greek legend
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2021
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Έχει καμία που ν αξίζει πραγματικά ;;
μπραβο ρε φιλε,εχεις αρχιδια και λες τα πραγματα με το ονομα τους,μακαρι σε ολους τους τομεις του πληρωμενου σεξ οι αντρες στην Ελλαδα να ειχαν το μυαλο σουKlarino1 Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια (υποχρεωση μου οτι μπορω κανω ο φτωχος)
CHRIS1971 Σε ευχαριστω για τα θερμα σου λογια θα το φτασω μεχρι εκει που δεν παει και παλι ευχαριστωμπραβο ρε φιλε,εχεις αρχιδια και λες τα πραγματα με το ονομα τους,μακαρι σε ολους τους τομεις του πληρωμενου σεξ οι αντρες στην Ελλαδα να ειχαν το μυαλο σου
Με λίγα λόγια: Το 95% - 99% είναι κοράκια που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα δώρα του σάιτ. Το υπόλοιπο είναι γκόμενες αματουρια που ψωνίζονται μέσω του σάιτ.Δηλαδή εγώ δεν έχω καταλάβει.Είχε τελικά αποτέλεσμα ή είναι παπάτζα να ξοδεύεις λεφτά για να αγοράζεις τοκεν για μηνύματα;
Πολυ σωστος ο φιλος Matthew James Στον φιλο padepadou θα απαντησω ως εξης 1ο Αν θελεις απλα να στελνεις μηνυματα να περναει η ωρα σου και να κανεις ηλεκτονικο Sexaki ειναι Ok (υποψιν ειναι ακριβο αυτο το Spor) 2ο Αν θελεις να "βγαλεις" γκομενακι απλα ξεχασε το 3ο Αν θελεις να γαμησεις Call Girl ειναι σχετικα ευκολο 4ο Αν θελεις να "χτυπησεις" Sugar θα πρεπει να ρωτησεις την τσεπη σου αν συμφωνει για καποια δεκαδες χιλιαδες ευρω για τα πρωτα σου εξοδα Αν θελεις την γνωμη μου επικεντρωσου η στην 1η περιπτωση η στην 3ηΔηλαδή εγώ δεν έχω καταλάβει.Είχε τελικά αποτέλεσμα ή είναι παπάτζα να ξοδεύεις λεφτά για να αγοράζεις τοκεν για μηνύματα;
Συνάδελφε εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης υπάρχει κάτι αξιόλογο σε άλλες πόλεις.Πολυ σωστος ο φιλος Matthew James Στον φιλο padepadou θα απαντησω ως εξης 1ο Αν θελεις απλα να στελνεις μηνυματα να περναει η ωρα σου και να κανεις ηλεκτονικο Sexaki ειναι Ok (υποψιν ειναι ακριβο αυτο το Spor) 2ο Αν θελεις να "βγαλεις" γκομενακι απλα ξεχασε το 3ο Αν θελεις να γαμησεις Call Girl ειναι σχετικα ευκολο 4ο Αν θελεις να "χτυπησεις" Sugar θα πρεπει να ρωτησεις την τσεπη σου αν συμφωνει για καποια δεκαδες χιλιαδες ευρω για τα πρωτα σου εξοδα Αν θελεις την γνωμη μου επικεντρωσου η στην 1η περιπτωση η στην 3η
Αν μιλας για Sugar βεβαιως και Κρητη και Βολο και Ιωαννινα και Πατρα αλλα εχουν να μπουν κατι "αιωνες" που αυτο σημαινει η οτι τις εχουν "νοικιασει" καποιοι η απλα αυτες παρακολουθουν για να χτυπησουν το επομενο θυμα. Οταν δω κατι να παιζει θα ενημερωσωΣυνάδελφε εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης υπάρχει κάτι αξιόλογο σε άλλες πόλεις.
Το καλύτερο προφανώς είναι το 4 αλλά ας ξεκινήσουμε από το 3ο.Πολυ σωστος ο φιλος Matthew James Στον φιλο padepadou θα απαντησω ως εξης 1ο Αν θελεις απλα να στελνεις μηνυματα να περναει η ωρα σου και να κανεις ηλεκτονικο Sexaki ειναι Ok (υποψιν ειναι ακριβο αυτο το Spor) 2ο Αν θελεις να "βγαλεις" γκομενακι απλα ξεχασε το 3ο Αν θελεις να γαμησεις Call Girl ειναι σχετικα ευκολο 4ο Αν θελεις να "χτυπησεις" Sugar θα πρεπει να ρωτησεις την τσεπη σου αν συμφωνει για καποια δεκαδες χιλιαδες ευρω για τα πρωτα σου εξοδα Αν θελεις την γνωμη μου επικεντρωσου η στην 1η περιπτωση η στην 3η
Πολυ σωστα το θετεις φιλε Bed Knight συμφωνω 100% μαζι σουΑς μας διαβαζουν. Εμείς εδώ πρέπει να προφυλάξουμε ο ένας τον άλλον από τα κοράκια του lunona. Έτσι λοιπόν προσθέτω άλλο ένα κοράκι ( εννοώντας αυτές που θέλουν να μας μαδήσουν μόνο με άνοιγμα φωτογραφιών και ανταλλαγή μηνυμάτων ) για Θεσσαλονίκ
Φιλε τα προφίλ στο λουνονα είναι αληθινά. Χωρίς αληθινό προφίλ η γκόμενα δεν πληρώνεται άρα δεν έχει λόγο να συμμετέχει. Το ζήτημα είναι αν όντως είναι αματουρι ή απλά θέλει να σε μαδήσει με τσατ και φωτογραφίες. Εφόσον είναι καινούρια κανείς δεν ξέρει. Μπες και ενημέρωσε μαςΤύποι, είδα Lunona νέο φυντάνι με όνομα Eleann, 19. Τι λέτε είναι η πραγματική ή μούφα;;;
Φιλε με βάση τα ενεργά προφίλ, μόνο στην Αθήνα υπάρχει μεγάλη προσφορά. Στην Θεσσαλονίκη πχ υπάρχουν καμία εκατοστή προφίλ εκ των οποίων 10-20 είναι ενεργά.Συνάδελφε εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης υπάρχει κάτι αξιόλογο σε άλλες πόλεις.
Το λέω γιατί οι φώτος της είναι από μια γνώστη ας πούμε που εμφανιζόταν σε video στο youtube..Και λέω είναι όντως αυτή ή απλά έχει πάρει τις φώτος από το instagram της γνωστής;;Φιλε τα προφίλ στο λουνονα είναι αληθινά. Χωρίς αληθινό προφίλ η γκόμενα δεν πληρώνεται άρα δεν έχει λόγο να συμμετέχει. Το ζήτημα είναι αν όντως είναι αματουρι ή απλά θέλει να σε μαδήσει με τσατ και φωτογραφίες. Εφόσον είναι καινούρια κανείς δεν ξέρει. Μπες και ενημέρωσε μας