Νέα

Λούστηκε με βενζίνη και έβαλε φωτιά γιατί τον είχαν πνίξει τα χρέη!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα on92
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
ουτε εβρισα ουτε ειρωνευτηκα ποτε νεκρο ανθρωπο ρε φιλε τι λες τωρα

οχι τυπε απλα βριζεις τους γονεις τους.καταλαβαινω τι θες να πεις κ συμφωνω απολυτα απλα θεωρω οτι δεν χρειαζεται να βριζουμε .

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Δεν ξέρω..  τι να σας πω... Αν νομίζετε πως αν γράψετε μια εξυπνάδα εδώ μέσα ή αλληλοβριστούμε μεταξυ μας αλλάζει κάτι?

Το να μη σε νοιάξει ο πόνος του άλλου. άντε ας πουμε το καταλαβαίνω.. Αλλά να τον κοροϊδεύεις! Να τον χλευάζεις! Το οτι κρυβομαστε πισω απο την ανωνυμία μας και το πληκτρολόγιο μας...μας κάνει παντοδύναμους?

Με νοιάζει η γνώμη του άλλου. Οπως νοιαζει και εσας. Δε ξερω.. ποστάρω..αλλα πιο πολυ διαβάζω...

Τα πιο πολλά threads γραφουν βλακειες.. Θα πεις .. στο bourdela εισαι..δεν εισαι στο forum πυρηνικής φυσικής..
Αλλα δεν υπάρχει ένα ήθος μέσα σε όλους? Ακόμα και στον πιο αναίσθητο..

Ναι ειναι μικρογραφία της κοινωνίας Nio.. Αυτό το ξεχνάω όταν μπαίνω εδω μέσα... Αλλά όταν μπαίνω στην αρχική σελίδα..και βλέπω τα θέματα που εναλλάσσονται...σαν να βλέπεις ειδήσεις στην τηλεοραση...σαν να είσαι έξω...
Τα ίδια σκατά παντου...

Που να ποστάρεις και τι? Σαν κρεατομηχανή είναι...

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Το να μη σε νοιάξει ο πόνος του άλλου. άντε ας πουμε το καταλαβαίνω.. Αλλά να τον κοροϊδεύεις! Να τον χλευάζεις! Το οτι κρυβομαστε πισω απο την ανωνυμία μας και το πληκτρολόγιο μας...μας κάνει παντοδύναμους?
Όχι. Μας κάνει Έλληνες απλά.

Ξεκόλα - time to move on. ;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
γνωμη μου? τραγικη κατάσταση..

αλλα μην κατηγορουμε ολοι αυτους που κανανε τοσα χρονια κατάχρηση στα δανεια και στης κάρτες

περιμένε κανενας οτι θα φτασουμε εδω περα?

Και φυσικα οχι, οταν ο παπανδρεας φωναζες φτανει ποια και λεφτα υπαρχουν σαν στοκοι που ειναι εδω στην ελλαδα τον πιστεψανε

Ολοι νομιζαν οτι θα υπαρχουν δουλειες και οτι θα παμε καλύτερα

ελα μου ομως που συμβαινει το αντιθετο

και δεν φτάνει αυτο, η ελλειψη παιδείας και αντιληψης της πραγματικότητας ειναι το χειρότερο..

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 55χρονος στην απόγνωσή του πήγε να βάλει τέλος στην ζωή του με αυτό τον τρόπο.
Η είδηση έχει κάνει το γύρο του κόσμου και έχει αναδημοσιευθεί σε ξένες εφημερίδες.
Διαρκώς φώναζε ότι τον πνίγουν τα χρέη και ότι είχαν προσπαθήσει να τον κάψουν ζωντανό μαζί με την οικογένειά του.
Ήταν λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής. Κρατώντας έναν τηλεβόα στο ένα χέρι και ένα μπιτόνι με βενζίνη στο άλλο, άρχισε να διαμαρτύρεται εναντίον της κυβέρνησης, των τραπεζιτών και των πολιτικών κομμάτων και απειλούσε ότι θα αυτοπυρποληθεί, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
Σε κάποια στιγμή περιέλουσε τον εαυτό του με βενζίνη και έβαλε φωτιά στα ρούχα του με έναν αναπτήρα που κρατούσε.
Για καλή του τύχη όμως άνδρες της ομάδας "Ζήτα", που έφτασαν από την πρώτη στιγμή στο σημείο, καθώς και υπάλληλοι κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά.
Ο 55χρονος μεταφέρθηκε με ελαφρά εγκαύματα στο στήθος και την πλάτη, σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

ΜΕΓΙΣΤΟ ΘΥΜΑ

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
Και θα συγκινηθει νομιζεις παααααρα πολυ.
Το μονο που ενδιαφερει τον αντμιν ειναι να μη πεσει σε επισκεψημοτητα το κωλοχανειο του και χασει κανα φραγκο.

