gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
το φανταστηκα...καλη;
το φανταστηκα...καλη;
ελα της αρεσε!
θα το βαλεις! η αποφαση παρθηκε!
φορα και μια λερωμενη σαλοπετα και ειναι κομπλε
τώρα που είπατε άνθη (=μπουζούκια στο φτωχό μου μυαλό), ο ινδιάνος πού είναι ρε πούτη? >![]()
τυπε μου ετσι γινεται
[youtube=200,150]kP9Nr6pH3Do[/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
άρα τρίο επειδή εγώ μετράω για δύο??![]()
εντιτ: ^^^^ απ'αυτό, τέλεσα το καθήκον μου και ξαναγύρισα![]()
τι λες μαρή? θα κρατάω εγώ τον μαύρο, την κάμερα να την κρατάει όποιος θέλει![]()
δεν ξερω..το φανταστηκα...καλη;![]()
τι λες μαρή? θα κρατάω εγώ τον μαύρο, την κάμερα να την κρατάει όποιος θέλει![]()
παει το τριο που λεγατε τοτε
ο μακ στην καμερα
εσυ με τον μαυρο
και η δρομα στο κρεβατι μοναχη;;;;
παει το τριο που λεγατε τοτε
ο μακ στην καμερα
εσυ με τον μαυρο
και η δρομα στο κρεβατι μοναχη;;;;
καράφλα φαντάσου τη βέλβι να πηδιέται με το γκόμενο...να φτάνει...και να του λέει "ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΤΟ ΤΑΚΗ!ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΤΟ!"
μαλακα... εσυ εχεις διαισθηση....
εγώ θα κρατάω κ τον μαύρο...κ την κάμερα..εσύ πάρε την ονδερόουντ...
σαλοπετα = ?![]()
καράφλα φαντάσου τη βέλβι να πηδιέται με το γκόμενο...να φτάνει...και να του λέει "ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΤΟ ΤΑΚΗ!ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΤΟ!"![]()
![]()
![]()
καράφλα φαντάσου τη βέλβι να πηδιέται με το γκόμενο...να φτάνει...και να του λέει "ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΤΟ ΤΑΚΗ!ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΤΟ!"![]()
![]()
![]()
εεεελα!! αυτην την μπλε φορμα που φτανει μεχρι λιγο πιο πανω απο την μεση και εχει τιραντες! νταξ, συνηθως στα συνεργεια την εχουν αλλα γουσταρουμε κατι τετοια! φορα και το κρανος και πηγαινεεεεεεεεεεε επιτελους!!
όλα κι όλα, για τον μαύρο μαλλιοτραβιέμαι κιόλας, ετοιμάσου...
χιλιες φορες σεξουλα και στραπον....μπουμπ...κι άλλος για τον μαύρο..
τελικα εσυ οντως θα μεινεις μονο με την καμερα...μπουμπ...κι άλλος για τον μαύρο..
ναι ρε ξέρω...έχω κάτι τέτοια...βέβαια είναι επώνυμα...καθότι ήταν αγορασμένες τότε που το hip hop ήταν μόδα...![]()
![]()
πού δηλωνω συμμετοχη;μπουμπ...κι άλλος για τον μαύρο..
τραβελι μαυρο εφερες μαρη στην παρτουζα;θα γίνει σφαγή λέμε, ωραία ελένη θα γίνει ο μαύρος![]()