SMARTBOY
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2021
- Like
- 835
- Πόντοι
- 96
Αν δεν κανω λαθος αυτη παλια εγραφε Θεσσαλονικη τωρα Αθηνα (Δεν ειναι σιγουρο αυτο μπορει να μην θυμαμαι καλα και να λεω μαλακιες)Άποψη για την claire_b_I,32 έχει κανένας
Αν δεν κανω λαθος αυτη παλια εγραφε Θεσσαλονικη τωρα Αθηνα (Δεν ειναι σιγουρο αυτο μπορει να μην θυμαμαι καλα και να λεω μαλακιες)Άποψη για την claire_b_I,32 έχει κανένας
Ναι έχει 2 εβδομάδες που το άλλαξεΑν δεν κανω λαθος αυτη παλια εγραφε Θεσσαλονικη τωρα Αθηνα (Δεν ειναι σιγουρο αυτο μπορει να μην θυμαμαι καλα και να λεω μαλακιες)
Μυστήριο τραίνο αυτή, την παίδεψα πριν καιρό να την δω από κοντά...δεν το κατάφερα τελικα.Αν δεν κανω λαθος αυτη παλια εγραφε Θεσσαλονικη τωρα Αθηνα (Δεν ειναι σιγουρο αυτο μπορει να μην θυμαμαι καλα και να λεω μαλακιες)
Πριν λίγο καιρό την είδα οτι έκανε προφίλ και στο seeking...Μυστήριο τραίνο αυτή, την παίδεψα πριν καιρό να την δω από κοντά...δεν το κατάφερα τελικα.
Αρα θυμαμαι καλα ε ? Και μονο αυτο φτανει τι αλλο να μας κανειΝαι έχει 2 εβδομάδες που το άλλαξε
No future, πόρτα σε επαρχιακό club..miss_eva,22 Kifissia Εβαλες και την παγιετα και ολα καλα... Μωρη απο τα μπουζουκια ειναι η Photo
Οταν το εκανες αυτο εγραφε Αθηνα η Θεσσαλονικη ? Λογικα Θεσσαλονικη ε ?Μυστήριο τραίνο αυτή, την παίδεψα πριν καιρό να την δω από κοντά...δεν το κατάφερα τελικα.
Αυτή θεωρεί τον εαυτό της, σουπερ μοντελ ενώ απλά έχει περάσει η μπογιά της....Αρα θυμαμαι καλα ε ? Και μονο αυτο φτανει τι αλλο να μας κανει
Καλα και εγω θελω να ειμαι ο Elvis Presley αλλα δεν ειμαι η καθε μια οτι θελει λεει...Αυτή θεωρεί τον εαυτό της, σουπερ μοντελ ενώ απλά έχει περάσει η μπογιά της....
Ε αφου ειμαστε εμεις οι "Μαλακες" κοροιδα ειναι αυτεςΠάντως πολλά νέα προφίλ..... γιατί???
ΘεσσαλονίκηΟταν το εκανες αυτο εγραφε Αθηνα η Θεσσαλονικη ? Λογικα Θεσσαλονικη ε ?
Όλα στην φόρα, να βάλουν μυαλό οι πωλήτριες. Άλλωστε είς γνώση μας τα λέμε δημόσια...Να ξερετε οτι τα διαβαζουν ολα αυτα που γραφουμε ( Απλα το θυμιζω) Εμεις την "Δουλεια" μας κανονικα οπως το παμε...
εκλαψααχαχαχαmiss_eva,