Νέα

Λουκέτο στην ΟΑ!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Enforcer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 208
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ως φορολογούμενοι (οι περισσότεροι) πιο πιστεύετε θα ήταν το καλύτερο

• Να κλείσει τελείως!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Να μην κλείσει, να συνεχίσει ως έχει!

• Να γίνει αναδιάρθρωση και να λειτουργήσει ακόμα και με άλλο όνομα!

• ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 1 100,0%
  • Να ιδιωτικοποιηθεί!

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
μα τωρα ειναι δυνατον, να νομιζει οτι προσπαθει να μας δουλεψει το καθε κοματοσκυλο δημοσιουπαλληλακι ????

αφου κανει μπαμ απ τον προηγουμενο πλανητη..

Σου είπα ότι δεν είμαι Δ.Υ.Αν επιμένεις να νομίζεις ότι είμαι είναι δικό σου θέμα.Αν ήμουν δε θα ντρεπόμουν να το πω.Να είσαι σίγουρος.

Επισκέπτης
Και εγώ δε θα ξεχάσω όταν άρχισε η απαγόρευση του καπνίσματος (και υπήρχαν και αμερικάνοι επιβάτες μέσα που αν μύριζαν τσιγάρο είχαν έτοιμη την αναφορά) όσοι ήταν "ολίγον γνωστοί" πήγαιναν στο πιλοτήριο το οποίο θύμιζε ντεκέ της Σαιγκόν...

Μετά (2001) κλειδώθηκαν και τα πιλοτήρια και τελείωσε και αυτό.
2002 πτήση τσάρτερ επιστρέφω από Ρωσία με γιάκοβλεφ τι τσιγάρα μου λέτε ? σαμπάνιες βότκα καπνιστα κοτόπουλα και χοιρινά και τσιφτετέλια από τα ρωσάκια.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Σου είπα ότι δεν είμαι Δ.Υ.Αν επιμένεις να νομίζεις ότι είμαι είναι δικό σου θέμα.Αν ήμουν δε θα ντρεπόμουν να το πω.Να είσαι σίγουρος.
ειμαι σιγουρος οτι δεν ντρεπεσαι. ολοι οι δημοσιουπαλληλισκοι ετσι λετε..

εγω παντως αν ημουν, [size=12pt]ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ !!!![/size]

....και να απαντησεις αν εχεις την καλοσυνη και στο προηγουμενο ποστ μου..

OP
OP
E

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Όλοι ακαμάτηδες είναι;Οι ιδιώτες καρχαρίες που φτιάχνουν τις επιχειρήσεις τους με τις κρατικές επιδοτήσεις,και μετά γαμάνε τους υπαλλήλους στην απλήρωτη υπερωρία,τι είναι;Όταν ένας υπουργός πάει για συνάντηση-ή πρωθυπουργός-σε ξένη χώρα,ακολουθούν ένας σωρός επιχειρηματίες να πάρουν μερίδιο.Πήρε κανείς υπάλληλος τίποτα;Ή μήπως λύνουν το πρόβλημα της ανεργίας;Ο πρώην του ΣΕΒ ο Κυριακόπουλος,ζήταγε συνεχώς απελευθέρωση των απολύσεων...

Τα έχεις λίγο μπερδεμένα

Εσυ και όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι σαν εσένα έχετε και τρώτε επειδή κάποιοι σαν εμένα πληρώνουν φόρους

Η στρέβλωση στις εργασιακές σχέσεις ξεκινάει κυρίως απο το δημόσιο, με τα προκλητικά ωράρια των υπαλλήλων του, την προσβλητική συμπεριφορά τους (όπως η δική σου, κάτι ξέρεις), την ανυπαρξία παραγωγικής εργασίας, και φυσικά τη μονιμότητα.

Και αν δεν είσαι δημόσιος υπάλληλος, έχεις τη νοοτροπία.

Θα έλεγα μάλιστα ότι έχεις νοοτροπία συνδικαλιστή - μια απο τις χειρότερες βρισιές που μπορείς να απευθύνεις σε κάποιον

Θα υποστήριζες άρση της μονιμότητας των τεμπέληδων;

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Τα έχεις λίγο μπερδεμένα

Εσυ και όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι σαν εσένα έχετε και τρώτε επειδή κάποιοι σαν εμένα πληρώνουν φόρους

Η στρέβλωση στις εργασιακές σχέσεις ξεκινάει κυρίως απο το δημόσιο, με τα προκλητικά ωράρια των υπαλλήλων του, την προσβλητική συμπεριφορά τους (όπως η δική σου, κάτι ξέρεις), την ανυπαρξία παραγωγικής εργασίας, και φυσικά τη μονιμότητα.

Και αν δεν είσαι δημόσιος υπάλληλος, έχεις τη νοοτροπία.

Θα έλεγα μάλιστα ότι έχεις νοοτροπία συνδικαλιστή - μια απο τις χειρότερες βρισιές που μπορείς να απευθύνεις σε κάποιον

Θα υποστήριζες άρση της μονιμότητας των τεμπέληδων;
αστο παληκαρι, μην το ψαχνεις. οταν φτανει στην ταμπακιερα, την κανουν ολοι μ ελαφρα..

