Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.366
- Πόντοι
- 12.756
Μαλεσκου ανετα ..Αστα αυτά.
Τα παίρνεις χοντρά από το κανάλι του Φαλήρου.
Είσαι άνθρωπος του Μουτσινά, της Βάνιας και της Μαλέσκου.
τους αλλους τι τους ηθελες
Μαλεσκου ανετα ..Αστα αυτά.
Τα παίρνεις χοντρά από το κανάλι του Φαλήρου.
Είσαι άνθρωπος του Μουτσινά, της Βάνιας και της Μαλέσκου.
Μαλεσκου ανετα ..
τους αλλους τι τους ηθελες
φουλ πουτανα η ΤασίαΜην αλλάζεις θέμα.
Αναστασία έμπαινες;
Να βλέπεις ερτ τότε, να κανεις και απόσβεση των χρηματων σου.ποση ποιοτητα πια να αντεξουμε
Αυτή πρέπει να την έχω δει αρκετές φορές εδώ στο χουριό όταν βγαίνω αλλά δεν είμαι σίγουρος. Τέτοιες ίδιες έχει πολλές να τριγυρίζουν
Αυτή πρέπει να την έχω δει αρκετές φορές εδώ στο χουριό όταν βγαίνω αλλά δεν είμαι σίγουρος. Τέτοιες ίδιες έχει πολλές να τριγυρίζουν
τύπε μόνο γαιτάνο δεν ανέφερες, που δένει με το νήμα κουκλαντάνΕγώ πάντως τέτοιο θέαμα δεν το βρίσκω της αισθητικής μου.. είδα το Σμύρνη μου αγαπημένη, μια σειρά μνήμης και το ποιός Παπαδόπουλος, την κωμωδία του Αντ1 . Βέβαια, για να τα λέμε και όλα, σε αυτό το ταπεινό φόρουμ, έχει δυνατά μωρά!!
Aρχισε το υπερθέαμα ρε νιαμου και δεν πήρα χαμπάρι.
Χωρίς tattoo θα λεγαΧωρίς μούσι δεν πας πουθένα
για πολλα πουτσοσκαμπιλαΜικαελα την έλεγαν φίλε. Και δουλεύει σε γνωστό μαγαζί στην Κηφισιά.
Την είχαμε δει σε ένα μαγαζί με τη σύζυγο, και οι δύο μεγάλοι φαν του Game of Love, και είχαμε πάθει πλάκα, πολύ εντυπωσιακή γυναίκα.για πολλα πουτσοσκαμπιλα
Ποια το είπε;Κάνε σπατουλαρισμα του λέει...
Εγώ θα είχα ήδη περάσει σπατουλαρισμα την κωλοτρυπιδα της αν μου το λεγε.
Νομίζω κλαουντιαΠοια το είπε;
Βλέπω τον Βασιλακη να τον κάνει Ισπανική ολόκληρο η Κλαούντια.
Τα βυζια της ζεχυληζου Ν από τα πλάγια.Βλέπω τον Βασιλακη να τον κάνει Ισπανική ολόκληρο η Κλαούντια.