You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lunona
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freesoul77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 138K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
SMARTBOY
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2021
- Like
- 835
- Πόντοι
- 96
Και ακουστε και το καλυτερο Πηγα σε ενα φιλο χθες ετσι για βολτα και ενω κερασε μια μπιρα ( Online στο Putanona αυτος εντωμεταξυ και να παιρνει Video για πλακα τα χιλιαρικα απο την πιστωτικη να φευγουν "αερα")
Του λεω "κοψε ρε μαλακα λιγο" και τι μου απανταει? Και αμα μου θυμωσουν τα κοριτσια και δεν μου μιλανε?
Ε αυτο ηταν ακουσε οσα εχει να ακουσει το τελευταιο 3μηνο τον εβρισα και εφυγα...
Του λεω "κοψε ρε μαλακα λιγο" και τι μου απανταει? Και αμα μου θυμωσουν τα κοριτσια και δεν μου μιλανε?
Ε αυτο ηταν ακουσε οσα εχει να ακουσει το τελευταιο 3μηνο τον εβρισα και εφυγα...
Joetribiani
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2021
- Like
- 161
- Πόντοι
- 1
Δεν θα μου μιλάνε τα κορίτσια.... καλό....αρα σε έχουνε μόνο για τάισμα...πηγε κ εμένα να μου το πει κ έφαγε delete πρίν προλαβει να πατήσει enter...
SMARTBOY
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2021
- Like
- 835
- Πόντοι
- 96
Και οχι μονο αυτο τους ταζουν μελλοντικα Video High Class ( 2 -3 -4 τεμαχιων αξιας 10-15.000 Luns το ενα) Αρα μιλαμε για φοβερη μπιζνα σε ολα τα επιπεδα θα μου πεις αφου υπαρχουν τα κοροιδα γιατι να μην το κανουν...Δεν θα μου μιλάνε τα κορίτσια.... καλό....αρα σε έχουνε μόνο για τάισμα...πηγε κ εμένα να μου το πει κ έφαγε delete πρίν προλαβει να πατήσει enter...
SMARTBOY
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2021
- Like
- 835
- Πόντοι
- 96
Και για οσους δεν ξερουν ποσο κοστιζει το "εισητηριο"
Τιμη ανα Lun απο 0.0157 εως 0.0375 ευρω
Για καθε μηνυμα χρειαζονται 13 Luns (Εως 23 χαρακτηρες το μνμ)
Αυτο σημαινει 0.20 εως 0.49 ευρω ανα μηνυμα (το πιο απλο)
*Η τιμη των Luns διαφοροποειται αναλογα το πακετο μηνυματων που θα αγορασεις
Τιμη ανα Lun απο 0.0157 εως 0.0375 ευρω
Για καθε μηνυμα χρειαζονται 13 Luns (Εως 23 χαρακτηρες το μνμ)
Αυτο σημαινει 0.20 εως 0.49 ευρω ανα μηνυμα (το πιο απλο)
*Η τιμη των Luns διαφοροποειται αναλογα το πακετο μηνυματων που θα αγορασεις
SMARTBOY
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2021
- Like
- 835
- Πόντοι
- 96
sexy2222,22 Athens παρα πολυ "επιδοξο" Sugari...
28Anita,29 Athens Νεα Photo ετσι και ετσι
JuicyJu22 Marusi Νεα Photo καλυτερη...
Lia99_,20 Athens Νεα Photo τιποτα τα ιδια
Darkqueen,25 Athens Νεα Photo καλυτερη...
Anastasia31,32 Athens Νεα Photo πολυ καλυτερη
Natasha77,26 Athens Δεν ειχε κανει "τιποτα" απο οτι θυμαμαι και ξαναμπηκε παλι ως New
SabrinaLaura,23 Πριν λιγο καιρο ηταν Κηφισια τωρα Νεα Σμυρνη Αυριο που θα παει ?
28Anita,29 Athens Νεα Photo ετσι και ετσι
JuicyJu22 Marusi Νεα Photo καλυτερη...
Lia99_,20 Athens Νεα Photo τιποτα τα ιδια
Darkqueen,25 Athens Νεα Photo καλυτερη...
Anastasia31,32 Athens Νεα Photo πολυ καλυτερη
Natasha77,26 Athens Δεν ειχε κανει "τιποτα" απο οτι θυμαμαι και ξαναμπηκε παλι ως New
SabrinaLaura,23 Πριν λιγο καιρο ηταν Κηφισια τωρα Νεα Σμυρνη Αυριο που θα παει ?
Τελευταία τροποποίηση:
SMARTBOY
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2021
- Like
- 835
- Πόντοι
- 96
Αν λες τα Αντρικα μηνυματα εγω ο μαλακας χαχα αν λες τα Γυναικεια διαφορες καργιολες ( Παντα για ερευνα να ξερουμε που "παιζουμε")με το συμπαθειο ποιος γραφει τετοια μηνυματα στο πουτανονα?
TheTester
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 73
- Like
- 8.567
- Πόντοι
- 21.585
ρε φιλε ΠΟΤΈ πανω απο 3 πμ αν δεν παρεις νουμερο
πηγαινε στο SA καλυτερα
και οικονομια θα κανεις και σιγουρο αποτελεσμα θα εχεις
εντωμεταξυ σε ρωτησα κιολας σε πμ, βαλτε εδω μεσα τα προφιλ που κανουν βιζιτες
αν ξανα-ανοιξω το λογαριασμο μου στο πουτανονα θα ειναι για να παω στα σιγουρα, που με την καμια δεν τον ανοιγω
λεφτα για πεταμα ειναι εντελως
πηγαινε στο SA καλυτερα
αν ξανα-ανοιξω το λογαριασμο μου στο πουτανονα θα ειναι για να παω στα σιγουρα, που με την καμια δεν τον ανοιγω
SMARTBOY
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2021
- Like
- 835
- Πόντοι
- 96
Απαντας μονος σου στην ερωτηση σου Αν παρεις τηλ με 3 μνμ ειναι Call Girl (Βιζιτες) Οσο αφορα αυτες που κανουν Βιζιτες εχουν αναφερθει ηδη 3 Δεν ειναι ευκολο ...αυτο ξερειςρε φιλε ΠΟΤΈ πανω απο 3 πμ αν δεν παρεις νουμερο
πηγαινε στο SA καλυτερα
TheTester
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 73
- Like
- 8.567
- Πόντοι
- 21.585
μα αφου θα πας στο κρεβατι γιατι να πας με 30 μηνυματα και οχι με 3?Απαντας μονος σου στην ερωτηση σου Αν παρεις τηλ με 3 μνμ ειναι Call Girl (Βιζιτες) Οσο αφορα αυτες που κανουν Βιζιτες εχουν αναφερθει ηδη 3 δεν ευκολο ...αυτο ξερεις
φιλε σκορπας φραγκα χωρις αντικρυσμα
μην τις κακομαθαινεις
SMARTBOY
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2021
- Like
- 835
- Πόντοι
- 96
Μαλλον δεν εχεις διαβασει τι κανω Και με 3000 μνμ κρεβατι δεν πας Εγω κανω εκτεταμενη ερευνα (σιχαινομαι τις Sugar) απλα και μονο για την μαλακια μου την ματαιοδοξια μου και την ενημερωση μου ( Μπορει καποιοι να συμφωνουν και καποιοι οχι)μα αφου θα πας στο κρεβατι γιατι να πας με 30 μηνυματα και οχι με 3?
φιλε σκορπας φραγκα χωρις αντικρυσμα
μην τις κακομαθαινεις
TheTester
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 73
- Like
- 8.567
- Πόντοι
- 21.585
σεβαστο αυτο που κανεις και προσφερεις εδω μεσαΜαλλον δεν εχεις διαβασει τι κανω Και με 3000 μνμ κρεβατι δεν πας Εγω κανω εκτεταμενη ερευνα (σιχαινομαι τις Sugar) απλα και μονο για την μαλακια μου την ματαιοδοξια μου και την ενημερωση μου ( Μπορει καποιοι να συμφωνουν και καποιοι οχι)
σε κρεβατι πας και με 3, το θεμα ειναι τι θελεις
τωρα καταλαβατι ψαχνεις, σεβαστό
οποτε θελεις πμ
SMARTBOY
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2021
- Like
- 835
- Πόντοι
- 96
Αν εννοεις με 3 μνμ για Call Girl συμφωνω η με amateur Αν εννοεις για Sugar Girl διαφωνω "εκει εχει πορεια" αποψη μου αυτοσεβαστο αυτο που κανεις και προσφερεις εδω μεσα
σε κρεβατι πας και με 3, το θεμα ειναι τι θελεις
τωρα καταλαβατι ψαχνεις, σεβαστό
οποτε θελεις πμ
TheTester
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 73
- Like
- 8.567
- Πόντοι
- 21.585
εγω παντα ζηταγα τηλ ή τροπο επικοινωνιας άμεσαΑν εννοεις με 3 μνμ για Call Girl συμφωνω η με amateur Αν εννοεις για Sugar Girl διαφωνω "εκει εχει πορεια" αποψη μου αυτο
αν εδινε καλως
τα υπολοιπα εκτος πουτανονα
δεν ηθελα να τις .... παντρευτω
SMARTBOY
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2021
- Like
- 835
- Πόντοι
- 96
εγω παντα ζηταγα τηλ ή τροπο επικοινωνιας άμεσα
αν εδινε καλως
Αυτο ειναι μια πολυ μεγαλη αληθεια που λες Και οσοι "χτυπατε" Call Girl στο Putanona αυτο πρεπει να κανετε που εκανε ο Φιλος The Testerεγω παντα ζηταγα τηλ ή τροπο επικοινωνιας άμεσα
αν εδινε καλως
Διοτι η "Ειδικοτητα" (χαχαχα) η δικη μου ειναι καθαρα στα Sugar Babies δεν ασχολουμε καθολου πια με Call
SMARTBOY
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2021
- Like
- 835
- Πόντοι
- 96
PussyCat99,25 Athens Αυτη απο 18 χρονων εγινε "ξαφνικα" 25 χαχα Τι αλλο θα δουμε πια...
Marialine,28 Glyfada Οποιος ειναι εκει κοντα ας "ακουμπησει" να δουμε τι παιζει...
Αν ξερει καποιος για την Kinky66,20 Athens κατι... δεν θα μου εκανε κοπο να το μαθω χαχα
NatalieBlonde,24 - TatianaB,24 - FIJI,23 Αυτες "μπαινουν" παντα μαζι (με διαφορα 2-5 λεπτα) Μαλλον ειναι "πωλητριες" του Putanona (Video-Photo) Προσοχη...
Marialine,28 Glyfada Οποιος ειναι εκει κοντα ας "ακουμπησει" να δουμε τι παιζει...
Αν ξερει καποιος για την Kinky66,20 Athens κατι... δεν θα μου εκανε κοπο να το μαθω χαχα
NatalieBlonde,24 - TatianaB,24 - FIJI,23 Αυτες "μπαινουν" παντα μαζι (με διαφορα 2-5 λεπτα) Μαλλον ειναι "πωλητριες" του Putanona (Video-Photo) Προσοχη...
Τελευταία τροποποίηση:
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K