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εάν έχεις ένα μαγαζί και σε βάζει μέσα κάθε χρόνο κατά πολύ, δεν χρειάζεσαι καμμία αναλογιστική μελέτη να σου πει πως πρέπει να το κλείσεις. Ή για να το πω σωστότερα, εάν σε βάζει μέσα θα το κλείσεις ο,τι και αν σου πει η μελέτη γιατί τα λεφτά βγαίνουν από την τσέπη σου και σε πονάει. Υπάρχει και η περίπτωση εάν μπάινεις λίγο μέσα να το κρατήσεις είτε γιατί ελπίζεις να το «γυρίσεις» είτε γιατί εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα η ύπαρξή του.
Εδώ τί ισχύει; Το πρώτο σίγουρα όχι, όσο για το δεύτερο (πχ άγονα νησιά κλπ) προτιμώ να πληρώνουν κατευθείαν ιδιωτικές εταιρίες για να κάνουν δρομολόγια σε αυτά τα νησιά. Σε τελική λιγότερα θα κοστίσει και δεν θα έχουμε την ψευδαίσθηση πως έχουμε και εταιρία.

Όσο για το τελευταίο, δεν φαντάζομαι να εννοείς πως οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν δουλεύουν γιατί δεν τους αφήνουν οι υπόλοιποι....

Πιστεύεις ότι μαγαζί είναι μείον????
Να γίνει ταμείο σου είπα με το κράτος και να δούμε μετά τι θα γίνει.
Οχι έτσι το κλείνουμε όπως ο Χατζηδάκης.
Αλήθεια ποια η δουλεία του εν λόγω κυρίου??????
Καμμία ώρα εργασίας έχει γράψει το κοντέρ του??????
Το άλλο για τους Δ.Υ. ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ.
Ο κάθενας να κοιτά την δουλεία του. Ιδιώτης, ιδιώτης. Δημόσιος Υπάλληλος, Δημόσιος Υπάλληλος.
Είναι όπως το ανέκδοτο με την κατσίκα.
"Δεν ζητώ τίποτα είπε ο Ελληναράς, αλλά να η κατσίκα του διπλάνου μου να πεθάνει".

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
GABOR tο ποστ σου τροποποιηθηκε.

προσεχουμε τις εκφρασεις μας που αφορουν επωνυμους..

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Είστε βλαμμένοι.Δ.Υ,δεν είμαι.Αλλά είμαι σίγουρος ότι εσείς έχετε χρεοκοπήσει στις αιτήσεις στον ΑΣΕΠ να μπείτε στο δημόσιο.Έτσι κάνουν όλοι οι αποτυχημένοι υπλληλίσκοι,που δεν μπόρεσαν να πάρουν θέση ούτε στο δημόσιο ούτε σε μεγάλη ιδιωτική εταιρεία,και βλέπουν τους άλλους που τα κατάφεραν,με μίσος.Και όλα αυτά επειδή είστε άσχετοι.Τι να κάνουμε,όμως;Να γίνουμε όλοι ίσοι με εσάς δε γίνεται.Κάποιοι θα είναι πιο πάνω.Προσπαθήστε πάντως,μπείτε και σε καμιά τοπική της ΝΔ και ίσως καταφέρετε να μπείτε στο μισητό για εσάς δημόσιο.Να λιγδώσει το αντεράκι σας!Αποτυχημένοι.
Το ξαναλέω.Δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος,αλλά στ'αρχίδια μου αν το πιστεύετε ή όχι.Δε θα σας αποδείξω τίποτα.Δεν είμαι υποχρεωμένος να το κάνω.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Είστε βλαμμένοι.Δ.Υ,δεν είμαι.Αλλά είμαι σίγουρος ότι εσείς έχετε χρεοκοπήσει στις αιτήσεις στον ΑΣΕΠ να μπείτε στο δημόσιο.Έτσι κάνουν όλοι οι αποτυχημένοι υπλληλίσκοι,που δεν μπόρεσαν να πάρουν θέση ούτε στο δημόσιο ούτε σε μεγάλη ιδιωτική εταιρεία,και βλέπουν τους άλλους που τα κατάφεραν,με μίσος.Και όλα αυτά επειδή είστε άσχετοι.Τι να κάνουμε,όμως;Να γίνουμε όλοι ίσοι με εσάς δε γίνεται.Κάποιοι θα είναι πιο πάνω.Προσπαθήστε πάντως,μπείτε και σε καμιά τοπική της ΝΔ και ίσως καταφέρετε να μπείτε στο μισητό για εσάς δημόσιο.Να λιγδώσει το αντεράκι σας!Αποτυχημένοι.
Το ξαναλέω.Δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος,αλλά στ'αρχίδια μου αν το πιστεύετε ή όχι.Δε θα σας αποδείξω τίποτα.Δεν είμαι υποχρεωμένος να το κάνω.
βρε [size=16pt]νούμερο[/size], παλιο ακαμάτη, δημοσιουπαλληλισκε, το αντερακι μας θα λιγδωσει αν μπουμε στο δημοσιο ??????  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

αφου βλεπουμε εσενα πώς καταντησες και κλανουμε πατατες..  :grin: :grin:

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
GABOR tο ποστ σου τροποποιηθηκε.

προσεχουμε τις εκφρασεις μας που αφορουν επωνυμους..

Εντάξυ συμφωνώ.
ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ καλύτερα του πάει του Υπουργίσκου, παρά το άλλο, γιατί έτσι που είναι μάλλον δεν θα έχει ιδέα που βρίσκεται η κάτω κεφαλήν και ούτε θα έχει ασκήσει την ενδοπαλάμια χειρονομία.

Υ.Γ.
Καλά φοβήθηκες μήπως μας κάνει και μύνηση?????
Εδώ άντεξε το site σε επίθεση δύο εβδομάδων και βγήκε νικητής και με τον Χαζηδάκη μάσησε?????

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
giorgospapa από την πολύ μαλακία έχεις χαζέψει.Άντε πήγαινε να παίξεις το πουλάκι σου μέχρι να πάρεις το δώρο των Χριστουγέννων να τον φας στις πουτάνες.Αν έχεις πληρώσει βέβαια τους λογαριασμούς σου.Ρε,μπας και είσαι στον ΟΑΕΔ (Οταν Αποτύχεις Έλα 'Δω);

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Υ.Γ.
Καλά φοβήθηκες μήπως μας κάνει και μύνηση?????
Εδώ άντεξε το site σε επίθεση δύο εβδομάδων και βγήκε νικητής και με τον Χαζηδάκη μάσησε?????
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σωστο σε βρισκω..

παρεπιπτοντως ενα απλο ''υπουργισκος'' ειναι ο,τι καλλιτερο..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
giorgospapa από την πολύ μαλακία έχεις χαζέψει..
απ την πολυ μαλακια που μου τραβας ηθελες να πεις και μπερδευτηκες παλι..

ναι εχεις δικιο. βαρας ωραιο φραπε. εσυ κι η γκαμπριελα απ το λιντο ειστε οι καλλιτερες..

Επισκέπτης
απ την πολυ μαλακια που μου τραβας ηθελες να πεις και μπερδευτηκες παλι..

ναι εχεις δικιο. βαρας ωραιο φραπε. εσυ κι η γκαμπριελα απ το λιντο ειστε οι καλλιτερες..
καλά ρε πάτερ πόσοι χωράνε κάτω από το ράσο?

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
giorgospapa
Global Moderator
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας
Είμαι εδώ επειδή...: Είμαι ιερόδουλη/CG/ζιγκολό

Τελικά,τι είσαι;Ιερόδουλη ή CG;Και μην απαντήσεις ζιγκολο,διότι θα αποδειχθείς ιδιαίτερα σαβουρογάμης...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Τελικά,τι είσαι;Ιερόδουλη ή CG;Και μην απαντήσεις ζιγκολο,διότι θα αποδειχθείς ιδιαίτερα σαβουρογάμης...
πελατης σου ειμαι γλυκια μου.. πελατης σου..

υ.γ. ενημερωτικα, απ το επομενο ασχετο με το θεμα ποστ, διαγραφονται ολα για να ερθει στα ισια του το θρεντ. αρκετα το γαμησαμε..

Επισκέπτης
giorgospapa από την πολύ μαλακία έχεις χαζέψει.Άντε πήγαινε να παίξεις το πουλάκι σου μέχρι να πάρεις το δώρο των Χριστουγέννων να τον φας στις πουτάνες.Αν έχεις πληρώσει βέβαια τους λογαριασμούς σου.Ρε,μπας και είσαι στον ΟΑΕΔ (Οταν Αποτύχεις Έλα 'Δω);

Σε κόβω για πολεοδομία εσένα φιλαράκι.. αχρηστία, θράσσος και δήθεν. :2funny: :2funny:
Επιχειρήματα δεν περίμενα να δω απο κάποιον που πιστεύει ότι το βόλεμα είναι τρόπος ζωής.
Μάθε λοιπόν ότι η θέση στο δημόσιο δεν είναι εργασία, ούτε δημιουργία, είναι απλά φύρα άνθρώπινου δυναμικού, ένα μάτσο από κρεττίνους που δέχονται την τεμπελιά και το βόλεμα.
Μάθε επίσης γιατι μάλλον δεν σου δίδαξαν ποτέ - ότι δουλειά και να κάνεις - ότι αν δεν μπορείς να σεβαστείς τον συνομιλιτή σου είσαι χαμένος.
Με τις βρισίες σου περιέγραψες την ζωή σου βέβαια και ελπίζω να το κάνεις γενικά ώστε να κατανοεί ο κόσμος γύρω σου την θλιβερή σου δημοσιουπαλληλιστική (σε νοοτροπία ) ζωή...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Αφού κατάφεραν και τον ποιό ήρεμο mod να το εκνευρίσουν :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:....μάλλον δεν πάμε και πολύ καλά :helpplea: :helpplea: :helpplea:.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom