Επισκέπτης
τι βάθος ρε
λες κι έχει πάτο![]()
άπατα είναι ? αρχίζω κ φοβάμαι μπορώ να πω....εκτός απο σιγαστήρα,θα του βάλω κ μπρατσάκι/σαμπρελίτσα...
τι βάθος ρε
λες κι έχει πάτο![]()
κι εσένα υπάρχουν φάσεις που θα σ'το έλεγα αλλά δεν παίζουμε σφαλιάρες όπως με τον εκτόρ:-* :-*
τι είπες μωρή?θα σε ξεμαλλιάσωωπα!!! ωπα φιλεναδα!!!!
ο μαυρος καπαρωμένος απο αλλη!
(οχι απο μενα)
οκ οκ! σε βαζω στις ταχειες κλησεις. ετοιμαζω και το αυριανο μου συνολακι και θα δουμε ποια θα παρει τον μαυρο![]()
![]()
θενκς μπέιμπ...(βλέπω να μένω με τον μαύρο τελικά...)...
άμα θέλεις μάπες...θα τις έχεις...το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι μια απλή παραγγελία...
ποιος νομιζεις οτι παιζει? σου γαμω![]()
εσυ να τον ακους τον αχαχουχα σε καποια πραγματα. Λες πολλα και άμα τυχον τα ξαναβρείτε υπαρχουν ατομα εδω που κρατανε αρχειο![]()
ουτε καν... καμια καμερα κι αν λεμε...
εκτος κι αν προτιμας το μικροφωνο![]()
μάπες ποτέ, στοργή και προδέρμ μόνο 0![]()
εσύ συνέχισε να με καβλώνεις όπως ξέρεις και γάμα ό,τι θες![]()
![]()
![]()
θα σου εξηγούσα ότι εννοούσα τον κώλο μου( :S) αλλα θα μου πεις ψευδώς ότι το είχες καταλάβειάπατα είναι ? αρχίζω κ φοβάμαι μπορώ να πω....εκτός απο σιγαστήρα,θα του βάλω κ μπρατσάκι/σαμπρελίτσα...
ναι αλλα το βραδυνο αερακι μου μετεφερε οτι ψαχνεις να δεις καποιες φωτο...![]()
έτερον εκάτερον, οι φωτό είναι για ερευνητικούς λόγους αυστηρά, πρέπει να δω αν διαψεύδεται ο μύθος ότι οι τσαχπίνηδες δεν μπορεί να είναι και γκόμενοι (ΑΚΟΥΣ ΛΑΙΟΝ????) 0![]()
και τα 2...εννοείται...;) ;)
ναι αλλα το βραδυνο αερακι μου μετεφερε οτι ψαχνεις να δεις καποιες φωτο...![]()
εγω δε σου γεμιζω το ματι ρε ορνιθορυγχο? εγω ειμαι ο ΜΥΘΟΣ που καταρριπτει τους μυθους σου γαμω δις![]()
![]()
θα τα βρουμε ολα το πρωι![]()
![]()
αα κι εγω θελω! μακ θα κανονιστει κι αυτο το πρωι;
η μπουμπ τα ιδια λεει σε ολους....σπανια γυναικα παραδεχεται κατι τετοιο δημοσια.
θα τα βρουμε ολα το πρωι![]()
![]()
αα κι εγω θελω! μακ θα κανονιστει κι αυτο το πρωι;
πo ρε πούστητην καβλωνει...
ε ενταξει. σιγουρα τον γουσταρει. ειναι θεμα χρονου να κανουν σεξ ,αν δεν εχουν κανει ηδη.
σπανια γυναικα παραδεχεται κατι τετοιο δημοσια.