Πεστα ρε Τσάκωνα......

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66

αλλα μην κατηγορουμε ολοι αυτους που κανανε τοσα χρονια κατάχρηση στα δανεια και στης κάρτες

Και φυσικα οχι, οταν ο παπανδρεας φωναζες φτανει ποια και λεφτα υπαρχουν σαν στοκοι που ειναι εδω στην ελλαδα τον πιστεψανε

και δεν φτάνει αυτο, η ελλειψη παιδείας και αντιληψης της πραγματικότητας ειναι το χειρότερο..
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: πολυ σωστος.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166

Το σχεδιο τους ειναι αυτο !!!  :uglystupid:
Λαος χωρις παιδεια, ειναι αρνι ετοιμο προς σφαγη !!!

Επισκέπτης
Όταν αυτός γίνει καλά,το βέβαιο είναι ότι θα ρίχνει κάθε μέρα και από 2 φάσκελο στον εαυτό του..... :headbang:

Ένα για τα χρέη (γιατί τα χρέη δε δημιουργούνται μόνα τους),και ένα γιατί πήγε να αυτοκτονήσει.....συνέλθετε ρε γαμώτο :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Κατά τα άλλα τον πάω γιατί είναι 55αρης,ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
.........

warnmute.gif
 Σε[/URL] βάλαμε διαχειριστή και δε το ξέρουμε μήπως??? Και όχι μόνο κάνεις υποδείξεις αλλά βρίζεις και μέλη. Ηρέμησε και τα ξαναλέμε σε 10 μέρες.

:o

Επισκέπτης
Δεν θα σου κανω τη χαρη να ασχοληθω μαζι σου.
Σου απαντησαν ηδη οι φιλοι axaxouxas sarouman gt1212 και τους ευχαριστω.

Τι σε πίκρανε αγόρι μου;;;; Θείος σου ήταν ο καιόμενος;;;;

Και έπειτα  ο τζι τι 1212 άρχισε πρώτος....οπότε πιο τίμιο θα ήταν να μιουτάρετε και αυτόν...... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

OP
OP
O

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Τι σε πίκρανε αγόρι μου;;;; Θείος σου ήταν ο καιόμενος;;;;

Και έπειτα  ο τζι τι 1212 άρχισε πρώτος....οπότε πιο τίμιο θα ήταν να μιουτάρετε και αυτόν...... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Απλα εγω ξεκινησα το θεμα,οποτε το αναπηρος σε μενα πηγαινε........

Επισκέπτης
Απλα εγω ξεκινησα το θεμα,οποτε το αναπηρος σε μενα πηγαινε........

Έχει και ένα δίκιο όμως η Βίλμα....ε; Μη λέμε ψέματα

Κατ'αρχήν εσύ άνοιξες ΟΛΟΚΛΗΡΟ θρεντ για έναν που ΔΕΝ πέθανε καν....απλά έκανε απόπειρα αυτοκτονίας....ας το έβαζες στα νέα,άρθρα,κτλ ή σε ένα θρεντ στα πολιτικά ξερωγώ.....

Κατά τα άλλα αλλοί βρίζουν 100 φορές περισσότερο απ'ότι η βίλμα...αλλά η βίλμα σας πείραξε....επειδή είναι γυναίκα μήπως; :birdman:

Επισκέπτης
Και έπειτα τα χρέη δεν φτιάχνονται από μόνα τους......νομίζω....οπότε ότι έπαθε,υπεύθυνος είναι αυτός ο 55αρης.- :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

OP
OP
O

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Κατ'αρχήν εσύ άνοιξες ΟΛΟΚΛΗΡΟ θρεντ για έναν που ΔΕΝ πέθανε καν....απλά έκανε απόπειρα αυτοκτονίας....ας το έβαζες στα νέα,άρθρα,κτλ ή σε ένα θρεντ στα πολιτικά ξερωγώ.....

Δηλαδη επρεπε να πεθανει για να ασχοληθουμε ? ? :helpplea:
Αυριο φιλε μπορει να αυτοκτονησει ο γειτονας σου,ενας φιλος σου,καποιος συγγενης.......
Δεν πρεπει να προβληματιστουμε για το που οδηγειται η κοινωνια μας ? ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom