προφιλ που ..... γαμιουνται
δυσκολευουμε την κατασταση στο νημα.... πολυ
Κι αυτες ραντεβου ψαχνουν και οχι τα δεν ξερω πόσα ...... 0.035 ευρω ανά Lun

φιλικά παντα :hi:
Αυτος ειναι ο σκοπος μας τωρα να το αναδειξουμε αυτο αλλα εδω πρεπει η συμμετοχη να ειναι "Καθολικη" απο ολους ...

Δεν ειναι μονο τα 0.035 ευρω που λες ειναι και τα Video 300 ευρω το ενα (και παραπανω) διαρκειας μολις 2 λεπτων...ξερεις

Αρα καποιες που "ξερουν" και μπορουν το προτιμουν αυτο αντι να τις γαμανε...

Τελευταία τροποποίηση:

Matthew James

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Κριτικές
2
Like
700
Πόντοι
361
Να υπενθυμίσω στους φίλους στα ονόματα από cg που έχουν αναφερθεί στο thread, όλα από Θεσσαλονίκη
KseniaRalli, Inna_zita, Adamak (προσοχή fake φωτό), NefeliPapastathatou.
Για τις 3 τελευταίες μιλάω με ιδία άποψη.

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Να υπενθυμίσω στους φίλους στα ονόματα από cg που έχουν αναφερθεί στο thread, όλα από Θεσσαλονίκη
KseniaRalli, Inna_zita, Adamak (προσοχή fake φωτό), NefeliPapastathatou.
Για τις 3 τελευταίες μιλάω με ιδία άποψη.
Η Adamak ειναι Call ? Γιατι αν ειναι η Θεσσαλονικη εχει 4 Call Εγω ειχα μεινει στα 3 για αυτο το λεω

Αρα η Θεσσαλονικη παιζει με 4 Call Girls η Amateurs και στην Αθηνα ακομα τιποτα

Τελευταία τροποποίηση:

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Tα Call Girls η Amateurs (Δεν εχει διευκρινιστει ακομα καθαρα) που εχουν αναφερθει στην Θεσσαλονικη

NefeliPapastathatou, 25 Thessaloniki

inna_zita,25 Thessaloniki

Adamak,24 Thessaloniki ( Photo Fake )

KseniaRalli,30 Thessaloniki

* Να θυμισω την διαφορα του Call Girl (Επαγγελματιας) και του Amateur ( Ερασιτεχνης)

Τελευταία τροποποίηση:

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
KristiRosa,21 Athens Νεα Photo Πολυ καλυτερη Μωρο μου εσυ...

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Faih_Sexy,31 Athens Νεα Photo Πολυ χειροτερη βγαλε μωρη τα γυαλια να σε δουμε...

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
BaeBae,24 Athens Νεα Photo Πολυ καλυτερη μεσα στην καυλα...

sophiecap,31 Athens Νεα Photo Καλυτερη...

Herculas

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
18
Like
1.216
Πόντοι
6.765
Με τις κλειδωμένες φωτογραφίες που έχουν τι παίζει ;

Stories