Επισκέπτης
παρτης 3
πολυ συμβολικο νουμερο
Καλυτερα ας της το δωσει να το μυρισει.
παρτης 3
πολυ συμβολικο νουμερο
η Bite η συναισθηματική
Τα ροζ δηλαδη ειναι ασυνηθηστα? Σε ραντεβου θα παει ο ανθρωπος οχι σε νεκροταφειο.τα κοκκινα ειναι πολυ συνηθισμενα
κ πασε που λεει κ η ευα
αμαν κατι ξερουμε κ εμεις οι γυναικες για το τι λουλουδια θελουμε να μας κανετε δωρο χαχαχαχα
το ενα παει με δωρακι.. οχι μονο του.. παντως αν πηρες κ δωρα.. τοτε παρε 1 λουλουδακιιιιιι
4 σελιδες και δεν αποφασισες το χρωμα...Με τι το ''εκαψες''αποψε?Σκέφτομαι να πάρω περισσότερα(συμβολικό αριθμο!)...Δεν με πειράζουν τα χρήματα απλά να είναι κάτι όμορφο
ειμαι τι να κανω *P
τραμπάλα να κάνειςειμαι τι να κανω *P
Τα ροζ δηλαδη ειναι ασυνηθηστα? Σε ραντεβου θα παει ο ανθρωπος οχι σε νεκροταφειο.
Δηλαδη αυριο το πρωι κατα τις 8 παρα αν μπω στο σαιτ μπορει το συγκεκριμενο θεματακι να εχει φτασει στην 320 σελιδα για παραδειγμα?psolara φίλε μου εδώ δεν έχω αποφασίσει μέρες τώρα,τώρα θα αποφασίσω?Ιδέες παίρνω και μέχρι αύριο θα έχω αποφασίσει!
Ερυθρολευκα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να της πας να τελειωνει η ιστοριαέγω λέω λευκά και κόκκινα να της πάρεις .
χαχαχαχα.Όχι ρε συ δεν πιστεύω!Δηλαδη αυριο το πρωι κατα τις 8 παρα αν μπω στο σαιτ μπορει το συγκεκριμενο θεματακι να εχει φτασει στην 320 σελιδα για παραδειγμα?
εντάξει τώρα μην το πιέζεις το παιδίΕρυθρολευκα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να της πας να τελειωνει η ιστορια
Εγώ λέω να πάρει γαϊδουράγκαθα!!! Το καλύτερο λουλούδι για να γλυτώσεις από δαύτην!!!
μην μου πεις ότι έκανες μικρή και τραμπολίνοτραμπαλα εκανα μικρη
μην μου πεις ότι έκανες μικρή και τραμπολίνο