athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.586
- Πόντοι
- 12.756
ρε μαλακα ειναι καποια ΜΗ βιζιτα απο κει μεσα;την περιμενουμε με αγωνια
ρε μαλακα ειναι καποια ΜΗ βιζιτα απο κει μεσα;την περιμενουμε με αγωνια
δεν νομιζωρε μαλακα ειναι καποια ΜΗ βιζιτα απο κει μεσα;
μαλακα χθες ειδα την εισοδο απο καποιες απο τις πουτανες εκει μεσα και δν αντεξα το αλλαξα..δεν νομιζω
μαλλον δεν βγαινεις εξω τα βράδια ..μαλακα χθες ειδα την εισοδο απο καποιες απο τις πουτανες εκει μεσα και δν αντεξα το αλλαξα..
δεν βλεπεται,δεν ΒΛΕΠΕΤΑΙ
Πεστα τύπε και εγώ έχω απογοητευτεί,μη σου πω ότι το γύρισα στο σταρ και λιγουρευομε τον κωλο του ΚουτσόπουλουΟι γκόμενες είναι ΜΠΑΖΑ!
ΚΑΚΑΣΧΗΜΕΣ....!!!!
Απατο θα πάει....!!!!
δεν μπορω,δεν ΜΠΟΡΩμαλλον δεν βγαινεις εξω τα βράδια ..
ολες ετσι ειναι
να βγαινεις , ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΙΨΕΙ ΛΙΓΟδεν μπορω,δεν ΜΠΟΡΩ
δεν με αφηνει για ποτο,δεν με ΑΦΗΝΕΙνα βγαινεις , ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΙΨΕΙ ΛΙΓΟ
πες θα πιεις νερο , ΝΕΡΟ!!!δεν με αφηνει για ποτο,δεν με ΑΦΗΝΕΙ
εκτος απο ποτο σε κωλομπαραπες θα πιεις νερο , ΝΕΡΟ!!!
ΥΓ εσυ δεν ελεγες οτι εισαι ο αντρας του σπιτιου ;
Θα τη δούμε τουλάχιστον η θα αρκεστουμε στις περιγραφές ??Η πρώτη παρτουζα θα ναι η Αναστασία τύποι. Καλά τα λέει ο τσάκαλος ο Νιπλης.
Δεν σε αφηνει λογω ζηλειας (λεμε τωρα) ή για να μην κανεις εξοδα?δεν με αφηνει για ποτο,δεν με ΑΦΗΝΕΙ
επειδη ειμαι ΝΤΕΛΗΚΑΝΗΣΔεν σε αφηνει λογω ζηλειας (λεμε τωρα) ή για να μην κανεις εξοδα?
Όποιος θέλει να τη δει να τρέξει στο νήμα της Πρεδάρη να τη ζητήσειΘα τη δούμε τουλάχιστον η θα αρκεστουμε στις περιγραφές ??
επειδη ειμαι ΝΤΕΛΗΚΑΝΗΣ
Η πρώτη παρτουζα θα ναι η Αναστασία τύποι. Καλά τα λέει ο τσάκαλος ο Νιπλης.
Όχι στης Ράλλη;Όποιος θέλει να τη δει να τρέξει στο νήμα της Πρεδάρη να τη ζητήσει
Από κωλομπαρο της φέραν τύπε στην εθνική οδό με χαλίκια απέξω και σκεπή με ελενιτ, είναι φτηνά τα κασέΡΕ ΤΙ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ....????