Έχω πάρει και δωράκι.Και μάλιστα 3!Αλλά θέλω και λουλούδια..
α τα θελει ο γκωλος σοθ εσενα
καλα να παθεις τοτε
Έχω πάρει και δωράκι.Και μάλιστα 3!Αλλά θέλω και λουλούδια..
Καλά κάνεις φίλε μου και αγοράζεις 30φυλλα. Αφού θα γαμήσεις που θα γαμήσεις, λίγο αίσθημα δε βλάπτει χαχαχα.
αστον ανθρωπο καλε ειναι ιν λοοοοοοοοβ
Θα ήθελα να αγοράσω στην κοπέλα μου λουλούδια για τα γενέθλιά της αλλά δεν έχω ξανααγοράσει!Έχω στο μυαλό μου κόκκινα τριαντάφυλλα που αν και ειναι κλασσικά είναι σταθερή αξία!Μήπως θα μπορούσατε να με πληροφορήσετε πόσο κοστίζουν περίπου(για να μην με πιάσουν κορόιδο).Και επίσης που θα μπορούσα να βρώ 1 λευκή κάρτα(για να γράψω 2 λογάκια μέσα)?Αλλά θα ήθελα να βρώ 1 ειδιαίτερη καρτούλα και οχι 1 απλή απο το ανθοπωλείο!Ευχαριστώ!
τελειως πασε τα κοκκινα τριανταφυλλα αλλα τεσπα αμα επιμενεις... εγω θα προτινα ροζ τριανταφυλλα σε διαφορες αποχρωσεις η ακομα καλυτερα λευκο μπουκετο με τριανταφυλλα κρινους και οτιδηποτε αλλο ταιριαζει σε λευκο παντα και φυσικα πολυ πλουσιο
ιν ειναι
αν ειναι η πρωτη του φορα που συγχωρητε
Πρωτον δεν ειμαι κυπριος δευτερον δεν εισαι ελληνας οποτε χαλαρωσε...
Δεν πας με γυναικες ?Προς τι ο μισογυνισμος σου man?πως ηξερα οτι θα απαντησεις γυναικα
μπουκετο ναι
οχι απο λουλουδια ομως
κατωτερα οντα
δοξα το θεο εδω στην ελλαδα ειμαστε αντρες και οχι πουστρακια κυπριοι,οι γυναικες σας ερχονται εδω για να της γαμανε διοτι εσεις μονο με αγγλους πατε.νιντιδες.δυστυχως για σενα μπαιτ μονο κυπριες γαμαω και δεν με πηδαει κανεις.εμεις φοραμε παντελονια και ειμαστε αντρες και οχι κυπριοι ντιντιδες οπως ο παραγωγος.περαστικα σας.
καλυτερα που δεν εισαι παντως
ο αλλος τι ειναι αλβανος?πως ενοεις οτι δεν ειναι ελληνας?
Δεν πας με γυναικες ?Προς τι ο μισογυνισμος σου man?
Εχεις καψουρευτει/ερωτευετει ποτε σου?
Μογκολος ειναι ξερει αυτος...
γιατί τέτοιο μίσος με τις γυναίκες?Άν έχετε φάει μια ερωτική απογοήτευση ή σας έχει πουλήσει 1 πουτάνα δεν σημαίνει πως όλες είναι έτσι.Πρός το θέμα μάλλον λέω να πάρω ρόζ τελικά.Πιστεύω πως θα της αρέσουν πιο πολύ.
γιατί τέτοιο μίσος με τις γυναίκες?Άν έχετε φάει μια ερωτική απογοήτευση ή σας έχει πουλήσει 1 πουτάνα δεν σημαίνει πως όλες είναι έτσι.Πρός το θέμα μάλλον λέω να πάρω ρόζ τελικά.Πιστεύω πως θα της αρέσουν πιο πολύ.