40DDD
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2011
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
Γιατί... θα το έκανε νομίζεις;Ελεγα να ζητήσω απο το administrator να τα σβησει..αλλά θέλω εκεί να φαίνονται... ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΤΗΝΗ!!!
Γιατί... θα το έκανε νομίζεις;Ελεγα να ζητήσω απο το administrator να τα σβησει..αλλά θέλω εκεί να φαίνονται... ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΤΗΝΗ!!!
ρε στόκε το δικό μου ποστ πήγαινε στις μοιρολογίστρες/τρολ του σάιτ.Δεν ξέρω έχω περάσει καλά πολλές φορές μπαίνοντας σαυτό το site... Εχω γελάσει, έχω αστειευτεί, έχω μιλήσει για σεξ, για πουτάνες, για ανωμαλίες για όλα σχεδόν..
Εντάξει εχουμε συνηθίσει να βλέπουμε ειδήσεις.. να μας λένε για άτομα που σκοτώνονται και μετά στο καπάκι να μας προβάλλουν διαφημίσεις για το ποιες σερβιέτες είναι πιο απορροφητικές και εμείς να τρώμε... Μας εκπαιδεύουν στη αναισθησία..
Αλλά αυτό το πράγμα που διάβασα τώρα ήταν η πλήρης ΑΠΟΚΤΗΝΩΣΗ...
Σοβαρά με απογοητεύει πλήρως, συχνά τελευταία, ααυτό το site...οι άνθρωποι που γράφουν...
Να βρίζετε κάποιον που κόντεψε να πεθάνει! Να ανεβάζετε τραγούδια κάτω απο τη φωτο του αυτοπυρπολισμού του! Απίστευτο ρε παιδιά...
Δεν το χωράει το μυαλό μου που τα ξαναβλέπω...
Ελεγα να ζητήσω απο το administrator να τα σβησει..αλλά θέλω εκεί να φαίνονται... ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΤΗΝΗ!!!
δεν ειναι καφρος ο ελληνας .
ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑΣ , ΛΑΜΟΓΙΟ Κ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ .
Δεν ξέρω ποιον ξέρεις και ποιον δεν ξέρεις αδερφέ... εγώ καφρίλα βλέπω... όπως κι έξω δηλ.Ειμαι μελος της κοινοτηττας του bourdela απο τοτε που ξεκινησε σχεδον το seite και μπορω να πω πως γνωριζω τον καθε εναν απο εσας σε επιπεδο γραφης.
Θελεις να το παιζεις διαφορετικος και αντιρρησιας. Οκ! μαγκια σου!
Aλλα με εναν θανατο δεν κανεις ποτε πλακα!
Υπαρχουν φιλε Ελληνες με ψυχαρα και οχι αστεια...δεν ειναι καφρος ο ελληνας .
ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑΣ , ΛΑΜΟΓΙΟ Κ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ .
Δεν το χωράει το μυαλό μου που τα ξαναβλέπω...
Ελεγα να ζητήσω απο το administrator να τα σβησει..αλλά θέλω εκεί να φαίνονται... ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΤΗΝΗ!!!
Υπαρχουν φιλε Ελληνες με ψυχαρα και οχι αστεια...
Ξερω τι λεω γιατι το εχω δει
Απλα ειναι λιγοι .
Το θεμα φιλε μου ειναι οτι εξω κρατουνται καπως τα προσχηματα εστω και συγκαλυμενα.Δεν ξέρω ποιον ξέρεις και ποιον δεν ξέρεις αδερφέ... εγώ καφρίλα βλέπω... όπως κι έξω δηλ.
οπως θες το λαμβανεις.....αυτό το λες για να χαρούμε ή για να κλάψουμε;![]()
και αναφερω σχετικο παραδειγμα που με ενοχλησε ιδιαιτερα απο το τιμημενο μελος SPEED για το θεμα της κοπελας με το τροχαιο.
ΓΡΑΦΕΙ: Ενας λιγοτερος! Cool
Βρηκε το τελος που της αξιζε!
λιγο παλιοτερα ...
Δεν ευθυμει κανεις με τετοια πραγματα Σταυρακο! Δεν ευθυμεις ΠΟΤΕ με τον πονο του αλλου.
Ειμαι μελος της κοινοτηττας του bourdela απο τοτε που ξεκινησε σχεδον το seite και μπορω να πω πως γνωριζω τον καθε εναν απο εσας σε επιπεδο γραφης.
Θελεις να το παιζεις διαφορετικος και αντιρρησιας. Οκ! μαγκια σου!
Aλλα με εναν θανατο δεν κανεις ποτε πλακα!
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...
Δεν ξέρω ποιον ξέρεις και ποιον δεν ξέρεις αδερφέ... εγώ καφρίλα βλέπω... όπως κι έξω δηλ.
Γιαυτο ξεθαρρευουν τα μαλακιστηρια καθε λογης .....Τυπε αυτα που γραφεις περι χλευασμου νεκρων, τα εχω στειλει σε pm σ'εναν mod σχετικα προσφατα,
και ουτε καν μου απαντησε.
Μην την ψαχνετε στο ξαναλεω. Το μονο που ενδιαφερει τους διαχειριστες ειναι να κρατανε
σε υψηλα επιπεδα τα μελη και τους επισκεπτες. Τζερτζελες να γινεται και ολα ΟΚ.
Τυπε αυτα που γραφεις περι χλευασμου νεκρων, τα εχω στειλει σε pm σ'εναν mod σχετικα προσφατα,
και ουτε καν μου απαντησε.
Μην την ψαχνετε στο ξαναλεω. Το μονο που ενδιαφερει τους διαχειριστες ειναι να κρατανε
σε υψηλα επιπεδα τα μελη και τους επισκεπτες. Τζερτζελες να γινεται και ολα ΟΚ.
Δεν ξέρω ποιον ξέρεις και ποιον δεν ξέρεις αδερφέ... εγώ καφρίλα βλέπω... όπως κι έξω δηλ.
γαμησε τα φιλε χειροτερα απο ζωα συμπεριφερονται οι περισσοτεροι.κ εγιναν ετσι επειδη αυτο τους διδαξαν οι καριοληδες οι γονεις τους.
γαμησε τα φιλε χειροτερα απο ζωα συμπεριφερονται οι περισσοτεροι.κ εγιναν ετσι επειδη αυτο τους διδαξαν οι καριοληδες οι γονεις τους.
μπηκε καποια στιγμη ο ιπποτης κ το κλειδωσε φιλε μου
κανεις οτι κανουν τωρα ...
Δε ξερω για ποιο thread λες.
Στον Ιπποτη το ειχα στειλει για ενα θεμα που ειχε ανοιχτει για τον Λ. Κυρκο.
Και ζητουσα οπως κανουν ban παιδοφιλους και γαμιομαμαδες, να κανουν ban κι αυτους που προσβαλλουν νεκρους (οτι κι αν εχουν κανει...).
Ειδες κανεναν απο τους παλιουρες να εχει υποστει καποια τιμωρια;
Είπα εγώ ότι το είπες εσύ;δεν καταλαβες φιλε δεν το γραφω εγω ο SPEED το γραφει...