xlm
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 79
- Like
- 7.622
- Πόντοι
- 17.436
εχουμε κατα καιρους ασχοληθει με τηλε σκουπιδια, εδω νομιζω θ' ακουμπησουμε τον πατο
σε αυτά δεν υπάρχει πάτος. Μιλάμε για βάθος απύθμενο
εχουμε κατα καιρους ασχοληθει με τηλε σκουπιδια, εδω νομιζω θ' ακουμπησουμε τον πατο
Τύπε μου, με το "Βαγκανσια" η ταρίφα ξεκινά από 300€, απλά τα πράγματα, ενώ με το άλλο...Η μια από τις δύο ονομάζεται κανονικά Κατερίνα Κατσομαλιάρη (εκ Πύργου Ηλείας) και το έκανε Κατερίνα Βαγκάνσια .
Λέτε να είναι το καλλιτεχνικό της;
Μην ξεχνάμε και την ολοήμερη τουρκολαγνεια και τουρκοσηριαλ..Το Σκαι διεκδικεί τα ηνία στο κάψιμο μυαλού…απ τη μια να λες ποτε θα αρχισει η βαγκανσια και απ την αλλη να σ λεν δεν θα την βγαλουμε καθαρή με την ακρίβεια του Πουτιν φετος
Όχι φίλε μου υπάρχουν κ θεοχοντροι που κάνουν , δεν έχει καμία σχέση αυτό από αλλά πράγματα που ήταν εμφανέστατοαπο που έβγαλες το συμπέρασμα οτι κάνει χρήση άσπρης σκόνης? λόγο του οτι ειναι πολύ αδύνατη ?
απο που έβγαλες το συμπέρασμα οτι κάνει χρήση άσπρης σκόνης? λόγο του οτι ειναι πολύ αδύνατη ?
Μα δεν λεμε και κατι αλλο σε ολο το νημα....Μην πει κανείς ότι πρόκειται για βίζιτες και θέλουν να αυξήσουν το κασέ τους!!
Η μια από τις δύο ονομάζεται κανονικά Κατερίνα Κατσομαλιάρη (εκ Πύργου Ηλείας) και το έκανε Κατερίνα Βαγκάνσια .
Λέτε να είναι το καλλιτεχνικό της;
Και εγώ την έχω δει στο the mart λίγο πριν χωρίσει με τον τύπο τραπερ ( μαζι με αλλους 2). ΧΑΛΙΑ ΠΡΌΣΩΠΟ. Καμία σχέση με ότι βλέπεις. Ήταν απλά άβαφηΤη δεσποινίς Ηλιανα την έχω πετύχει σε γνωστό διασκεδαστήριο των Αθηνών πριν μπλέξει με το γυφτοτραπερ,είχα καλή οπτική επαφή και η αλήθεια είναι ότι το πρόσωπο της είναι είναι αρκετά φωτεινό κ εντυπωσιακό έχει μια λάμψη αυτό το χαμόγελο , αλλά πιο αδύνατη απ ότι στις φοτο και έκανε μπαμ οτι βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών εκ λατινικής Αμερικής αλλά μιλάμε καραμπαμ κρίμα . Τέλος αυτή η μαλακια το love island τι υπόθεση έχει ;;
η μπαφιτη ξερει περισσοτερους βουλευτες απο εσενα...Ετοιμαστείτε για κακοποίηση και κατακρεούργηση της Ελληνική γλώσσας.
Απλά θέλω υπεύθυνα κάποιος admin ή παλαιό μέλος να μου πεί έαν όσοι μπούν στο ριαλιτι έχουν δικαίωμα ψήφου.
Γιατί άπο το Power of Love είχαν όλοι,οκ.
Ηρέμησε Τάκη μην βρίσεις...η μπαφιτη ξερει περισσοτερους βουλευτες απο εσενα...
δεν καταλαβα, γιατι να μην ψηφιζει δηλαδη???