Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 28.882
- Πόντοι
- 11.146
...δεκτον! Αλλα μετα απο μερικες σελιδες θα χαθουν μεσα στο νημα, οπως εγινε και σε αλλα κοριτσια!Γτ, εδώ δε μπορεί να γράψει όποιος θέλει;
...δεκτον! Αλλα μετα απο μερικες σελιδες θα χαθουν μεσα στο νημα, οπως εγινε και σε αλλα κοριτσια!Γτ, εδώ δε μπορεί να γράψει όποιος θέλει;
@Luna27 απάντα βρε αγάπη εδώ στο φίλο. Σε έχει κλείσει κανένας;Γιατί την έχει κλείσει κανένας;;;
Το μουνακι σου??Κάτι γίνεται
Έλα ντε.Τις έχω στείλει και Insta και εδώ, καμία απάντηση. Πάμε για άλλα και στανταράκια που ξέρω δεν θα απογοητευσουν.Γιατί την έχει κλείσει κανένας;;;
Υγρό και τρυφερόΤο μουνακι σου??
Έλα ντε.Τις έχω στείλει και Insta και εδώ, καμία απάντηση. Πάμε για άλλα και στανταράκια που ξέρω δεν θα απογοητευσου
Έλα ντε.Τις έχω στείλει και Insta και εδώ, καμία απάντηση. Πάμε για άλλα και στανταράκια που ξέρω δεν θα απογοητευσουν.
Τι να σε κάνω που δεν είχες κενό πρωινοΥγρό και τρυφερό
Αυτες ειναι δηλωσεις. Βαλτο και φωτοΥγρό και τρυφερό
Όχι τύπε μου. Εσύ;;Την έχεις κλείσει αδερφέ;;
Όχι...για αυτό ρώτησα αν την έχει κλείσει κανένας για σήμερα...Όχι τύπε μου. Εσύ;;
Εμένα μ έχει στείλει. Κ μιλήσαμε χθες στο viber. Για πιθανο ραντεβού σήμερα πρωινή ώρα.Ψιλομουφα μου μυρίζει το ολο σκηνικο. Κανεις δεν εχει παρει απαντηση πουθενα ξερω'γω. Ουτε σε mail ουτε σε ινστα,ουτε σε γραμμα,ουτε σε σηματα μορς.
Ωραιος! Γραψε τι παιχτηκε.Εμένα μ έχει στείλει. Κ μιλήσαμε χθες στο viber. Για πιθανο ραντεβού σήμερα πρωινή ώρα.
Μα το σήμερα πρωινή ώρα έχει περάσει ήδη.Εμένα μ έχει στείλει. Κ μιλήσαμε χθες στο viber. Για πιθανο ραντεβού σήμερα πρωινή ώρα.