Επισκέπτης
βλεπεις λοστ ??????????
:o
δε με εχει προσβαλει κανειιιις τοσο πολυ ξανα!! παρ το πισω αργκκκκκ
βλεπεις λοστ ??????????
οκ:o
δε με εχει προσβαλει κανειιιις τοσο πολυ ξανα!! παρ το πισω αργκκκκκ
συμφωνω με οοολα οσα εχεις ποσταρειιι! το λοστ ηταν σειρα χαρακτηρων κυριως!
ρε συ αλλα ελεγες οταν παιχτηκε το φιναλεΑν δεν καταλαβαίνατε τι βλέπατε 6 χρόνια συγνώμη αλλά δε μπορώ να κάνω κάτι.Ειδικά τώρα πια
Οχι δεν μ αρέσουν οι σαπουνόπερες αλλά το Lost ήταν η πιο εντυπωσιακή και έξυπνη απ όλες γι αυτό και του αφιέρωσα 120 ώρες και πλέον προβολών.
Τα ξαναείπαμε άλλο το στόρυ άλλο το θέμα.Αν δεν μπορείτε να καταλάβετε τα βασικά του σινεμά πάλι σόρρυ αλλά είναι ξανά αργά.
Το πιο κοντινό σε ταινία που θα πρότεινα για να καταλάβετε,ουσιαστικά τη σειρά,είναι το fight club του Ντ.Φίντσερ και το Πέρσι στο Μάριενμπαντ του Α.Ρενέ.Χαίρομαι που οι παραγωγοί μου έκαναν τη χάρη και τελικά Τζακ και Λοκ ήταν ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ(κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε)
Ναι το γούσταρα το τέλος γιατί είχε ένα "ρεαλιστικότατο" unhappy end,ναι κάπως έτσι φαντάζομαι το ...τέλος του επεισοδίου,σεζόν,σειράς,ζωής.
Aφιερωμένο σε όλες και όλες το παρακάτω,The The: Slow Emotional Replay
Aυτά είχα γράψει μανΠολύ συγκινητικό γαμώτο
Δε με χάλασε το χριστιανικό τέλος,το περίμενα
Ο χρόνος δεν έχει αρχή,μέση και τέλος,αυτά συμβαίνουν επειδή έχουμε αρχίσει να τον μετράμε.Η μέτρηση τον κάνει σημαντικό για τις ζωές μας.
Καλύτερα που δεν απαντήθηκαν τα επιστημονικοφανή ερωτήματα 6 χρόνων,όλη η σειρά ήταν η πορεία της ως τώρα,όπως οι ζωές μας
To everything happend for a reason είναι η πορεία μας στη ζωή και το χρόνο.Νομοτέλεια υπάρχει μόνο στο τέλος.Ασ ελπίσουμε κάτι καλό να υπάρχει μετά...
εχεις δικιο,σε μπερδεψα με αλλονAυτά είχα γράψει μαν
Σε πολλά έχεις δίκιο κι εσύ φίλε και πολλοί που διαφωνούν.Αλλά το ξαναλέω η τέχνη βάζει ερωτήματα δε δίνει απαντήσεις.Και στη τελική χέστηκα για το πως βρέθηκε η πολική αρκούδα στη Χαβάι,το θέμα μας είναι ποιος από τους 2 εαυτούς του ήρωα(Τζακ)θα κέρδιζε.Για το ποιος κέρδισε-αν κέρδισε τελικά και με ποιο τρόπο θα σας γελάσω.Κατι μερες μετα λοιπον, αποφασισα οτι το τελος ειναι αρκετα τιμιο, μια ακομα αξιοπρεπης ανατροπη που τελικα σαν θεατη με ευχαριστησε. Αυτο που δεν μου αρεσε και το συναντω συχνα σε αμερικανικες σειρες ειναι οι τρυπες που αφηνει με στοιχεια που παρουσιαζονται για να κρατησουν το ενδιαφερον του κοινου και μετα η εγκαταλειπονται η παραποιουνται. Ισως η αρχη και το τελος να ηταν σχεδιασμενο οπως λενε οι παραγωγοι, το ενδιαμεσο παντως των 6 σαιζον εξαρτιοταν απο το πως ξυπναγαν το πρωι οι σεναριογραφοι. Απο τον 3 κυκλο και μετα παντως ειχα χασει τον "φανατισμο" μου για το λοστ γιατι μου φαινοταν οτι ειχε αρχισει η μπουρδολογια.
Εν κατακλειδι καλη σειρα, οχι η καλυτερη, παμε για αλλα