Νέα

Lunona

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freesoul77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

manplay1985

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
106
Πόντοι
0
Το καλο ειναι οτι γελαμε ο SmartBoy δινει ρεστα.Μας τα τρωνε τζαμπα ας γελασουμε και λιγο.Να βρεθουμε αυριο τυχαια και οι 2 την ιδια ωρααχαχαχα.Ε ρε βρεμμενη σανιδα που πρεπει να πεσει

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Υπάρχει ένδειξη οτι ειναι call girl...
Αν ειμασστε "Σιγουροι" να την "κρεμασουμε" δεν εχουμε και καμμια ενεργη στην Αθηνα Η Θεσσαλονικη εχει 3 Call Girl ενεργα και εμεις κανενα

Τελευταία τροποποίηση:

manplay1985

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
106
Πόντοι
0

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.567
Πόντοι
21.585
Παρτε ρε σεις κανενα τηλ να δοκιμασουμε τις "βορειες"
Αμα θελετε να γελασετε να σας συστησω κανενα site με ανεκδοτα, να σας μεινουν και τα φραγκα στην τσεπη

manplay1985

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
106
Πόντοι
0
Παρτε ρε σεις κανενα τηλ να δοκιμασουμε τις "βορειες"
Αμα θελετε να γελασετε να σας συστησω κανενα site με ανεκδοτα, να σας μεινουν και τα φραγκα στην τσεπη
Γιατι δινουν τηλ.Κλαμααααχαχαχα

manplay1985

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
106
Πόντοι
0
Μαγκες να συγκεντρωθουμε οι του Λουνα Μαρουσι για καφε να γνωριστουμε και εντος εδρας να τις γλενταμε που μας λενε παραμυθια.ΥΓ.Για Mary_Beaty ειναι νεα δεν ειχαμε μιλησει αν και ειχε στειλει παλιοτερα πριν κανα 7ημερο.ΥΓ2.Πολλα νεα ακκαουντς μαλλον θα μας διαβαζουν και φτιαχνουν νεα.

Συνημμένα

• FDo6UOKWUAIQSuj.jpg
    FDo6UOKWUAIQSuj.jpg
    112,9 KB · Εμφανίσεις: 23

manplay1985

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
106
Πόντοι
0
ζητας και αν δεν .... αντε γεια
Δεν ειναι τσατ-αδικο το πουτανονα, εσεις το κανετε :confused:
εγω τουλαχιστον εφαγα 1 χηνα αποτελεσμα 0 μονο βιντεο-φωτο στο τηλ.θααα κανονισουμε το καλυτερο...δηλαδη του Αγιου Ανημερα.Τι να πω δε ξερω πια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτες που μου ειπαν για τις 2 μεγαλες κοριτσοπαρεες απο Marusi ( 2 παρεες απο 7-8 κοριτσια η καθε μια παρεα) δεν ειναι απο Marusi...
Ααααα εκει κανονιζουν δηλαδη μονο.Gotcha

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Μαγκες να συγκεντρωθουμε οι του Λουνα Μαρουσι για καφε να γνωριστουμε και εντος εδρας να τις γλενταμε που μας λενε παραμυθια.ΥΓ.Για Mary_Beaty ειναι νεα δεν ειχαμε μιλησει αν και ειχε στειλει παλιοτερα πριν κανα 7ημερο.ΥΓ2.Πολλα νεα ακκαουντς μαλλον θα μας διαβαζουν και φτιαχνουν νεα.
Αυτο το εχω τονισει ειναι σιγουρο το ξερω απο "μεσα" τα διαβαζουν ολα απο εδω... Μου το εχουν πει κοριτσια ενεργα...

Τελευταία τροποποίηση:

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.567
Πόντοι
21.585
εγω τουλαχιστον εφαγα 1 χηνα αποτελεσμα 0 μονο βιντεο-φωτο στο τηλ.θααα κανονισουμε το καλυτερο...δηλαδη του Αγιου Ανημερα.Τι να πω δε ξερω πια.
οχι ρε φιλε μια χηνα, παρα πολλα
το κοπη τη πιτα το μαρουσι για καφε μεσα ειμαι

Joetribiani

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
161
Πόντοι
1
Αυτες που μου ειπαν για τις 2 μεγαλες κοριτσοπαρεες απο Marusi ( 2 παρεες απο 7-8 κοριτσια η καθε μια παρεα) δεν ειναι απο Marusi...
Κανανε τριπλά δλδ.....
Αυτο το εχω τονισει ειναι σιγουρο το ξερω απο "μεσα"... Μου το εχουν πει κοριτσια ενεργα...
Δουλεύεις κ για αυτές, double agent hahahaha

manplay1985

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
106
Πόντοι
0
οχι ρε φιλε μια χηνα, παρα πολλα
το κοπη τη πιτα το μαρουσι για καφε μεσα ειμαι

Kαι εγω το ψηνω.Να ανταλλαξουμε δεδομενα κιολας.Γτ εκει μεσα παραγινε το δουλεμα

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Αρχοντομαγκες τα μηνυματα οχι "κατα ριπας" μηνυμα με μηνυμα μετα απο 1-2 ωρες αλλιως θα παρουμε τον πουλο...

Photo και Video δεν ανοιγουμε ουτε πεθαμενοι ...

Οποια και να ειναι η αλλη...

Αυτο θελουν...

Joetribiani

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
161
Πόντοι
1
Αρχοντομαγκες τα μηνυματα οχι "κατα ριπας" μηνυμα με μηνυμα μετα απο 1-2 ωρες αλλιως θα παρουμε τον πουλο...

Photo και Video δεν ανοιγουμε ουτε πεθαμενοι ...

Οποια και να ειναι η αλλη...

Αυτο θελουν...
Όποιος ανοίξει φωτό κ βίντεο είναι για απέλαση ?

Συμφωνώ με τους κανονες...απο εμενα Ναι σε ολα!

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
ζητας και αν δεν .... αντε γεια
Δεν ειναι τσατ-αδικο το πουτανονα, εσεις το κανετε :confused:
Στον Φιλο The Tester αυτη που θα σου "δωσω" ειχε βγαλει και τηλ στο Profile της πιο παλια αν ειναι μουφα δεν ξερω αλλα ισως δεν ειναι

δεν εχεις να χασεις τιποτα ( Ετσι και αλλιως εσυ στα 3 μνμ "καθαριζεις" ) MariaPep,21 Athens

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.567
Πόντοι
21.585
Στον Φιλο The Tester αυτη που θα σου "δωσω" ειχε βγαλει και τηλ στο Profile της πιο παλια αν ειναι μουφα δεν ξερω αλλα ισως δεν ειναι

δεν εχεις να χασεις τιποτα ( Ετσι και αλλιως εσυ στα 3 μνμ "καθαριζεις" ) MariaPep,21 Athens
παρερμηνευσες, οπως ειπα αν δεν υπαρχει αλλος τροπος επικοινωνιας μετα απο 3 μηνυματα δεν ασχολουμουν
προφιλ δεν εχω ενεργο εδω και χρονια, οποτε αν εχεις τηλ μου στελνεις, δεν ξανανοιγω λογαριασμο
μετα πολυ ευχαριστως να ενημερωσω

manplay1985

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
106
Πόντοι
0
Σαν μανιταρια πεταγονται οι ατιμες και εχω μπλοκαρει του κοσμου απο αυτα που λετε οι ιδιοι ή μονος μου.Δηλαδη μακελειο και επιτυχια με οτι απομεινε μηδεν ακομα.Απορια θα βγαινε κανεις χωρις τηλ σε καφε-μπαρ με καμια;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom