Νέα

Love Bites - ANT1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
χαλια ντυμενη η ανθη.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
χαλια ντυμενη η ανθη.
αυτο το μαλλι μου την εδωσε εμενα.αυτη τη χαζοαλογοουρα τι την ηθελε πια? ειναι και κομμωτρια αισθητικος παναθεμα την.που πηγε στο ενα ραντεβου και ο μαυρος κυκλος ηταν σαν τασακι που δεν το αδειασες, απο κατω απτοο ματι

theledi3

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
αυτο το μαλλι μου την εδωσε εμενα.αυτη τη χαζοαλογοουρα τι την ηθελε πια? ειναι και κομμωτρια αισθητικος παναθεμα την.που πηγε στο ενα ραντεβου και ο μαυρος κυκλος ηταν σαν τασακι που δεν το αδειασες, απο κατω απτοο ματι
Μη δουμε μια ομορφη κοπελα αμέσως ανα την βγάλουμε σκάρτη. Επίσης δεν ξέρω αν προσέξατε οτι είχε και έναν κάλο στο πόδι μεταξί του 4ου & 5 δακτύλου...

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Μη δουμε μια ομορφη κοπελα αμέσως ανα την βγάλουμε σκάρτη. Επίσης δεν ξέρω αν προσέξατε οτι είχε και έναν κάλο στο πόδι μεταξί του 4ου & 5 δακτύλου...

δεν την εβγαλα σκαρτη,διαβασες να λεω πως ειναι ασχημη η κατι τετοιο?
για το αθλιο μαλλι μιλησα. :rolleyes:
και για τον μαυρο κυκλο. ;)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
το μαλλι δε με χαλασε τοσο οσο τα ρουχα..σαν σαρανταρα που παει σε γαμο μακρινης ξαδελφης,,,,

theledi3

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
δεν την εβγαλα σκαρτη,διαβασες να λεω πως ειναι ασχημη η κατι τετοιο?
για το αθλιο μαλλι μιλησα. :rolleyes:
και για τον μαυρο κυκλο. ;)

Και εγώ απλα είπα οτι αμέσως να βρούμε ΚΑΤΙ οτιδήποτε για να την κατηγορίσουμε
και για εναν ...κάλο που σου ξέφυγε!

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

δεν κατηγορησα,πιασε λιγο το νοημα των γραφομενων ελεος πια.

και αν θες να στην κατηγορησω για να μου την πεις,νομιζω πως δεν ηταν σωστο ενω διατυμπανιζε την σχεση της και ποσο ερωτευμενη ηταν και μπλα μπλα μπλα,να παει στο λοβ μπιτς να την ζαχαρωνουν

σορρυ κιολας.-

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

ενταξει μωρε για να σχολιαζουμε δεν ειμαστε εδω και για να λεμε τη γνωμη μας?
η Ανθη κι εμενα μ'αρεσει σαν κοπελα αλλα την αλογοουρα τη προσεξα κι εγω θα προτιμουσα να τα χε κατω
το ντυσιμο δν το προσεξα ενα επεισοδιο ειδα μονο και λιγο απ το 2ο

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

και αν θες να στην κατηγορησω για να μου την πεις,νομιζω πως δεν ηταν σωστο ενω διατυμπανιζε την σχεση της και ποσο ερωτευμενη ηταν και μπλα μπλα μπλα,να παει στο λοβ μπιτς να την ζαχαρωνουν

σορρυ κιολας.-

α καλα αλλο και τουτο!  :uglystupid:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
α καλα αλλο και τουτο!  :uglystupid:

adiko εχω?
ισως γι αυτο εμφανιστηκε το κοριτσακι με μαυρισμενο ματακι πριν κατι μερες..
ισως καποιος δεν ηθελε να παει στο λοβ μπαιτς.. ισως.. :rolleyes:

theledi3

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0

σορρυ κιολας.-

Ρε συ δεν σε κατηγορώ μην τα παίρνεις τόσο σοβαρα. Καταρχήν πρέπει να καταλάβεις πως η Ανθή είχε κάνει καποιο συμβόλαιο πριν πάει στον next top models. Οταν εφυγε, όπως έφυγε, όπως γίνετε πάντα ο ANT1 διαπίστωσε οτι πουλάει. Έτσι την υποχρέωσε να πάει στο χριστουγεννιάτικο Love bites και να υποχρεώσεις τον νικήτή να δωρίσει τα χρήματα. Αυτό έκανε και γιάυτο δεν θα πάει και ταξίδι. Αν είχε επιλογή δεν νομίζω οτι θα πήγενε. Γιαυτό πιστεύω οτι πιάνεσε απο κάτι χωρίς να το εξετάσεις. Τωρα τοπιασες;

ekaz

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Ρε συ δεν σε κατηγορώ μην τα παίρνεις τόσο σοβαρα. Καταρχήν πρέπει να καταλάβεις πως η Ανθή είχε κάνει καποιο συμβόλαιο πριν πάει στον next top models. Οταν εφυγε, όπως έφυγε, όπως γίνετε πάντα ο ANT1 διαπίστωσε οτι πουλάει. Έτσι την υποχρέωσε να πάει στο χριστουγεννιάτικο Love bites και να υποχρεώσεις τον νικήτή να δωρίσει τα χρήματα. Αυτό έκανε και γιάυτο δεν θα πάει και ταξίδι. Αν είχε επιλογή δεν νομίζω οτι θα πήγενε. Γιαυτό πιστεύω οτι πιάνεσε απο κάτι χωρίς να το εξετάσεις. Τωρα τοπιασες;

1.τι συμβολαιο? δεν την ειχα δει σε καμμια εκπομπη του αντ1.
2.την υποχρεωσε? την χαλασε η εξτρα προβολη την καημενουλα που την τραβηξαν απο το χερι ε?
3.εσυ που το ξερεις για το ταξιδι και ολα αυτα γενικα?????

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
adiko εχω?
ισως γι αυτο εμφανιστηκε το κοριτσακι με μαυρισμενο ματακι πριν κατι μερες..
ισως καποιος δεν ηθελε να παει στο λοβ μπαιτς.. ισως.. :rolleyes:

καθολου αδικο ισα ισα!
μαυρισμενο ματι ποτε?  :P

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ!!!
κανενα παιχνιδι δε σε υποχρεωνει να παιξεις αν ειναι δυνατον! και τα συμβολαια των κοριτσιων δν νομιζω να λενε πουθενα "εισαι υποχρεωμενη να παιξεις σ'ολα τα ριαλιτι του σταθμου"  :idiot:
αν πουλαει ας τη προβαλανε με διαφορετικο τροπο! αν δεν θες να πας δεν πας, νομιζω ηταν καθαρα δικη της επιλογη αφου τη βλεπουμε συνεχεια οχι μονο στον ant1 αλλα και σε απειρα "ρεπορτα" στο σταρ!
"η αν8η γιορτασε","η ανθη πηγε γυμναστηριο"  :jerking:
ειναι πασιφανες οτι η κοπελα αναζητα τη προβολη

theledi3

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ!!!
κανενα παιχνιδι δε σε υποχρεωνει να παιξεις αν ειναι δυνατον! και τα συμβολαια των κοριτσιων δν νομιζω να λενε πουθενα "εισαι υποχρεωμενη να παιξεις σ'ολα τα ριαλιτι του σταθμου"  :idiot:
αν πουλαει ας τη προβαλανε με διαφορετικο τροπο! αν δεν θες να πας δεν πας, νομιζω ηταν καθαρα δικη της επιλογη αφου τη βλεπουμε συνεχεια οχι μονο στον ant1 αλλα και σε απειρα "ρεπορτα" στο σταρ!
"η αν8η γιορτασε","η ανθη πηγε γυμναστηριο"  :jerking:
ειναι πασιφανες οτι η κοπελα αναζητα τη προβολη

Παιδια τι να σας πώ αφού θέλετε να το βλέπετε ετσι το θέμα τοτε προτείνο να την πιασουμε να την περασουμε απο λαϊκό δικαστήριο το οποίο θα αποφασίσει να την κάψει στην Πλατεία Συντάγματος και να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες μετά. Αν θέλετε πείτε μου να σας φέρω τα ξύλα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom