Νέα

Λούστηκε με βενζίνη και έβαλε φωτιά γιατί τον είχαν πνίξει τα χρέη!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα on92
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 55χρονος στην απόγνωσή του πήγε να βάλει τέλος στην ζωή του με αυτό τον τρόπο.
Η είδηση έχει κάνει το γύρο του κόσμου και έχει αναδημοσιευθεί σε ξένες εφημερίδες.
Διαρκώς φώναζε ότι τον πνίγουν τα χρέη και ότι είχαν προσπαθήσει να τον κάψουν ζωντανό μαζί με την οικογένειά του.
Ήταν λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής. Κρατώντας έναν τηλεβόα στο ένα χέρι και ένα μπιτόνι με βενζίνη στο άλλο, άρχισε να διαμαρτύρεται εναντίον της κυβέρνησης, των τραπεζιτών και των πολιτικών κομμάτων και απειλούσε ότι θα αυτοπυρποληθεί, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
Σε κάποια στιγμή περιέλουσε τον εαυτό του με βενζίνη και έβαλε φωτιά στα ρούχα του με έναν αναπτήρα που κρατούσε.
Για καλή του τύχη όμως άνδρες της ομάδας "Ζήτα", που έφτασαν από την πρώτη στιγμή στο σημείο, καθώς και υπάλληλοι κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά.
Ο 55χρονος μεταφέρθηκε με ελαφρά εγκαύματα στο στήθος και την πλάτη, σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Συνημμένα

• Bank111_539_355.jpg
    Bank111_539_355.jpg
    51,7 KB · Εμφανίσεις: 28

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.276
Πόντοι
12.056
Τι αχρηστος  :jerking:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Σιγουρα λυπηρο αυτο το σκηνικο .

Ομως το να δανειζεσαι δεν ειναι οτι καλυτερο ....
Ο τυπος θα πρεπει να ειχε δανειστει για πολλα πραγματα και μοιραια εφτασε στη απογνωση

Δυστυχως αναμενονται κι αλλα τετοια σκηνικα κι ελπιζω να βγω λαθος σε αυτο.

Το τι φταιει για ολο αυτο ?
Κατα κυριο λογο φταιει η ανευθυνοτητα του καθενος

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ποσο αναπηροι ειστε ρε  :jerking:
Τι θεματα ανοιγετε ?  :jerking:
Το να θετεις κοινωνικα θεματα προς προβληματισμο ολων ειναι αναπηρια ?  :S

Το παρον σαιτ αν κι εχει καθε καρυδιας καρυδι, δεν παυει να εχει και υγειως σκεπτομενα ατομα
τα οποια μπορουν να καταθεσουν αποψη, για το καθε τι.....

Billy7

Μέγας
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
86
Like
1.022
Πόντοι
3.625
δεν ηταν ο πρωτος......ξερετε ποσοι εχουν αυτοκτονησει αυτην την διετια απο χρεη και ανεργια;;;;;;;;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δεν ηταν ο πρωτος......ξερετε ποσοι εχουν αυτοκτονησει αυτην την διετια απο χρεη και ανεργια;;;;;;;;
αυτος δεν τα καταφερε ομως τυπε
γιαυτο εγινε και γνωστο το θεμα του

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Εγώ αν και στέκομαι με δέος μπροστά στο γεγονός και μπροστά στην εικόνα..διαβάζω με ακόμη μεγαλύτερο δεος αυτούς που τον χαρακτηρίζουν ως άχρηστο και κοροϊδεύουν...

Δε σας συγκινεί τίποτα δηλ πια? Ουτε το δράμα ενός ανθρωπου που για να φτάσει σε μια τέτοια πράξη αυτοπυρπολισμού...ποιος μπορεί να διανοηθεί καν σε τι ψυχική κατάσταση τον ειχαν φερει τα προβληματα του?

Δε σέβεστε ουτε αυτον..ουτε την οικογενεια του (που πιθανον να κλαιει διαβαζοντας αυτα τα νεα στις ειδησεις..ενω εσεις τα κοροϊδευτε!)

Επισκέπτης
Ποσο αναπηροι ειστε ρε  :jerking:
Τι θεματα ανοιγετε ?  :jerking:

Γράφεις αυτό και αμέσως μετά ποστάρεις στα παπούτσια;  :uglystupid:
Θα σε παρεξηγούσα αν δεν κατέληγα στο πιθανό ενδεχόμενο να ΄χεις τρελές γκαύλες σήμερα, που σε τύφλωσαν στιγμιαία

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εγώ αν και στέκομαι με δέος μπροστά στο γεγονός και μπροστά στην εικόνα..διαβάζω με ακόμη μεγαλύτερο δεος αυτούς που τον χαρακτηρίζουν ως άχρηστο και κοροϊδεύουν...

Δε σας συγκινεί τίποτα δηλ πια? Ουτε το δράμα ενός ανθρωπου που για να φτάσει σε μια τέτοια πράξη αυτοπυρπολισμού...ποιος μπορεί να διανοηθεί καν σε τι ψυχική κατάσταση τον ειχαν φερει τα προβληματα του?

Δε σέβεστε ουτε αυτον..ουτε την οικογενεια του (που πιθανον να κλαιει διαβαζοντας αυτα τα νεα στις ειδησεις..ενω εσεις τα κοροϊδευτε!)
ξαναπες τα  φιλε.....

ειναι για να τρομαζεις με το ποιον αρκετων απο αυτους που κυκλοφορουν διπλα μας  :S

Επισκέπτης
Ξέρει κανείς έξω από ποια Τράπεζα είναι;

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Γράφεις αυτό και αμέσως μετά ποστάρεις στα παπούτσια;  :uglystupid:
Θα σε παρεξηγούσα αν δεν κατέληγα στο πιθανό ενδεχόμενο να ΄χεις τρελές γκαύλες σήμερα, που σε τύφλωσαν στιγμιαία

Σαλτα γαμησου ρε μαλακα .. εχεις καταλαβει σε ποιο σαιτ εισαι ?  :jerking:
οι μισοι θα γραψουν μαλακιες τυπου εφταιγε γτ υπερχρεωθηκε και οι αλλοι μισοι θα κλαψομουνιασουν ,ηλιθιε !
ο μεσιε που ανοιξε το θεμα ας το εβαζε στις ειδησεις , οχι να ανοιξει θεμα ... να πουμε τι ?
γιδια ...

...το τελειωνω εδω .

warnmute.gif
 Σε[/URL] βάλαμε διαχειριστή και δε το ξέρουμε μήπως??? Και όχι μόνο κάνεις υποδείξεις αλλά βρίζεις και μέλη. Ηρέμησε και τα ξαναλέμε σε 10 μέρες.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Δεν ξέρω έχω περάσει καλά πολλές φορές μπαίνοντας σαυτό το site... Εχω γελάσει, έχω αστειευτεί, έχω μιλήσει για σεξ, για πουτάνες, για ανωμαλίες για όλα σχεδόν..

Εντάξει εχουμε συνηθίσει να βλέπουμε ειδήσεις.. να μας λένε για άτομα που σκοτώνονται και μετά στο καπάκι να μας προβάλλουν διαφημίσεις για το ποιες σερβιέτες είναι πιο απορροφητικές και εμείς να τρώμε... Μας εκπαιδεύουν στη αναισθησία..

Αλλά αυτό το πράγμα που διάβασα τώρα ήταν η πλήρης ΑΠΟΚΤΗΝΩΣΗ...
Σοβαρά με απογοητεύει πλήρως, συχνά τελευταία, ααυτό το site...οι άνθρωποι που γράφουν...

Να βρίζετε κάποιον που κόντεψε να πεθάνει! Να ανεβάζετε τραγούδια κάτω απο τη φωτο του αυτοπυρπολισμού του! Απίστευτο ρε παιδιά...

Δεν το χωράει το μυαλό μου που τα ξαναβλέπω...
Ελεγα να ζητήσω απο το administrator να τα σβησει..αλλά θέλω εκεί να φαίνονται... ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΤΗΝΗ!!!

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Να βρίζετε κάποιον που κόντεψε να πεθάνει! Να ανεβάζετε τραγούδια κάτω απο τη φωτο του αυτοπυρπολισμού του! Απίστευτο ρε παιδιά...

