Νέα

Love Bites - ANT1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Επισκέπτης
ισως απλα να μην ειναι αυτος ο σκοπος μου και να καυλαντιζω εδω μεσα... :rolleyes:

το τελευταιο θρανιο τα εσπαγε! δε με ειχαν βγαλει ποτε εξω, απλα μου φωναζαν πού και πού  :dancing:

δεν ειχαμε τετοιες εκει! χαχαχαχα

μην τσιμπάς ρε...είμαι ο τελευταίος που θα στην πέσει εδω μέσα...(εκτός κι να πηδιέσαι με λεφτά ή ανταλλάγματα)... :grin:
*το ίδιο κ ο πλέζουρας...φαντάζομαι...

όλες οι γκόμενες τα ίδια τραβάγατε...φασαρία κάνατε..αλλά μέσα μένατε πάντα...κορόιδα... :2funny:

κρίμα...χάνεις... :pipa3: :pipa3:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
αππο τη  στιγμη που η κατ μπηκε στο θρεντ το κανε για τον πουτσο, οπότε υποθετω οτι ολοι σπαμαρουμε ελευθερα και χωρις τυψειθς ε?

Επισκέπτης
μην τσιμπάς ρε...είμαι ο τελευταίος που θα στην πέσει εδω μέσα...(εκτός κι να πηδιέσαι με λεφτά ή ανταλλάγματα)... :grin:
*το ίδιο κ ο πλέζουρας...φαντάζομαι...

όλες οι γκόμενες τα ίδια τραβάγατε...φασαρία κάνατε..αλλά μέσα μένατε πάντα...κορόιδα... :2funny:

κρίμα...χάνεις... :pipa3: :pipa3:

οκ οκ σορρυυυυ!!  :grin:

μωρε αμα εβγαινες πηγαινες για ωριαια αποβολη, δε σου εβαζαν απλα απουσια.. οποτε πριν εκραγει εντελως ο καθηγητης, ηρεμουσαμε!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αππο τη  στιγμη που η κατ μπηκε στο θρεντ το κανε για τον πουτσο, οπότε υποθετω οτι ολοι σπαμαρουμε ελευθερα και χωρις τυψειθς ε?

ναι μετά από 20 σελίδες σε πιάσαν οι τύψεις εσένα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πώς θα ενημερωθεί τώρα ο τηλεθεατής που αγωνιά για τις εξελίξεις στο αγαπημένο του σόου (ή ό,τι σκατα είναι αυτό, δεν το έχω δει ποτέ)??

Επισκέπτης
μπααααααααααααααα..
δεν γαμαω λεμε..

κι εγώ τα ίδια ρε...δεν βλέπεις τι γράφω ?

μωρε αμα εβγαινες πηγαινες για ωριαια αποβολη, δε σου εβαζαν απλα απουσια.. οποτε πριν εκραγει εντελως ο καθηγητης, ηρεμουσαμε!

τι είναι η ωριαία..άμα έχεις φίλο τον απουσιολόγο ?

καλά όταν καλούσαν τον πατέρα μου στο σχολείο..ήταν τα καλύτερα...

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
ναι μετά από 20 σελίδες σε πιάσαν οι τύψεις εσένα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πώς θα ενημερωθεί τώρα ο τηλεθεατής που αγωνιά για τις εξελίξεις στο αγαπημένο του σόου (ή ό,τι σκατα είναι αυτό, δεν το έχω δει ποτέ)??

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

χαχα
ε τοτε μηπως ν'αποσυρθω μπας και αποκτησει παλι ποιοτητα αυτο το σοβαρο θεμα που ακουει στο ονομα "love bites" ?  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
τι είναι η ωριαία..άμα έχεις φίλο τον απουσιολόγο ?

καλά όταν καλούσαν τον πατέρα μου στο σχολείο..ήταν τα καλύτερα...

δεν μπορουσε να κανει τπτ κι ο απουσιολογος.. την εβαζε ο καθηγητης και μετα μπορει να σε εσερναν στον διευθυντη.. οχι ευτυχως τα καλυτερα ελεγαν στους γονεις μου! αλλιως γαμα τα.. αυστηρος ο μπαμπας..  :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom