Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.502
- Πόντοι
- 8.846
αν αυτή δεν μπορεί να σε βοηθήσει φίλε ποιος μπορεί?Κλαούντια Πένκα personal assistant
μην το κοροιδεύεις λοιπόν
αν αυτή δεν μπορεί να σε βοηθήσει φίλε ποιος μπορεί?Κλαούντια Πένκα personal assistant
αν αυτή δεν μπορεί να σε βοηθήσει φίλε ποιος μπορεί?
μην το κοροιδεύεις λοιπόν
Καλύτερα που το βάζουν αργά για να μπορεί να είναι όσο πιο τσόντα γίνεται ! Αν δε πηδήξουν και την παρουσιάστρια θα μας κάνουν μεγάλη χάρηΣε λίγο ξεκινάει η πραγματική τέχνη ...
Ένα ακόμα αριστούργημα που το έχουν τόσο αργά κ δεν μπορεί Να το απολαυσει όλο το κοινό
Ήδη είμαι με τρεις φραπέδες κ δύο εσπρέσσο για να παρακολουθήσω το έργο τέχνης
Love Island: Αυτοί είναι οι παίκτες του ριάλιτι γνωριμιών
Πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Δείτε φωτογραφίεςwww.protothema.gr
Αυτές τις ελληνικές σειρές ,,δεμένο να με έχεις μπροστά στην τηλεόραση κ με μανταλάκια ανοιχτά τα μάτια ,,θα προτιμώ να μου ρίξεις λάβα στα μάτια αντί να τις βλεπωΣτηρίζω, από τις ελληνικές σειρές που παίζουν τώρα με βεντέτες, Σμύρνη, αστυνομίκες , κωμικές που δε γελάει κανένας κτλ 100 φορές καλύτερο
Εχει καμια κοντή της προκοπής;Σε λίγο ξεκινάει η πραγματική τέχνη ...
Ένα ακόμα αριστούργημα που το έχουν τόσο αργά κ δεν μπορεί Να το απολαυσει όλο το κοινό
Ήδη είμαι με τρεις φραπέδες κ δύο εσπρέσσο για να παρακολουθήσω το έργο τέχνης
Love Island: Αυτοί είναι οι παίκτες του ριάλιτι γνωριμιών
Πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Δείτε φωτογραφίεςwww.protothema.gr
Την Ηλιάνα ΠαπαγεωργίουΕχει καμια κοντή της προκοπής;
Μην αηδιαζετε ρε..αν ήταν τίποτα βηγκαν να τρώνε μαρουλακια και φυστικοβουτυρο δεν θα ξερνουσαν.Αρα τα κορίτσια είναι αρκουντως υγιή διότι προφανώς φάγανε κάτι που τα έπιασε...έστω και αν το παρακάνανε.
Έχει γίνει σαν το σκήνωμα του ΟνούφριουΤην Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Δεν ξεπερνά το 1,80