oxi_o_nwntas
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 16
πως φαίνεται ότι γραφει βιαστικά στη ζούλατο[glow=red,2,300]νν[/glow] εχ[glow=red,2,300]ψ[/glow] εκπαιδευσει...
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
πως φαίνεται ότι γραφει βιαστικά στη ζούλατο[glow=red,2,300]νν[/glow] εχ[glow=red,2,300]ψ[/glow] εκπαιδευσει...
πως φαίνεται ότι γραφει βιαστικά στη ζούλα![]()
![]()
![]()
Το μόνο σίγουρο!!!τονν εχψ εκπαιδευσει...
δε θατολεγαΤο μόνο σίγουρο!!!![]()
![]()
Καστράτο τον έχεις καταντήσει!!!![]()
![]()
![]()
Εσύ με μελέταγες όλο το βράδυ μωρή και γαμήθηκα στο φτέρνισμα;άμα παίξει εγώ κλείνω τον λάιον, ο καλύτερος εδώ μέσα με διαφορά
(μαζί με τον νίντζα, αλλά τον νίντζα δεν τονε θέλω για φορουμικό σεξ)
Εσύ με μελέταγες όλο το βράδυ μωρή και γαμήθηκα στο φτέρνισμα;
ποτε εγινε αυτο ρε;καλα πρωτη φορα ειπα να δω ολοκληρο επεισοδιο love bites και επαθα σοκ! δυο αντρες σε ενα μπανιο ηταν καλε να ταιζει ο ενας τον αλλον φρουτακια!!! μηπως να πανε αυτοι παρεα το ταξιδι??? :- :-![]()
![]()
καλα πρωτη φορα ειπα να δω ολοκληρο επεισοδιο love bites και επαθα σοκ! δυο αντρες σε ενα μπανιο ηταν καλε να ταιζει ο ενας τον αλλον φρουτακια!!! μηπως να πανε αυτοι παρεα το ταξιδι??? :- :-![]()
![]()
ποτε εγινε αυτο ρε;
αυτοι ειναι για ανωμαλες καταστασεις.
σιγουρα θα νοικιαζουν πορνες με την ωρα ολα αυτα τα χρονια.
και πανε τωρα αυτα τα ξενερωτα κοριτσακια να βρουν το ταιρι τους.
οχι σπιτι.
μπουρδελο θα ανοιξουν. ;)
ναι κι εγω αυτο καταλαβα
οτι ειναι και πολυ ανωμαλοι τυποι
αλλα μετα ειδα οτι γνωριστηκαν στο παιχνιδι![]()
η μονη που αξιζει ειναι η ρενουλα οι αλλες ειναι γαμα τα.οι τυποι αυτοι μοιαζουν με πολλους απο εδω μεσα.
νοικιαζουν call girls και δεν κανουν πραγματικες σχεσεις οσο μεγαλωνουν.
προσεξες τις κοπελες? η μια barwoman η αλλη modelling, η αλλη κομωτρια..
κι αυτη η ρενα ,αυτο το μικρο τι δουλεια εχει εκει?
αυτοι θα την εκπορνευσουνε..
η μονη που αξιζει ειναι η ρενουλα οι αλλες ειναι γαμα τα.
ενω εσεις που βλεπετε αυτες τις παπαριες εισαστε ακαυτοι..μιλαμε οτι οι και οι 2 ειναι πολυ καμενοι
οχι τοσο οσο να εχω 35000 ποστ εδω μεσα και να περνω χαπια καταθλιψης επειδη εκλεισε ενα σαιτ καποτε.. ;) ;) ;)ενω εσεις που βλεπετε αυτες τις παπαριες εισαστε ακαυτοι..
αααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ποσο μαλακας εισαι ρε???