Νέα

Lost

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nearxos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Σας αρεσε το φιναλε του Lost?

• Οχι

Ψήφοι: 4 21,1%
  • Ναι

Ψήφοι: 6 31,6%
  • Μετριο

Ψήφοι: 3 15,8%
  • Περιμενα κατι αλλο....

Ψήφοι: 6 31,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    19

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

Συνημμένα

• dhfhd.jpg
    dhfhd.jpg
    9,3 KB · Εμφανίσεις: 23

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Θα σας πω γιατί θεωρώ τελικά το Λοστ απάτη. Αν ήθελα να δω μια Σαπουνόπερα στυλ Γκρεις Ανάτομη , και ίσως καλύτερη , ναι το Λοστ ήταν τέλειο. Πολύ δραματικοί και σπαραξικάρδιοι χαρακτήρες, παρτουζιάρες γκόμενες που φτιάχνουν τριγωνάκια, να μην ξεχνάμε τα πουτανάκια Κειτ και Τζουλιετ ,που πήγαν και με Τζακ και με Σώγιερ, και στην αρχή είχαν και την Σαν έτοιμη να φάει το μαυρο σαλάμι του Μαικλ (εκτος του φαλακρου κορεάτη, άλλη πόρνη και αυτή). Δηλαδη έχουμε σεναριακά τα συστατικά μιας πολύ καλής δραματικής σειράς, με πολύ καλούς ηθοποιούς και πολύ καλή παραγωγή. Αλλά το θέμα είναι ότι εγώ δεν βλέπω το Γκρεις Ανατομη , και δεν μου αρεσουν οι γλυκανάλατες σειρές . Είμαι φαν του fiction.Και όταν με πλασάρουν μια σειρά σαν Sci-Fi ,με παράξενα μυστήρια και καπνούς και δεν ξέρω τι , δεν μπορώ παρά να ενθουσιαστώ και να την δω. Αλλά όταν στο τέλος στα βγάζουν Μουφεξ , και όλα ήταν για τους χαρακτήρες , ε δεν με χέζεται με τους χαρακτήρες !!! Δηλαδή αν μου λέγαν από την αρχή , ξέρεις είναι ένα σήριαλ όπου κάποιοι επιζήσαντες από ένα ατύχημα , προσπαθούν να σωθούν από ένα νησί αλλά και να νικήσουν και τις προσωπικές τους ανασφάλιες , όπου ταυτόχρονα αποκτούν σχέσεις μεταξύ τους , για να αποδειχτεί στο τέλος ότι στην άλλη ζωή ότι μένει είναι οι φίλοι και αυτοί που αγαπάμε,( και άντε για λόγους σασπένς ο κακός δεν θα ήταν οι others και ο Καπνός , αλλά κάποιοι κακοι πειρατές) αυτό το σήριαλ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ. Οπότε είναι λογικό αυτοί που γουστάρουν σαπουνόπερες και δράματα να μην έχουν πρόβλημμα με το τέλος του Λοστ . Ενώ οι υπόλοιποι, που ήταν τελικά από ότι κατάλαβα και η σκλυροπυρηνική βάση του σήριαλ, οι οποίοι γουστάρουν κάτι πιο διαφορετικό από τα γκομενιλίκια και τα δράμματα και λίγο πιο Φάντασι, είναι λογικό να αισθάνονται εξαπατημένοι . Αν πάλι δεν το καταλαβένετε αυτό άντε και get LOST!!!

Επισκέπτης
το dvd της 6ης σεζον θα εχει additional footage οποτε οσοι πιστοι(η αφελεις) προσελθετε

για την ακριβεια σκηνες απ'το νησι με τους χαρλυ και μπεν προστατες του νησιου

επισης,θα μαθουμε τι απεγινε ο γουολτ ενω ο μαικλ εμερσον αφησε υποννοουμενα οτι θα δοθουν απαντησεις σε καποια μυστηρια...

