Νέα

Λουλούδια για γενέθλια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kamenosentelws
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια τριαντάφυλλα προτιμάτε?

• κόκκινα(κλασσικά)

Ψήφοι: 3 100,0%
  • ροζ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • πορτοκαλί

• λευκά

• μπλέ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
ψαξε στα σχετικα θρεντς και θα παρεις απαντηση
μονο για γαμησι κανουν ειναι αχρηστες για ολα τα αλλα οι ψωλες
ανθρωπιδια ειναι
αυτο για την γυναικα που ειναι και κουλτουριαρα και τις αρεσουν οι λξεις
διαλογιστικες σημερα γυναικα??
Δεν θα μου πουν τα θρεντ κατι φιλε αλλα η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ολα αυτα τα χρονια.
Και εφοσον χωρις γυναικες δεν μπορουμε να ζησουμε τοτε πρεπει να εχεις και ενα respect σε αυτη που θα σου κανει το κλικ
γιατί τέτοιο μίσος με τις γυναίκες?Άν έχετε φάει μια ερωτική απογοήτευση ή σας έχει πουλήσει 1 πουτάνα δεν σημαίνει πως όλες είναι έτσι.Πρός το θέμα μάλλον λέω να πάρω ρόζ τελικά.Πιστεύω πως θα της αρέσουν πιο πολύ.
Συμφωνω καμμενιδη

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
γιατί τέτοιο μίσος με τις γυναίκες?Άν έχετε φάει μια ερωτική απογοήτευση ή σας έχει πουλήσει 1 πουτάνα δεν σημαίνει πως όλες είναι έτσι.Πρός το θέμα μάλλον λέω να πάρω ρόζ τελικά.Πιστεύω πως θα της αρέσουν πιο πολύ.
Μη κανεις καμμια μαλακια. Μπλε παρε...

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
κόκκινα πάρε μην ακούς θα πηγαίνουν και με το ασορτί βρακί που θα φοράει

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
αμα διαβαζες παραγωγε θα ηξερες τη ειμαι.ελληνας και πολλη εθνικηστης δεν γουσταρω τους αλβανους[η χειροτερη φαρα που εφτιαξε ο θεος,αλβανος καλος μονο νεκρος]τους κυπριους διοτι ολη μερα βριζουν την ελλαδα οταν ειναι στην κυπρο αλλα ερχονται για ψωνια στηνελλαδα και για διακοπες διοτι η κυπρος ειναι πανακριβη.και γιατι νομιζουν οτι οι ελλαδα φταιει που η μιση κυπρος ειναι σε τουρκικο ζυγο,αλλα ξεχνανε οτι οι ελληνες ηταν οι μονοι που εστειλαν στρατο να τους βοηθησει και αυτοι ριχναν τα αεροπλανα με τους ελληνες.στους ελληνες χρωστανε που πολεμησαν σαν λιονταρια για να μεινει το νησι τους ελευθερο και το καταφεραν εστω και στο ημισυ.για να μαθαινεις λιγακι παραγωγε.

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
και ποιος σε είπε αλβανό φίλε ?

OP
OP
K

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
μπλέ λές ε?Άν θα βρώ θα το σκεφτώ.Αλλά τα ρόζ μου φένονται πολύ καλή επιλογή αν και είμαι σιγουράντζας και προτιμούσα τις σίγουρες λύσεις(κόκκινα)....

Επισκέπτης
αμα διαβαζες παραγωγε θα ηξερες τη ειμαι.ελληνας και πολλη εθνικηστης δεν γουσταρω τους αλβανους[η χειροτερη φαρα που εφτιαξε ο θεος,αλβανος καλος μονο νεκρος]τους κυπριους διοτι ολη μερα βριζουν την ελλαδα οταν ειναι στην κυπρο αλλα ερχονται για ψωνια στηνελλαδα και για διακοπες διοτι η κυπρος ειναι πανακριβη.και γιατι νομιζουν οτι οι ελλαδα φταιει που η μιση κυπρος ειναι σε τουρκικο ζυγο,αλλα ξεχνανε οτι οι ελληνες ηταν οι μονοι που εστειλαν στρατο να τους βοηθησει και αυτοι ριχναν τα αεροπλανα με τους ελληνες.στους ελληνες χρωστανε που πολεμησαν σαν λιονταρια για να μεινει το νησι τους ελευθερο και το καταφεραν εστω και στο ημισυ.για να μαθαινεις λιγακι παραγωγε.

Ευτυχως που μου τα μαθανεις φιλαρακι γιατι δεν τα εχω ζησει...Εαν εισαι εθνικιστης πραγματικος τοτε θα υπερασπιζεσαι και την Κυπρο.Αλλα με αυτα που λες δεν παιζει με την καμια να εισαι. Και σου μιλαει ενας ΕΛΔΥΚΟ - ΕΛΔΥΚ  ;) ΕΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ

manosmanws

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ενας βριζει τουσ κυπριουσ,ο αλλος τους ελληνες,αλλος βριζει τον φιλο γιατι κανει πολλα δωρα.αλλος βριζει την τυχη του που δεν εχει ερωτε...οτι να ναι              οσο για το θεμα φιλε ποσο κοροιδο να σε ποιασουν 1ε το πολυ μισο εδω εδωσες για 3 δωρα οποτε μην το βλεπεις ετσι,ολα εινα θεμα νοοτροπιας...το πολυ στη τελικη θα στα φαει μια γκομενα ,οταν μπαινεις σ ενα  μπουρδελο και η αλλη ειναι  κουτσουρο(ορισμενεσ) και σου τρωει 20 ε σε 5 λεπτα δεν ειναι μεγαλυτερη μαλακια...οποτε ολα στο παιχνιδι εινια απλως με μετρο...και τα μπουρδελα και τα δωρα.τελος

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
οσο για το θεμα παρε κοκκινα τριανταφυλλα σε ζυγο αριθμο[6-8-10κτλ]και τα δωρακια που εχεις παρει και θα περασεις 1 υπεροχο βραδυ.και μην ακους κανεναν[ουτε και εμενα] κανε αυτο που θελεις εσυ.

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6
Δεν θα μου πουν τα θρεντ κατι φιλε αλλα η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ολα αυτα τα χρονια.
Και εφοσον χωρις γυναικες δεν μπορουμε να ζησουμε τοτε πρεπει να εχεις και ενα respect σε αυτη που θα σου κανει το κλικΣυμφωνω καμμενιδη

σου λεω οτι αυτο που με ρωτας τοχω απαντησει σε πολλα θρεντς
και σου λεω οτι α θες να μαθεις ψαξε εκει να τα βρεις

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
μπλέ λές ε?Άν θα βρώ θα το σκεφτώ.Αλλά τα ρόζ μου φένονται πολύ καλή επιλογή αν και είμαι σιγουράντζας και προτιμούσα τις σίγουρες λύσεις(κόκκινα)....
Πλακα κανω. Εξαλλου ειναι πανακριβα (αν ειναι τα σωστα εισαγωγης). Εγω θα σου προτεινα κοκκινα. Διαχρονικη αξια και συμβολιζουν παθος. 7 παρε. Και μην τολμησει να σου βαλει καμμια πρασιναδα.

OP
OP
K

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Σκέφτομαι να πάρω περισσότερα(συμβολικό αριθμο!)...Δεν με πειράζουν τα χρήματα απλά να είναι κάτι όμορφο

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
πάρε 13 συμβολικός είναι

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
οσο για το θεμα παρε κοκιννα τριανταφυλλα σε ζυγο αριθμο και τα δωρακια που εχεις παρει και θα περασεις 1 υπεροχο βραδυ.και μην ακους κανεναν[ουτε και εμενα]κανε οτι εσυ εχεις σχεδιασει.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τα κοκκινα ειναι πολυ συνηθισμενα
κ πασε που λεει κ η ευα

αμαν κατι ξερουμε κ εμεις οι γυναικες για το τι λουλουδια θελουμε να μας κανετε δωρο χαχαχαχα

το ενα παει με δωρακι.. οχι μονο του.. παντως αν πηρες κ δωρα.. τοτε παρε 1 λουλουδακιιιιιι

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
οτν παιρνεις λουλουδια σε μονο αριθμο λενε οτι ειναι γρουσουζια.

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
τα κοκκινα ειναι πολυ συνηθισμενα
κ πασε που λεει κ η ευα

αμαν κατι ξερουμε κ εμεις οι γυναικες για το τι λουλουδια θελουμε να μας κανετε δωρο χαχαχαχα

το ενα παει με δωρακι.. οχι μονο του.. παντως αν πηρες κ δωρα.. τοτε παρε 1 λουλουδακιιιιιι
η Bite η συναισθηματική

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom