trake_trake
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2022
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλως ηρθες Luna στην παρεα του μπου
Ναι που μπορούμε να βρούμε τηλέφωνο;Αναμένουμε για περισσότερες πληροφορίες!!
Νομίζω δεν ισχύει πλέονΚαλώς ήρθες στο site Luna. Θα χαρώ όταν έρθεις να τα πούμε. Δυστυχώς δεν πρόλαβα την τελευταία φορά. Το τηλέφωνο που τελιώνει σε 34 ισχύει?
...καλως τη'να την περδικα!Καλησπέρα! Θα ήθελα ένα νέο νήμα για να σας ενημερώνω πότε κατεβαίνω Αθήνα
...καλως τη'να την περδικα!
Κοριτσαρε, βαλε στο προφιλ σου πληροφοριες (χαρακτηριστικα σου, βασικες υπηρεσιες, εξτρα υπηρεσιες, τιμη, ωρες, ξενοδοχεια/σπιτια/incall κτλ). Οσες περισσοτερες πληροφοριες εχεις στο προφιλ σου, τοσο λιγοτερα τα mail και τα πμ με ερωτησεις για να σε ταλαιπωρουν. Ομορφα και συμμαζεμενα
Και εμεις που δεν εχουμε instagram!!!Τι κανουμε δεσποινις?????????????????????Το email μονο και περιμενουμε!!Ωστε να μην προλαβουμε να κανονισουμε αυθημερον????????????????Το πρόγραμμα μου:
Ελεύθερο στοματικό, τελείωμα σώμα/στόμα, 69 και φιλιά στο στόμα.
Έξτρα πρωκτικό 50€
Αυταρχικό 30€
1 ώρα 100€
1μιση ώρα: 150€
2 ώρες 180€
Την Παρασκευή 15/7 θα είμαι διαθέσιμη για κέντρο Αθήνας 10 το πρωί με 7 το απόγευμα. Ραντεβού μέσω Instagram για αρχή. Τα email τα βλέπω με ποιο αργους ρυθμούς.
Όντως εμείς που δεν έχουμε ινσταγκραμ;Και εμεις που δεν εχουμε instagram!!!Τι κανουμε δεσποινις?????????????????????Το email μονο και περιμενουμε!!Ωστε να μην προλαβουμε να κανονισουμε αυθημερον????????????????
Μια από τα ίδια!Το mail που εστειλα δεν απαντηθηκε ποτε βασικα.
Θα απαντήσω αν και καλύτερο θα ήταν να κλείσουμε από τη Πέμπτη διότι για τελευταία στιγμή δεν μπορώ να εγγυηθώ.
Btw προτιμώ να βρισκόμαστε στο λόμπι του χοτελ να με δείτε και μετά κλείνετε δωμάτιο!
Η ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑBtw προτιμώ να βρισκόμαστε στο λόμπι του χοτελ να με δείτε και μετά κλείνετε δωμάτιο!
Θα απαντήσω αν και καλύτερο θα ήταν να κλείσουμε από τη Πέμπτη διότι για τελευταία στιγμή δεν μπορώ να εγγυηθώ.
Btw προτιμώ να βρισκόμαστε στο λόμπι του χοτελ να με δείτε και μετά κλείνετε δωμάτιο!
Στήθος φυσικό?Το πρόγραμμα μου:
Ελεύθερο στοματικό, τελείωμα σώμα/στόμα, 69 και φιλιά στο στόμα.
Έξτρα πρωκτικό 50€
Αυταρχικό 30€
1 ώρα 100€
1μιση ώρα: 150€
2 ώρες 180€
Την Παρασκευή 15/7 θα είμαι διαθέσιμη για κέντρο Αθήνας 10 το πρωί με 7 το απόγευμα. Ραντεβού μέσω Instagram για αρχή. Τα email τα βλέπω με ποιο αργους ρυθμούς.