το πληρες αρθρο εδω:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αν δεν καταλαβαίνατε τι βλέπατε 6 χρόνια συγνώμη αλλά δε μπορώ να κάνω κάτι.Ειδικά τώρα πια
Οχι δεν μ αρέσουν οι σαπουνόπερες αλλά το Lost ήταν η πιο εντυπωσιακή και έξυπνη απ όλες γι αυτό και του αφιέρωσα 120 ώρες και πλέον προβολών.
Τα ξαναείπαμε άλλο το στόρυ άλλο το θέμα.Αν δεν μπορείτε να καταλάβετε τα βασικά του σινεμά πάλι σόρρυ αλλά είναι ξανά αργά.

Το πιο κοντινό σε ταινία που θα πρότεινα για να καταλάβετε,ουσιαστικά τη σειρά,είναι το fight club του Ντ.Φίντσερ και το Πέρσι στο Μάριενμπαντ του Α.Ρενέ.Χαίρομαι που οι παραγωγοί μου έκαναν τη χάρη και τελικά Τζακ και Λοκ ήταν ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ(κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε)

Ναι το γούσταρα το τέλος γιατί είχε ένα "ρεαλιστικότατο" unhappy end,ναι κάπως έτσι φαντάζομαι το ...τέλος του επεισοδίου,σεζόν,σειράς,ζωής.

Aφιερωμένο σε όλες και όλες το παρακάτω,The The: Slow Emotional Replay

Επισκέπτης
Αν δεν καταλαβαίνατε τι βλέπατε 6 χρόνια συγνώμη αλλά δε μπορώ να κάνω κάτι.Ειδικά τώρα πια
Οχι δεν μ αρέσουν οι σαπουνόπερες αλλά το Lost ήταν η πιο εντυπωσιακή και έξυπνη απ όλες γι αυτό και του αφιέρωσα 120 ώρες και πλέον προβολών.
Τα ξαναείπαμε άλλο το στόρυ άλλο το θέμα.Αν δεν μπορείτε να καταλάβετε τα βασικά του σινεμά πάλι σόρρυ αλλά είναι ξανά αργά.

Το πιο κοντινό σε ταινία που θα πρότεινα για να καταλάβετε,ουσιαστικά τη σειρά,είναι το fight club του Ντ.Φίντσερ και το Πέρσι στο Μάριενμπαντ του Α.Ρενέ.Χαίρομαι που οι παραγωγοί μου έκαναν τη χάρη και τελικά Τζακ και Λοκ ήταν ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ(κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε)

Ναι το γούσταρα το τέλος γιατί είχε ένα "ρεαλιστικότατο" unhappy end,ναι κάπως έτσι φαντάζομαι το ...τέλος του επεισοδίου,σεζόν,σειράς,ζωής.

Aφιερωμένο σε όλες και όλες το παρακάτω,The The: Slow Emotional Replay
ρε συ αλλα ελεγες οταν παιχτηκε το φιναλε  :grin: :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πολύ συγκινητικό γαμώτο
Δε με χάλασε το χριστιανικό τέλος,το περίμενα
Ο χρόνος δεν έχει αρχή,μέση και τέλος,αυτά συμβαίνουν επειδή έχουμε αρχίσει να τον μετράμε.Η μέτρηση τον κάνει σημαντικό για τις ζωές μας.
Καλύτερα που δεν απαντήθηκαν τα επιστημονικοφανή ερωτήματα 6 χρόνων,όλη η σειρά ήταν η πορεία της ως τώρα,όπως οι ζωές μας
To everything happend for a reason είναι η πορεία μας στη ζωή και το χρόνο.Νομοτέλεια υπάρχει μόνο στο τέλος.Ασ ελπίσουμε κάτι καλό να υπάρχει μετά...
Aυτά είχα γράψει μαν

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Κατι μερες μετα λοιπον, αποφασισα οτι το τελος ειναι αρκετα τιμιο, μια ακομα αξιοπρεπης ανατροπη που τελικα σαν θεατη με ευχαριστησε. Αυτο που δεν μου αρεσε  και το συναντω συχνα σε αμερικανικες σειρες ειναι οι τρυπες που αφηνει με στοιχεια που παρουσιαζονται για να κρατησουν το ενδιαφερον του κοινου και μετα η εγκαταλειπονται η παραποιουνται. Ισως η αρχη και το τελος να ηταν σχεδιασμενο οπως λενε οι παραγωγοι, το ενδιαμεσο παντως των 6 σαιζον εξαρτιοταν απο το πως ξυπναγαν το πρωι οι σεναριογραφοι. Απο τον 3 κυκλο και μετα παντως ειχα χασει τον "φανατισμο" μου για το λοστ γιατι μου φαινοταν οτι ειχε αρχισει η μπουρδολογια.
Εν κατακλειδι καλη σειρα, οχι η καλυτερη, παμε για αλλα :rockon:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
The The:Slow Emotional Replay (Στίχοι)
Διαβάστε στο λινκ που παραθέτω αν δε βαριέστε κάποια κόμεντς,είναι πολύ βοηθητικά

The more I see
The less I know
About all the things I thought were wrong or right
& carved in stone

So, don't ask me about
War, Religion, or God
Love, Sex, or Death
Because....

Everybody knows what's going wrong with the world
But I don't even know what's going on in myself.

You've gotta work out your own salvation.
With no explanation to this Earth we fall
On hands & knees we crawl
And we look up to the stars
And we reach out & pray
To a deaf, dumb & blind God who never explains.

Every body knows what's going wrong with the world
But I don't even know what's going on in myself.

Lord, I've been here for so long
I can feel it coming down on me
I'm just a slow emotion replay of somebody I used to be.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Κατι μερες μετα λοιπον, αποφασισα οτι το τελος ειναι αρκετα τιμιο, μια ακομα αξιοπρεπης ανατροπη που τελικα σαν θεατη με ευχαριστησε. Αυτο που δεν μου αρεσε  και το συναντω συχνα σε αμερικανικες σειρες ειναι οι τρυπες που αφηνει με στοιχεια που παρουσιαζονται για να κρατησουν το ενδιαφερον του κοινου και μετα η εγκαταλειπονται η παραποιουνται. Ισως η αρχη και το τελος να ηταν σχεδιασμενο οπως λενε οι παραγωγοι, το ενδιαμεσο παντως των 6 σαιζον εξαρτιοταν απο το πως ξυπναγαν το πρωι οι σεναριογραφοι. Απο τον 3 κυκλο και μετα παντως ειχα χασει τον "φανατισμο" μου για το λοστ γιατι μου φαινοταν οτι ειχε αρχισει η μπουρδολογια.
Εν κατακλειδι καλη σειρα, οχι η καλυτερη, παμε για αλλα :rockon:
Σε πολλά έχεις δίκιο κι εσύ φίλε και πολλοί που διαφωνούν.Αλλά το ξαναλέω η τέχνη βάζει ερωτήματα δε δίνει απαντήσεις.Και στη τελική χέστηκα για το πως βρέθηκε η πολική αρκούδα στη Χαβάι,το θέμα μας είναι ποιος από τους 2 εαυτούς του ήρωα(Τζακ)θα κέρδιζε.Για το ποιος κέρδισε-αν κέρδισε τελικά και με ποιο τρόπο θα σας γελάσω.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Κι αυτό θα βοηθήσει για την κατανόηση ελπίζω(και της υπόθεσης και του θέματος)

THE FUTURE IS HISTORY(τα είπε όλα o μεγάλος σεναριογράφος David Webb Peoples,που μεταξύ άλλων έγραψε και το σενάριο του Blade Runner(το δημιούργημα-ρέπλικα εναντίον του δημιουργού για να πάρει τη θέση και το χρόνο που του αρμόζει στη ζωή,σας θυμίζουν τίποτα όλα αυτά?)
Η τέχνη παίχτες μου δεν είναι παρθενογέννεση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom