belluci
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2022
- Like
- 692
- Πόντοι
- 81
Με γυναίκες το κάνετε?Βρέχει και είμαι μουσκεμα !
29 Χρονων λεσβια εγω!
Και ποια είναι η τιμή για δίωρο?
Επίσης σε ποια περιοχή προτιμάτε?
Με γυναίκες το κάνετε?Βρέχει και είμαι μουσκεμα !
Μουναραααα!!!Βρέχει και είμαι μουσκεμα !
πες πως να βοηθησω και ερχομαι στο λεπτοΒρέχει και είμαι μουσκεμα !
140+50 Μ.Ο γραφειου με το ξενοδοχειο πληρωμενο
120+40+25(μινιμουμ) το ξενοδοχειο
για κανε προσθεση
στο γραφειο εχεις να παραπονεθεις και καπου
δεν ξερω για σενα εμενα η γκρινια μου φτανει στα ορια γυναικειας κρεβατομουρμουραςκαι αν παραπονεθείς, τι κερδίζεις? τα έχεις χάσει τα ευρώ σου?
τα έχεις χάσει!!!
Το τελευταίο μετράει και όχι τόσο η γκρίνια.δεν ξερω για σενα εμενα η γκρινια μου φτανει στα ορια γυναικειας κρεβατομουρμουρας
σε οριο σπασιμο αρχιδιων
και δεν εχασα τα λεφτα μου
βεβαια εγω ειμαι σταθερος πελατης 2-3 γραφειων
Βρέχει και είμαι μουσκεμα !
οχι δεν κάνωΜε γυναίκες το κάνετε?
29 Χρονων λεσβια εγω!
Και ποια είναι η τιμή για δίωρο?
Επίσης σε ποια περιοχή προτιμάτε?
Δηλαδη στα 160€ εχουμε περα απο τα φιλια και squirting, anal riming ? παρακαλω επιβεβαιωστε και τα σεβη μουΤο πρόγραμμα μου 120€ έως 2 εκτονώσεις στην ώρα ελεύθερο στοματικό cim cib cif πρωκτικό+40€ υπό προϋποθέσεις
Δεν υπάρχουν άλλες χρεώσεις
Βαθιά με γλώσσα;
Καλησπέρα σας!Δηλαδη στα 160€ εχουμε περα απο τα φιλια και squirting, anal riming ? παρακαλω επιβεβαιωστε και τα σεβη μου
Όσον αφορά την εμφάνιση, στο σώμα είναι ό,τι βλέπετε στις φωτογραφίες, πρόσωπο καθημερινό αλλά γλυκό. Στον αγώνα είναι πρόθυμη, αρκετά δοτική, γλωσσόφιλα φουλ, είναι περισσότερο GFE, αλλά όταν ανέβηκαν λίγο οι στροφές ακολούθησε. Ως χαρακτήρας είναι ευγενική και λίγο μαζεμένη. Πρωκτικό δεν πήρα. Αν ήταν στα 100, θα ήταν VFM. Γενικά, ήταν μια επιτυχημένη συνάντηση.Ρε μάγκες δοκίμασε κανείς το κορίτσι να μας πει τι λέει στον αγώνα???
Σε ευχαριστώ at1srΌσον αφορά την εμφάνιση, στο σώμα είναι ό,τι βλέπετε στις φωτογραφίες, πρόσωπο καθημερινό αλλά γλυκό. Στον αγώνα είναι πρόθυμη, αρκετά δοτική, γλωσσόφιλα φουλ, είναι περισσότερο GFE, αλλά όταν ανέβηκαν λίγο οι στροφές ακολούθησε. Ως χαρακτήρας είναι ευγενική και λίγο μαζεμένη. Πρωκτικό δεν πήρα. Αν ήταν στα 100, θα ήταν VFM. Γενικά, ήταν μια επιτυχημένη συνάντηση.
Καλησπέρα σας!
έκλεισα την πρώτη εβδομάδα, απόλαυσα τις συναντήσεις που εκανα και θέλω να κάνω μια προσφορά σε όσους με γνώρισαν αυτήν την εβδομάδα, το επόμενο ραντεβού θα είναι στα 100 ευρώ!
Έτσι και προσφορές