Louiza27
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2022
- Like
- 1.955
Καλώς ήρθες στην παρέα μας.
Καλώς ήρθες στην παρέα μας.
Ενδιαφέρον....
ευχαριστώ τυπε άλλα παντα εδω ήμουν !!Καλώς ήρθες στην παρέα μας.
αλλα ακριβο........Ενδιαφέρον....
Συνήθως έτσι γίνεται. Το θέμα είναι να τα τιμάει τουλάχιστον.αλλα ακριβο........
Συνήθως έτσι γίνεται. Το θέμα είναι να τα τιμάει τουλάχιστονδυστ
συμφωνώ , εννοείται παρ ολα ταύτα δυστυχώς οι τιμές ανεβαίνουν πολύΣυνήθως έτσι γίνεται. Το θέμα είναι να τα τιμάει τουλάχιστον.
Στο Α G N ολα ειναι μεσα εκτος πρωκτικου και που εκει παιζει αναλογα την κοπελα maximum το 40αρι. δηλ μεσος ορος τιμης με ΟΛΑ 140 - 150 .Σε δυο γραφεία που έχω ψωνίσει το πλήρωσα πάντως με έξτρα εικοσάρικο. Για άλλα γραφεία δεν γνωρίζω.
Για να καταλάβω, Μ.Ο. βγάζετε από ένα και μόνο γραφείο ή από όλα τα γραφεία μαζί; Γιατί τα υπόλοιπα παίζουν στα 140 minimum και μόνο στανταρ σερβις.Στο Α G N ολα ειναι μεσα εκτος πρωκτικου και που εκει παιζει αναλογα την κοπελα maximum το 40αρι. δηλ μεσος ορος τιμης με ΟΛΑ 140 - 150 .
στο λεει απο το A.G.N ενα γραφειοΓια να καταλάβω, Μ.Ο. βγάζετε από ένα και μόνο γραφείο ή από όλα τα γραφεία μαζί; Γιατί τα υπόλοιπα παίζουν στα 140 minimum και μόνο στανταρ σερβις.
Από ένα μόνο γραφείο δηλαδή. Δεν βγαίνουν έτσι οι μέσοι όροι.στο λεει απο το A.G.N ενα γραφειο
Από ένα μόνο γραφείο δηλαδή. Δεν βγαίνουν έτσι οι μέσοι όροι.
Έτσι είναι ρε Σέσκουλα, πως θα το κάνουμε δηλαδή; Και δεν προσπαθώ να την βγάλω προσιτή την συγκεκριμένη. Αλλά δεν γίνεται να έχουμε και την ίδια κουβέντα συνέχεια, γι αυτό και παρέθεσα τον Πολυζώη στην αρχή. Δεν το έχει μάξιμουμ 100 και με το πρωκτικό μέσα, αμέσως να πουνε και όχι μόνο αυτός, καλύτερα σε γραφείο που δεν έχουν κοιτάξει καν τα τηλέφωνα γραφείων.
Ούτε για αστείο φίλε μου τέτοια σχόλια...Δεν πιστευω να εισαι καμμια δωδεκαχρονη και βρουμε το μπελα μας..
Βαλε ταυτοτητα...
Ας μην προτρέχουμε σε συμπεράσματα από 2 φωτογραφίες που έβαλε η Λουιζα ! Ας περιμένουμε να γνωριστεί και να συναντηθεί με κάποιον φίλο που θα αποφασίσει να πάει και να πει εντυπώσεις από την εμπειρια του .Πολύ μεγαλύτερη απ ότι λέει , επίσης σαν εμφάνιση κάτω του μετρίου από τις φοτο, τώρα 120 οκ αλλά δεν είναι ξεκάθαρο το cif cim κτλπ άμα εγώ τα θέλω χωρίς αναλ πχ +40 πάλι ;; Μακάρι να με διαψεύσει κ να φανεί καλή περίπτωση θα μας θα πουν οι πρώτοι κασκαντέρ
Εδώ με χρέωσε η αλλη 20€ το τσιμπούν χωρίς...Απορώ πώς δεν την έδιωξα...Καλησπερα καταρχας,
Ησουν σαφεστατη.. Το μονο που ξεχασες ισως να αναφερεις ειναι αν φιλας η οχι?
Καλησπερα καταρχας,Εδώ με χρέωσε η αλλη 20€ το τσιμπούν χωρίς...Απορώ πώς δεν την έδιωξα...
Γυναίκες συνοδοί ανεξάρτητες, πάνω από 116.000 αναρτήσεις πληροφορίες φωτογραφίες
Ανεξάρτητες συνοδοί & callgirls πάνω από 116.000 αναρτήσεις από το 2009 μέχρι σήμερα. Πληροφορίες, κριτικές, φωτογραφίες, ανταλλαγές απόψεων, συνεχής ενημέρωση από τα μέλη.www.bourdela.com
το φούλ στο γραφείο είναι 140-160 (βλέπε κάτι ντίβες στο Γκλαμούρ) + 20 τελειωτικό +50 κώλος... άρα βγαίνει 210 με 230 άρα μέσος όρος 220... από τα οποία περίπου τα 130-150 είναι της κοπέλας140+50 Μ.Ο γραφειου με το ξενοδοχειο πληρωμενο
120+40+25(μινιμουμ) το ξενοδοχειο
για κανε προσθεση
στο γραφειο εχεις να παραπονεθεις και καπου
και να μην ειναι late 40's early 50's γιατι τετοιες υπαρχουντο φούλ στο γραφείο είναι 140-160 (βλέπε κάτι ντίβες στο Γκλαμούρ) + 20 τελειωτικό +50 κώλος... άρα βγαίνει 210 με 230 άρα μέσος όρος 220... από τα οποία περίπου τα 130-150 είναι της κοπέλας
η Λουίζα βγαίνει 185... βέβαια εάν είναι ανεξάρτητη της μένουν 160... οπότε η τιμολόγηση είναι στα ίδια ακριβώς επίπεδα με τα γραφεία... αν βγάλεις και το ταξί...
όπως λέει περίπου και ο Ξούρας...
γι αυτό η ανεξάρτητη που θα το κάνει 100 με τελειωτικό + 30 ο κώλος θα μαζέψει όλο το χαρτί...