Ελεγα να ζητήσω απο το administrator να τα σβησει..αλλά θέλω εκεί να φαίνονται... ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΤΗΝΗ!!!
Δες τι γράφουνε για το μοντέλο που σκοτώθηκε σε τροχαίο.

Ψάξε για το νήμα της Amy Winehouse.

Υπάρχει μεγαλύτερος κάφρος στον πλανήτη από τον Έλληνα νομίζεις;

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.276
Πόντοι
12.056
Δεν ξέρω έχω περάσει καλά πολλές φορές μπαίνοντας σαυτό το site... Εχω γελάσει, έχω αστειευτεί, έχω μιλήσει για σεξ, για πουτάνες, για ανωμαλίες για όλα σχεδόν..

Εντάξει εχουμε συνηθίσει να βλέπουμε ειδήσεις.. να μας λένε για άτομα που σκοτώνονται και μετά στο καπάκι να μας προβάλλουν διαφημίσεις για το ποιες σερβιέτες είναι πιο απορροφητικές και εμείς να τρώμε... Μας εκπαιδεύουν στη αναισθησία..

Αλλά αυτό το πράγμα που διάβασα τώρα ήταν η πλήρης ΑΠΟΚΤΗΝΩΣΗ...
Σοβαρά με απογοητεύει πλήρως, συχνά τελευταία, ααυτό το site...οι άνθρωποι που γράφουν...

Στα διαλα...δακρυσα...μηπως εισαι ξαδελφος του αχαχουχα?? :dancing:

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Δες τι γράφουνε για το μοντέλο που σκοτώθηκε σε τροχαίο.

Ψάξε για το νήμα της Amy Winehouse.

Υπάρχει μεγαλύτερος κάφρος στον πλανήτη από τον Έλληνα νομίζεις;

δεν ειναι καφρος ο ελληνας .
ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑΣ , ΛΑΜΟΓΙΟ Κ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ .

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
^^^

+3

ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΣ, ΜΑΛΑΚΑΣ, ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ

κ.ο.κ.

Επισκέπτης
Σαλτα γαμησου ρε μαλακα .. εχεις καταλαβει σε ποιο σαιτ εισαι ?  :jerking:
οι μισοι θα γραψουν μαλακιες τυπου εφταιγε γτ υπερχρεωθηκε και οι αλλοι μισοι θα κλαψομουνιασουν ,ηλιθιε !
ο μεσιε που ανοιξε το θεμα ας το εβαζε στις ειδησεις , οχι να ανοιξει θεμα ... να πουμε τι ?
γιδια ...

...το τελειωνω εδω .

Θα μπορούσα να σου κατεβάσω 2 σελίδες σεντόνι με βρισίδια , αλλά δε θα το κάνω γιατί είσαι μικρή ακόμα και σε ταίζει ο μπαμπάκας, κι έτσι έχεις περιθώριο να μπαίνεις σε site με sex και να ποστάρεις φωτο με παπούτσια για να γκαυλώσεις 10 αρσενικά, την ώρα που άλλοι αυτοκτονούν επειδή τα παιδιά τους δεν έχουν να φάνε. Σ έχω γραμμένη στ αρχίδια μου γενικά, όπως και όλοι εδώ μέσα, κι αν βρίσκεις καμμιά δεκαριά πειναλέους να σου στέλνουν ΠΜ και φτιάχνεσαι, μην νομίζεις ότι όλοι θ ασχολούνται μαζί σου.
Και ούτε θα σε απαντούσα αν δε θιγόταν θέματα που έχουν να κάνουν με την αυτοκτονία ενός απελπισμένου που παρά την έκπληξη σου, ενδιαφέρει πολύ κόσμο.
Αυτά. Το τελειώνω κι εγώ εδώ. Συνέχισε να ποστάρεις τα παπούτσια σου κι άσε μας εδώ να συζητάμε τα ξενέρωτα για σένα θέματα, που σου εύχομαι να μη σε αγγίξουν ποτέ, αν και ήδη άρχισες να νιώθεις την πούτσα της ζωής με την φετινή σου αποτυχία στις Πανελλαδικές...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom