troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.956
- Πόντοι
- 5.506
τι κανεις εδω?O κώλος... φυσικός;
τι κανεις εδω?O κώλος... φυσικός;
Τι κανει εδω ;τι κανεις εδω?
Πρεπει να ωριμασουν πρωτα,σαν το καλο ουισκιΤα αιτήματα στο insta πόσο καιρό τα αφήνεις σε αναμονή;
τι κανεις εδω?
κωλο ψαχνει το αρρωστακιΤι κανει εδω ;
δι υμας χωσε μια 200αρα ρε μπαρμπα να κανουμε παιχνιδι στα μπαρακια σημεραΕίμαι καλά και το ίδιο επιθυμώ και δι υμάς.
Μπάρμπα, όταν ακούς επικοινωνία μέσω instagram κατά κύριο λόγο, όταν το instagram είναι κλειδωμένος ο λογαριασμός, όταν ακούς από συνάδελφο να ρωτάει σε πόσο διάστημα εγκρίνει τα αιτήματα, κάτι δεν πάει καλά... Ξεπερνάμε μάλλον το κόλπο με τηλέφωνο μόνο με pm και πάμε στο ίνστα για κανονικό φακέλωμα που τα profile που δεν παραπέμπουν σε κανονικό προφιλ με φωτό κανονικές του ενδιαφερόμενου, δεν παίρνεις τηλέφωνο.Είμαι καλά και το ίδιο επιθυμώ και δι υμάς.
Δώσε τα φώτα σου στον λαό......ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟ......Μπάρμπα, όταν ακούς επικοινωνία μέσω instagram κατά κύριο λόγο, όταν το instagram είναι κλειδωμένος ο λογαριασμός, όταν ακούς από συνάδελφο να ρωτάει σε πόσο διάστημα εγκρίνει τα αιτήματα, κάτι δεν πάει καλά... Ξεπερνάμε μάλλον το κόλπο με τηλέφωνο μό΄νο με pm και πάμε στο ίνστα για κανονικό φακέλωμα που τα profile που δεν παραπέμπουν σε κανονικό προφιλ με φωτό κανονικές του ενδιαφερόμενου, δεν παίρνεις τηλέφωνο.
Μετά τις 15-7 τι λέει το πρόγραμμα;Αγάπες το παλιό τηλ λειτουργεί αλλά την προηγούμενη φορά κυκλοφόρησε παντού ενώ είχα πει συγκεκριμένα ότι όποιος θέλει το ζητάει από εμένα. Γενικά ευχαριστώ για τις συμβουλές αλλά δεν χρειάζεται να τα αναλύουμε όλα εδώ. Πάμε να περάσουμε καλά! Τα φιλιά μου!
Σύντομα ξανά!Μετά τις 15-7 τι λέει το πρόγραμμα;
Πότε θα είναι η επόμενη επίσκεψη στην Αθήνα;
Οκ δεν θα δώσεις όμως απάντηση η κάτι άλλο ...ωραία τα φιλλια σου αλλά να τα γευτούμε κιόλαςΑγάπες το παλιό τηλ λειτουργεί αλλά την προηγούμενη φορά κυκλοφόρησε παντού ενώ είχα πει συγκεκριμένα ότι όποιος θέλει το ζητάει από εμένα. Γενικά ευχαριστώ για τις συμβουλές αλλά δεν χρειάζεται να τα αναλύουμε όλα εδώ. Πάμε να περάσουμε καλά! Τα φιλιά μου!
Μπλε κατά προτίμηση.pare mia fanta καλυτερα
Γιατί την έχει κλείσει κανένας;;;Μεγάλη μέρα σήμερα, η 15η του μηνού. Θα διαβάσουμε τις πρώτες κριτικές για το κορίτσι μας..
...γτ ανοιξε καρτελα?!?!?!Μεγάλη μέρα σήμερα, η 15η του μηνού. Θα διαβάσουμε τις πρώτες κριτικές για το κορίτσι μας..
Γτ, εδώ δε μπορεί να γράψει όποιος θέλει;...γτ ανοιξε καρτελα?!?!?!